06-26-2022, 09:39 PM
(06-25-2022, 12:51 PM)RoeeHardy כתב: כל אחד וטעמו כן?
אני פשוט חושב שלהתייחס לבאקס כספוט מאנקיז במובן הפשטני של ״הם רק עושים סלטות ופליפי שיט בהילוך מהיר ואין בקרבות שלהם שום תוכן מעבר״ - זה ממש מנותק מהמציאות.
אפילו אם נסתכל על הקרב ההוא מול הלוצ׳ות בכלוב, הוא לא היה מטורף רק בגלל הספוטים שנעשו בו, הוא עבד כל כך טוב בין היתר כי הבאקס שיחקו את ההילים בצורה מדהימה וגרמו לקהל להיות במאה אחוז מאחורי פיניקס ופנטה, ולדעתי הם לא מקבלים מספיק קרדיט על האספקט הזה. הם יודעים מצוין איך להעביר סיפור ואיך לגרום לזה שלקהל יהיה איכפת מהם.
הבעיה שלי איתם היא שכמו כל אקט חם ברסלינג הם שאבו ושאבו את כל האנרגיה מכל מה שמסביב ומרגישים לי כמו פארודיה של עצמם על עצמם.
כמובן שזה לא אומר שהם לא מוכשרים כעצמם או אתלטים טובים, אבל המחשבה שהם יהיו מודל לחיקוי נוראית בעיניי.
השילוב שלהם עם "עדת המעריצים" שלהם נורא, המחשבה שיצא פה יצור של מתאבקים כאלה פשוט תשאיר את AEW כארגון אינדיז ולא תחרות אמיתית למיינסטרים.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It