01-27-2022, 12:23 AM
(01-26-2022, 07:44 PM)Kamigoye כתב: ברצינות אבל דארק סולס זה בקלות המשחק הכי משפיע של העשור הקודם, היחיד שמתקרב זה אולי TLOU.
לא הייתי אומר "בקלות", וTLOU לא הייתי כולל בטופ 2 בכלל.
אני דווקא חושב שמשחקי RPG מוצלחים כמו וויצ'ר 3 הכתיבו המון מהכיוון הכללי של הרבה כותרים אחרים.
(01-26-2022, 07:50 PM)m0tti כתב: טעיתי כשלא קניתי גוסט אוף טושימה בהנחה שהייתה לפני חודש בערך
אני מחכה שירד המחיר שוב
כולם אומרים שהוא מדהים
הוא באמת מדהים.
הקטע בטסושימה הוא שמאז Assassin's Creed 3 (שהיה חייב לעבור בארה"ב כי כל פרנצ'ייז חייב לעבור בארה"ב), הגירוד הגדול ביותר מבחינת זמן ומקום היה יפן של הסמוראים. יוביסופט חיכו וחיכו וחיכו, ואז הגיעו סאקר פאנץ' וגירדו עבורנו את הגירוד הזה של יפן עם עולם פתוח וסמוראים. ועכשיו אני מסופק ולא אכפת לי לאן AC ילכו בעתיד, למרות שיפן היה האס הכי גדול שלהם.
(01-26-2022, 07:57 PM)Moonboy כתב: כן זה יעני יפן הפדרלית אבל מן הסתם עם המון אלמנטים מיסטים. GOT טרם יצא לי למרות שזה ברשימה שלי.
רק לפני 3 שנים בערך חזרתי לגיימינג אחרי שלא שיחקתי שום דבר ב7 שנים שלפני, יש לי רשימה בלתי נגמרת של משחקים להשלים
Horizon, כמובן God of War, טסושימה, ספיידרמן.
את הסדרה Life is Strange הייתי ממליץ לנטוש חזק כי הם הפכו להיות פוליטיים.
RDR2 כמובן.
(01-26-2022, 08:12 PM)Go2SleepClub כתב: אם אתה אוהב משחקי אסטרטגיה מורכבים, סיב6 לוקח את סיב5 בהליכה אחורה.
האולפנים גם הוסיפו גם כמה מודים ממש מגניבים איזה שנה-שנתיים אחרי שרק יצא המשחק והם ממש משפרים את הfun פאקטור.
אני אוהב מאוד, לא מורכבים מידי (שכל מהלך לוקח שעה), אבל סיב5 ישב מצוין.
יש לי קטע כזה שברגע שאני רואה חלל או זומבים אני אוטומטית נכבה לגמרי. זה למה הייתי צריך להתאמץ כדי לפלס את דרכי בTLOU.
נבדוק את הגיימפליי, אם אני רואה חלל its a bust.