03-24-2021, 10:23 PM
נמשיך דווקא עם WWE:
- בקי לינץ'/סשה בנקס HIAC 2019.
זו טענה של סלביק במקור, אבל אני מאמץ, סשה בנקס מחזיקה בוורקרייט מטורף. עם אירוע שנגמר באחת הפאשלות הכי גדולות של WWE בשנים האחרונות, סשה ובקי נתנו קלאסיקה גדולה שפשוט שברה וניפצה לגמרי אפילו את הציפיות הכי גבוהות מהן.
בקי לא ידועה בקרבות המדהימים שלה, סשה פה הצליחה להביא את בקי כנראה לאחד מהקרבות הגדולים ביותר בקריירה שלה. עם התוספת הנהדרת של חוסר הנוכחות של שארלוט 'קרב נשים גדול בלעדיי??' פלייר.
- בקי לינץ/ רונדה ראוזי סגמנט לפני רסלמניה.
אני לא חושב שהרגשתי סגמנט כל כך חם אי פעם בחיי בהיאבקות נשים כמו ראוזי מול בקי באחד מתכניות ראו שלפני רסלמניה.
חשוב לציין שהקרב עצמו היה פלופ עצום ונחשב ככישלון, אבל הבנייה.. מדהים.
כמה חבל שלא נתנו לקרב הזה לנשום ודחפו גם את שארלוט.
בקי/ראוזי עם ניצחון נקי לבקי יכל להיות הרגע הכי גדול בהיאבקות נשים אי-פעם.
בכל אופן, זכור לי כל כך לטובה שהייתי חייב לרשום.
- בקי לינץ'/סשה בנקס HIAC 2019.
זו טענה של סלביק במקור, אבל אני מאמץ, סשה בנקס מחזיקה בוורקרייט מטורף. עם אירוע שנגמר באחת הפאשלות הכי גדולות של WWE בשנים האחרונות, סשה ובקי נתנו קלאסיקה גדולה שפשוט שברה וניפצה לגמרי אפילו את הציפיות הכי גבוהות מהן.
בקי לא ידועה בקרבות המדהימים שלה, סשה פה הצליחה להביא את בקי כנראה לאחד מהקרבות הגדולים ביותר בקריירה שלה. עם התוספת הנהדרת של חוסר הנוכחות של שארלוט 'קרב נשים גדול בלעדיי??' פלייר.
- בקי לינץ/ רונדה ראוזי סגמנט לפני רסלמניה.
אני לא חושב שהרגשתי סגמנט כל כך חם אי פעם בחיי בהיאבקות נשים כמו ראוזי מול בקי באחד מתכניות ראו שלפני רסלמניה.
חשוב לציין שהקרב עצמו היה פלופ עצום ונחשב ככישלון, אבל הבנייה.. מדהים.
כמה חבל שלא נתנו לקרב הזה לנשום ודחפו גם את שארלוט.
בקי/ראוזי עם ניצחון נקי לבקי יכל להיות הרגע הכי גדול בהיאבקות נשים אי-פעם.
בכל אופן, זכור לי כל כך לטובה שהייתי חייב לרשום.