05-07-2022, 06:54 PM
(05-07-2022, 12:37 AM)McRainmaker כתב: אני חושב ש2008 הייתה השנה האחרונה שממש אהבתי בWWE.
היו להם שנים טובות מאז, אבל זאת השנה האחרונה שאני מסתכל עליה במבט לאחור ולא מוצא המון פגמים.
זה לא שלא היו דברים רעים. היה את הפוש של ולדימיר קוזלוב, היה את מייק אדמלי, הייתה החזרה של סינה בSVS 2008 ישר לקרב אליפות וסיום הריין של ג'ריקו, היה ריין מעאפן של טריפל H שכלל הגנות נגד קוזלוב ונגד קאלי.
ועדיין, איכשהו הדברים האלה מרגישים ממש קטנים בתמונה הגדולה של השנה הזאת.
WWE עדיין היו הארגון שמספר סיפורים, לא הארגון שיוצר רגעים. אז בתחילת השנה היה את סטוריליין הפרישה של פלייר, לאורך השנה היה את טייקר-אדג' ואת ג'ריקו-מייקלס, לקראת סוף השנה היה את המרדף של ג'ף הארדי אחרי אליפות הWWE, היה את הייסוד של הלגאסי. דברים שבאמת מרגישים כמו סטוריליין שמישהו ישב ותכנן ולא רצף ארועים רנדומליים שקורים ואולי מובילים למשהו ומתחברים לעלילה חצי קוהרנטית.
ג'ריקו-מייקלס ברמה מסויימת היה סופה של תקופה. אני כמעט בטוח שזה הפיוד האחרון בWWE שהיה בו בליידינג, והוא ממש הרגיש כמו פיוד דמים אישי שבו שניהם רוצים לרצוח אחד את השני. לא קיבלתי תחושה כזאת שוב עד אמברוס-רולינס ב2015.
ב2009 היו דברים טובים, אבל בשלב הזה כבר נהנתי הרבה פחות. בסוף 2009 כבר הייתי TNA גאי.
אל תשכח שזו גם השנה שהציגו לנו את קרב הסקרמבל, שנגנז מאז בערך.