03-04-2021, 08:44 AM
תגובה ראשונה בפורום ..
ולנושא :
אציין כמה קרבות שמסחינתי הגדולים ביותר.
קרב גדול זהו קרב עם מתח. דמויות מרכזיות. והשפעה על העלילה.
אני צופה קבוע מרסלמניה 8... עם פחות צפייה בתקופה החלשה והמחרידה עם ג'ון סינה הנוראי... אבל עליו נדבר בפעם אחרת. מי שבאמת ראה האבקות לא יכול להעריך את ההמתאבק) כביכול) הזה.. זהו פרקתי
1. הכי זכור. מייקלס טייקר. 2 הקרבות מדהימים. רסלמניה 25.. היה נראה שמייקלס יעשה את זה. 2 פרפורמרים מדהימים.
2. הפתעה.. לכו ותראו. רסלמניה 10. ברט מול אואן. סיפור מרתק. קרב קצת קצר וחסר מרכיבים אבל העבירו את הסיפור מושלם !!! לכו ותראו
3. מייקלס - רמון קרב סולמות. קלאסי היסטורי ומדהים איך מייקלס נתקע בחבלים.
4. אוסטין רוקי רסלמניה 17. קרב "הרחוב" בין החזקים ובמעמד כזה. אני עדיין שומע את הכסא על הגב של רוקי מהסוף...
5. הוגאן רוקי. רסלמניה 18. וואוו.. טירוף. הקהל הכי חי שאני זוכר טי פעם.
6. אורטון בטיסטה והגמד.. גם קרב סבבה
7. אוסטין ברט..
זהו לבינתיים
טייקר לסנר... קרב יחסית חלש. הסיום מהפנט. אבל לא מסםיק בשביל הקטגוריה
ולנושא :
אציין כמה קרבות שמסחינתי הגדולים ביותר.
קרב גדול זהו קרב עם מתח. דמויות מרכזיות. והשפעה על העלילה.
אני צופה קבוע מרסלמניה 8... עם פחות צפייה בתקופה החלשה והמחרידה עם ג'ון סינה הנוראי... אבל עליו נדבר בפעם אחרת. מי שבאמת ראה האבקות לא יכול להעריך את ההמתאבק) כביכול) הזה.. זהו פרקתי
1. הכי זכור. מייקלס טייקר. 2 הקרבות מדהימים. רסלמניה 25.. היה נראה שמייקלס יעשה את זה. 2 פרפורמרים מדהימים.
2. הפתעה.. לכו ותראו. רסלמניה 10. ברט מול אואן. סיפור מרתק. קרב קצת קצר וחסר מרכיבים אבל העבירו את הסיפור מושלם !!! לכו ותראו
3. מייקלס - רמון קרב סולמות. קלאסי היסטורי ומדהים איך מייקלס נתקע בחבלים.
4. אוסטין רוקי רסלמניה 17. קרב "הרחוב" בין החזקים ובמעמד כזה. אני עדיין שומע את הכסא על הגב של רוקי מהסוף...
5. הוגאן רוקי. רסלמניה 18. וואוו.. טירוף. הקהל הכי חי שאני זוכר טי פעם.
6. אורטון בטיסטה והגמד.. גם קרב סבבה
7. אוסטין ברט..
זהו לבינתיים
טייקר לסנר... קרב יחסית חלש. הסיום מהפנט. אבל לא מסםיק בשביל הקטגוריה