07-04-2022, 03:41 PM
(07-04-2022, 01:30 PM)master of doom כתב: אתמול ג'וקוביץ' מדיח את ואן ריטהובן שסוגר טורניר מעולה מבחינתו (ומצטער על זה שאין נקודות דירוג), וקובע דייט דווקא עם יאניק סינר ברבע הגמר אחרי שהאיטלקי העיף את אלקרז ב-4 מערכות. הוא נראה כמו מישהו שיכול לעשות בלאגן לג'וקוביץ', אבל אני הולך עם נובאק ב-4 מערכות. ברבע הגמר השני של ההגרלה נורי הבריטי חביב הקהל נגד דויד גופן שהדיח אתמול את פרנסיס טיאפו ב-5 מערכות שארכו 4 וחצי שעות, אני חושב שנורי ינצח פה, אבל שוב - מבחינת ג'וקוביץ' הדרך יחסית סלולה לגמר.
היום נדאל ישחק נגד בוטיק ואן דה זאנדשלופ ההולנדי, שאותו הוא הדיח בסיבוב השלישי ברולאן גארוס לפני חודש וחצי. על דשא זה כנראה יהיה סיפור שונה.
ריטהובן דווקא נתן פייט יפה אתמול ובעיקר הסרבים שלו היו טובים יותר ממה שנובאק התרגל עד עכשיו מהיריבים שלו, אבל בסופו של דבר הוא עדיין צעיר והרבה לעשות טעויות לא מחויבות כולל לא מעט שגיאות כפולות ומול שחקן כמו דג'וקוביץ' אין מקום לטעויות.
הימרתי על כך שהוא או זאנדשולפ יפתיעו אז היום תורו של ההולנדי השני לנסות לזכות אותי בכל הקופה, אני מאמין בו.
דרך אגב, בצורה שבה סינר שיחק אתמול יש גם לו צ'אנס לא רע בכלל לעשות משהו מדהים.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)