01-22-2021, 11:51 AM
(01-21-2021, 05:23 PM)SwitchBlade כתב:(01-21-2021, 05:12 PM)Inevitable כתב: אני מאמין שאם בובי רוד היה פרי אייג'נט, המקום הטוב ביותר בשבילו היה להגיע לאימפקט ולדרוש להיות חלק משמעותי בכל הריב עם AEW. זאת כזאת משבצת מושלמת בשבילו בהתחשב בהיסטוריה שלו באימפקט, הדינמיקה ההילית שהוא ייצור אל מול סוואן שהוא אלוף העולם והטאלנט הבלתי ניתן להכחשה שלו.
זה אחלה מקום בשבילי לקפוץ ולהתערב.
לדעתי חשוב לציין שאיכות של טאלנט זה נתון שמשתנה עם השנים. אנחנו רואים דוגמה חיה לעובדה הזאת בכל רגע - מירו שלא מצליח לשחזר עשירית ממה שרוסב היה בשיאו, נקאמורה שלא מצליח לייצר מאית מהstrong style שהוא הביא לכל קרב שלו בעבר, וכו וכו.
מבחינתי באופן ריאלי לבובי רוד אין מקום בטוח בשום מקום. הוא התפשר על האקט הצונן שלו במשך כמה שנים כבר בWWE, גם כשהוא מקבל במה הוא נורא אפור ושולי, זה לא הבובי רוד של 2013 וגם לא הבובי רוד של 2017. אני לא חושב שהוא יכול וגם רוצה להגיע לגבהים האלה יותר.
לראות את בובי רוד באמצע הריב בין AEW לבין אימפקט יהיה בעיניי טיפה מוזר בהתחשב שבשנים האחרונות הוא היה בכלל טים WWE. כמו שבאותה המידה זה מוזר לי לראות את נקאמורה משקיע בזירה כשאני יודע שהוא שם פס על זה במשך שנים, זה פשוט לא אותנטי. מעדיף שהספוט הזה ילך למתאבק עם name value קטן יותר אבל שיותר מתאים להקשר של הפוש הזה ושל המאבק הזה.
לא מכיר מתאבק שישאר באותה רמת תשוקה כשיגידו לו ביום שהוא אמור לזכות באליפות עולם "שומע רגע? הייתה אחלה כתבה עלינו בניו יורק טיימס על זה שאנחנו מקדמים את ההודי, אז הוא נשאר אלוף ואתה שוכב על הגב". ה-WWE ידעו מי זה נאקאמורה וידעו מי זה מאהל ומה כל אחד מהם שווה להם. הם בידיים שלהם חיסלו לו את המוטיבציה. ועדיין הוא פי 10 מ-90 אחוז מהרוסטר של סמאקדאון, גם כשהוא לא מתאמץ בכלל.