03-02-2021, 09:36 PM
(03-02-2021, 09:05 PM)Kamigoye כתב:(03-02-2021, 08:40 PM)SwitchBlade כתב:אני יוצא מנקודת הנחה וAEW לא קיימים עוד 20 שנה וWWE עושים אותו דבר, לא בהכרח נכון אבל מרגיש לי כמו הדבר ההגיוני להניח.
אני חושב ששלושתם במצבים די שונים, טאנאהאשי ספציפית אני מניח יהיה דמות כמו מיסאווה או קובאשי, מתאבק נורא איכותי, אבל הוא יפני, אז פחות מוכר.
סת' עוד די תלוי בכיוון הקריירה שלו, הוא לא נעול על אגדה כמו ריינס, אבל אני מאמין שהנרטיב שWWE יבנו סביבו יהיה חיובי וטוב אבל לא יתייחסו אליו כמו שמתייחסים אל רומן. אני גם חושב שהוא יהיה דמות גם בתור לא מתאבק, בתור מנהל או מנג'ר או משהו, אז לך תדע.
ביג אי וסזארו למיניהם יזכרו לאנשים כמונו, שנכנסו לזה חזק, אבל ברויאל ראמבל 2040 כשביג אי יכנס אני לא מאמין שהוא יהיה הפופ הגדול של הלילה.
לקני יש יותר מידי סימני שאלה, אבל הוא יהיה אגדה. אני גם חושב שנצחק על הפרומואים שלו ברטרוספקט. צוחקים עליהם גם עכשיו, אבל בעתיד זה יהיה גדול יותר.
אבל אני חושב שיהיה סקשן שלם של מעריצי היאבקות (אני ביניהם) שיגידו שקני אומגה גרם להם להתאהב בהיאבקות ולקחת את זה ברצינות ולחפש יותר לעומק.
אז יש מצב שהוא פשוט יפתח רפרטואר משלו, לא משהו שראינו קודם.
מחשבה שהייתה לי לא מזמן זה שממש מנסים להפוך את דניאל בריאן לדמות שון מייקלס.
בחיים לא מתייחסים לשון כמו שמתייחסים לרוק ואוסטין, ושמים דגש על זה שהוא פרפורמר מצוין בזירה.
ואני שם לב שממש *ממש* חופרים על כמה שבריאן הוא אחד הפרפורמרים הכי גדולים בזירה בWWE אי פעם כבר עכשיו.
אני חושב שאנחנו מסכימים בכמעט 100% אם כך.
גם על ההנחה על AEW...
עם טנהאשי יש לי קצת בעיה. אני חושב שהאימג' שלו הוא מרשים עד כדי כך שאני לא אסתפק בזה שהוא ייזכר כמו עוד אחד מהאגדות המזדקנות של NJPW. ראיתי לא מזמן את הקרב שלו מול דביט בזמנו, עלה לערוץ של NJPW, הבחור הזה כזה מגניב.. אין לי בעיה שייזכר במימדים עצומים ביפן, מצידי אפילו יותר מאוקדה.
רולינס אנחנו מסכימים ב100%. אמרתי לפני שנה לדעתי שרולינס ייזכר כיותר טוב מריינס. מאז ריינס החליט לצחוק עליי והוא העביר את הראן המוצלח ביותר בקריירה שלו, אבל העיקר הוא שרולינס הוא לא מתאבק כזה שמייצר לך תמונות עם זיקוקים - אולי רסלמניה 31, אבל חוץ מזה? כלום.
אני תוהה אם ב2040 אנשים ידברו על המתאבקים הגדולים של התקופה שלנו, ויבוא מישהו כזה מוזר מהצד ויתחיל לדבר על קני אומגה, אגדה שנשכחה ונקברה ע"י ההיסטוריה. אני לא יודע. לפעמים אני מסתכל עליו וחושש שלא יזכרו אותו כראוי. סתם תחושה.
אם לבריאן מגיע להיזכר כאגדה - לקני מגיע להיזכר כאגדה. זה מצחיק לחשוב שבריאן יותר טרי בWWE מאנשים כמו מיז ומוריסון, לאשלי, מקנטייר ועוד.