09-09-2022, 08:18 PM
(09-09-2022, 08:05 PM)Roger כתב: אבל למוצר של מלצר יש השלכות מזיקות למוצר של הרסלינג. אם אתה חושף רכילות ועושה ספוילרים אתה משפיע על המוצר עצמו ומוריד ממנו. אם אתה חי לאלפי מתאבקים בראש והם כל כך טיפשים שהם עסוקים בלרצות אותך ואת הקהל נישה שלך ולתת באנגרים טובים ואז שלקהל נישה ימאס מהם הוא יחרבן עליהם ולא יראה את הקרבות שלהם ולחלוטין לא יהיה אכפת לו מתי שהם יפוטרו והם יעשו עליו דברים מעליבים בצייר. זו רוטינה משעממת מאוד שצריכה כבר לעוף.
זה לא כזה משנה, כפי שאמר עומר (שאני מעריץ שלו) - אם יש למוצר קהל מסוים, לרוב תהיה לו הצדקת קיום.
אני מאוד לא מחבב את הגישה של להשתיק את אלה שמציקים לי.
בעולם הולכים להיות אנשים שאני לא אוהב את התוכן של הדברים שלהם, ואני צריך להתמודד עם זה.
כל החבר'ה שמנסים לעשות דה-לגיטימציה לאסכולות שהם לא מסכימים איתן.. פסול בעיניי. כמובן שזה קול לגיטימי, אבל גם אם יש משהו שאני לא אוהב, כל עוד יש אנשים אחרים שאוהבים אותו אני מבין למה יש לזה במה.
יש כאלה שCYN זה הקטע שלהם? אחלה. כנ"ל לגבי אימפקט, WWE וכל ארגון אחר. יש קהל שעושה הייטוואצ' לסגמנטים של אפולו קרוז? יש לזה הצדקת קיום ויאללה בהצלחה. כל דבר חוץ משארלוט פלייר הוא לגיטימי בעיניי.
אני לא מסכים עם הדעות של מלצר ואני חושב שזה ברור שיש לו bias (כמו שיש לקורנט).
למרות זאת, כן יש קורלציה בין הציון שהוא יתן לקרב לבין הציון שאני אתן לקרב.
שיימוס-גונת'ר קיבל 5 כוכבים, לטעון שמלצר מנותק מהמציאות זה שקר. מצטער.