08-19-2022, 02:39 PM
(08-19-2022, 02:18 PM)ParadigmShift כתב: רשימה אחת שיכולה לסדר לטוני את הראש:איפה האקליימד?
גברים
דיינמייט: פאנק, מוקסלי, וורדלו, פאק, האנגמן, אדם קול (שיחת איפוס רצינית), דניאלסון, FTR, גרסיה, דארבי, דאסטין (ג׳ובר וקידום צעירים), קינגסטון, אומגה, באקס, סיידל (ג׳ובר), מירו, PnP, הובס, סטארקס, ספירס, ניס (ג׳ובר), יוטה, צ׳אק טיילור (ג׳ובר), 2.0 (שנמוך משמעותי), reDRAGON, (כמה שהוא רוצה להכפיל) MJF ארצ׳ר (קידום צעירים). דניאלס (ג׳ובר וקידום צעירים),
roh: קלאודיו, קבאנה, דנהאוזן, דאנטה מרטין (על תנאי), אית׳ן פייג׳, הוק, פרייבט פארטי (על תנאי), ורסיטי בלונדס (בנייה), לית׳ל, לי ג׳ונסון, סמואה ג׳ו, שון דין. בנוסף לרוסטר הקיים שם.
dark: אס בויז (צ׳אנס לפוש), אנחליקו, qt מרשל (ג׳ובר וקידום צעירים), ברוק אנדרסון, ג׳אנגל בוי (נראה מה ייצא ממנו), פארקר בורדו, ג׳ון סילבר (בנייה?) ג׳וברים מקומיים מזדמנים ונבחנים.
הביתה: דארק אורדר חוץ מסילבר, הפאקטורי חוץ מ-qt, קאטלר, האוס אוף בלאק (מרפי מתנדנד), דריוס מרטין, סוורב, קית׳ לי, פואגו דל סול, גווארה, הייגר, סינג, סקורפיו סקיי, בוצ׳ר, טרנט, סטינג (קרב פרישה והביתה), אנדארדה.
להחתים: כרגע לא צריך. לתת לרוסטר לרוץ ואז נראה.
נשים
דיינמייט: אנה ג׳יי, את׳נה, בייקר, שידה, הייטר (פוש), ריין, רד ולווט, הוגאן, פורד, סטורם, סוהו (על תנאי אחרי שיחת איפוס), דיב (קידום צעירים), רבל (ג׳וברית), באני, ואנזאנט, קרגיל (על תנאי אחרי 3 חודשים רק שיעורי היאבקות בלי מסך).
roh: רוסה, aqa, מרטינז, ריהו. כל אלה בנוסף לרוסטר הקיים.
dark: סטטלנדר, אבאדון (ג׳וברית), סקזאקי. ג׳ובריות מקומיות מזדמנות ונבחנות.
הביתה: ניילה רוז, הירש, קונטי.
להחתים: מאיפה להתחיל??? צ׳לסי גרין, פייג׳, קיירי הוג׳ו (סיין, לשלם כמה שצריך), סשה בנקס (במידה והאנטר לא יקדים אותם, כמה שהיא רוצה לתת ולהוסיף סעיפי משמעת), דיאונה פוראזו, מאיו איווטאני לסיבוב קצר, שרה לוגאן. עריכה: כמובן שלהחתים עוד. אני שמתי את השמות שעלו לי לראש. מי שחזק באינדי נשים/ג׳ושי שיוסיף.
שונות: ג׳ריקו - סיבוב פרישה ולקומנטרי פול טיים
סה״כ דיינמייט:49 מתאבקים (33 גברים ו-16 נשים) יעלה כמה מיליונים עם הפיצויים והשחרורים וההחתמות, אבל התמורה שווה את זה ביג טיים.
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)