04-24-2022, 02:30 PM
(04-24-2022, 02:26 PM)McRainmaker כתב: אני חושב שהוא היה מוצלח בלהרים תת ארגון משלו. היו נקודות שהכוכבים הגדולים של NXT הרגישו גדולים יותר ממה שהולך בראו וסמאקדאון.
הבעיה הגדולה של NXT היא שכמעט ואין תיאום בין מה שקורה שם לראו וסמאקדאון.
זה הזוי, אבל יש יותר סינרגיה בין אימפקט, AEW וניו ג'פאן מאשר בין הבראנדים של WWE שמשודרים באותו ערוץ.
זה בעייתי להיות אינבסטד במישהו ככוכב כשאתה יודע שברוסטר הראשי ישנו לו את השם, הגיר והגימיק ובמקום ליצור המשכיות, הם יאפסו אותו לגמרי.
זו סיטואציה ביזארית, לא חושב שיש בוקר שהיה מסוגל להתמודד עם זה ברמה הזאת. זה היה קורה גם בOVW, אבל זה היה ארגון מקומי קטן, לא בראנד בינלאומי.
הבעיה שלא מסתדר לי איך הוא לא הצליח לדחוף כוכב אחד למעלה. איך הוא לא הצליח להגן על מישהו אחד, שישאר כמו שהוא ויעלה לרוסטר הראשי.
מבין שמדובר בארגון כאוטי ורנדומלי לחלוטין אבל עם הכוח שלו אני לא מבין איך במשך שנים זה לא קרה.
אפילו אם קורה איזה איפוס מטומטם כמו שהם עושים. ברגע שהם מחליטים להשקיע במישהו והוא כבר היה אובר (והם לא משקיעים בלהרוס אותו) אז הוא יהיה אובר גם אחר כך, אז תעשו לו איזה ריבוט WWE קטן, אבל ראבק אין אחד כזה.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It