03-19-2021, 08:12 PM
באלור ענק, אני נהנה מימנו ממש. עדיין מקווה שימור על האליפות בטייקאובר. מרגיש באדאסס עם ביטחון עצמי וכיף לראות אותו. קרוס וסקארלט היו בסדר, סוף סוף מדברים חוץ מטיק טוק.
לומיס- תאורי היה טוב, הקטע שלומיס שותק אבל תאורי "מבין" אותו ואז לומיס חונק אותו היה טוב.
כנראה הגרגאנוס בבידוד, נקווה שג'וני טייקאובר יופיע שבוע הבא.
אדם קול ואוריילי היה מצויין, מתאים פה קרב כלוב או קרב הארדקור, משהו שבלי חוקים.
אסקובר ודאבלין היה מעולה, לא אשקר דאבלין השאיר לי יותר רושם. הנגיחה שהוא הייתה אדירה והיה מצחיק איך שהוא כאילו הטעין את הנגחה.
צ'אמפה היה מעולה, לא ציפיתי לוואלטר בכלל אז הייתה הפתעה טובה. כל הקרב אני מתפלל ששבוע הבא תאצ'ר ווולף יגידו שהם הלכו לדוג ביחד רק בשביל שוויד בארט יגיד אמרתי לכם בשולחן שדרנים.
אל איי נייט לא מעניין וקצת קיוויתי שיפסיד ברול אפ שהיה אחרי ההפרעה שך ברונסון ריד.
לא מתלהב מגונזאלס, איו מלאה ביטחון וזה נחמד שהאלוף זה שיוזם.
המאיין איבנט: הכניסה של קרוס תמיד אדירה אבל זהו, הוא עדיין לא גורם לי להתעניין בו. היה נראה פה בעיה בטיימינג בסופלקס. הסוף כנראה מאולתר אבל היה טוב. התקיפה של קרוס לא הייתה משהו....
לומיס- תאורי היה טוב, הקטע שלומיס שותק אבל תאורי "מבין" אותו ואז לומיס חונק אותו היה טוב.
כנראה הגרגאנוס בבידוד, נקווה שג'וני טייקאובר יופיע שבוע הבא.
אדם קול ואוריילי היה מצויין, מתאים פה קרב כלוב או קרב הארדקור, משהו שבלי חוקים.
אסקובר ודאבלין היה מעולה, לא אשקר דאבלין השאיר לי יותר רושם. הנגיחה שהוא הייתה אדירה והיה מצחיק איך שהוא כאילו הטעין את הנגחה.
צ'אמפה היה מעולה, לא ציפיתי לוואלטר בכלל אז הייתה הפתעה טובה. כל הקרב אני מתפלל ששבוע הבא תאצ'ר ווולף יגידו שהם הלכו לדוג ביחד רק בשביל שוויד בארט יגיד אמרתי לכם בשולחן שדרנים.
אל איי נייט לא מעניין וקצת קיוויתי שיפסיד ברול אפ שהיה אחרי ההפרעה שך ברונסון ריד.
לא מתלהב מגונזאלס, איו מלאה ביטחון וזה נחמד שהאלוף זה שיוזם.
המאיין איבנט: הכניסה של קרוס תמיד אדירה אבל זהו, הוא עדיין לא גורם לי להתעניין בו. היה נראה פה בעיה בטיימינג בסופלקס. הסוף כנראה מאולתר אבל היה טוב. התקיפה של קרוס לא הייתה משהו....
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)