07-05-2022, 01:19 AM
(07-04-2022, 06:11 PM)orgibor כתב: לא משהו אישי נגדם אלא פשוט אף פעם לא מצאתי את עצמי מעריץ אף אחד מהשלישייה הגדולה, אני כביכול משקר לעצמי שאני מעדיף את נדאל מביניהם אבל זה על אותו משקל שאני מעדיף את ברצלונה בספרד, אני לא אוהד את ברצלונה ותמיד אעדיף שאחת הקבוצות הקטנות תגנוב אליפות אבל בשנים בהן התחרות היא בין בארסה לריאל אני בצד של בארסה.
אז גם בטניס אני תמיד אוהב ששם חדש מצליח להגיע רחוק בגראנד סלאם, דווקא בדור החדש של הטניסאים יותר קל לי להעריץ שחקנים, אני ממש נהנה מהטניס של אוז'ה אליאסים, אוהב לתמוך בברטיני כי אני אוהד מילאן והוא איטלקי והייתי מהתומכים הגדולים של זברב עד שהתפוצצה כל הפרשה עם בת הזוג שלו ועכשיו אני תמיד מתחבט עם עצמי איך להגיב במשחקים שלו.
אני בדיוק הפוך ממך. אני אוהד רציני של נדאל, היחס שלי לחדשים הוא כמו שלך לנדאל מהביג 3. יש שם חבר'ה שאני בעדם ואשמח שיצליחו אבל אם לא, לא יהיה לי אכפת. מהחדשים אני אוהב את אלקרז, את סינר ואת מדבדב, לשניים הראשונים יש טניס מדהים ומדבדב הוא הטניסאי הכי מצחיק בסבב, בעמוד הרשמי של טניס TV מעלים סרטונים שלו מקלל את החימר או צוחק על החלטות של השופטים.