09-10-2022, 10:16 PM
(09-10-2022, 09:58 PM)Bam Bam Bigelow כתב: ברשותך צמצמתי את כל הבלה בלה בלה אמלצר בלה בלה בלה מארקים בלה בלה בלה טוני ואתייחס לעיקר הדברים
אם את אומגה אף אחד לא הכיר ב2019, אז על סמך מה קודי זכה להייפ? בגלל שזוכרים אותו עם הריין המוצלח עם טד דיביסי ג׳וניור? אליפות הזוגות עם גולדסאסט? נו באמת.
ואיזה תוכניות ארוכות טווח הם בונים לקודי על סמך היותו קודי רודס ולא על סמך היותו סגן נשיא לעצות אחיתופל בAew?
גיא צודק פה. כל העניין זה להכניס אצבע בעין של Aew, ולהראות שבזמן שהם מדשדשים עם קרב זוגות עם טאמי, הם יכלו להיות במיין אבנט.
אבל אחרי שקודי יזכה באליפות ויהיה פה ״רגע״, יהיו לאחר מכן עוד המון רגעים של קודי באליפות הראשית. שבגדול ב2016 זה היה נתפס מזעזע כמעט כמו ג׳ינדד מאהל.
בעצם גם ב2022
איך קישרת בין קודי ב2022 ואומגה ב2019...?! WTF..
אומגה ב2019 זה מישהו שלא הייתה לו הכרה. רק האינטרנט, רק הנישה, רק ההארדקור או המארקים או איך שלא תקרא לזה. גם אם אתה אוהב אותו וגם אם אתה חושב שהוא הדבר הכי טוב שקרה לרסלינג זה דבר שאי אפשר להוכיח אחרת. כמו שאמרתי, WWE יותר פופולרים מניו-ג'פן ותמיד היו פי 40-50 ואני נדיב. היו אנשים שאני מכיר שהם מעריצי היאבקות לכל דבר שראו WWE ולא היה להם מושג ירוק מי אלה אומגה או יאנג באקס או מלצר או כל יצור אחר.
למה? כי הם לא חיו באינטרנט. לא נכנסו לחדשות, לא כתבו בפורום ולא הכירו את מלצר (אל תתייחס למילים שלי בתור קשקוש כי אם כמה שזה נראה לך כאילו זה סתם דיבור שלילי, זה לא, זה חלק מהעניין). העניין שלהם ברסלינג התחיל ונגמר בלפתוח RAW/סמאקדאון, לסיים לראות, וזהו. תאמין או לא, קיימים אנשים כאלה בעולם ויותר מאלה שנכנסים לאינטרנט.
התוכניות ארוכות הטווח הם ממש מול העיניים וגם להגחיך אותם אי אפשר כל כך מרוב שהם ברורות: הוא היה בחברה המון שנים לפני, נכשל ולא הגיע למעמד שמצופה ממנו וציפה מעצמו, הלך החוצה והקים חברה מתחרה שבנויה של שנאת האחר, חזר הרבה יותר בוגר כשכולם מכירים את מה שהוא עשה ויוצא סופר אובר וגונב את ההצגה ברסלמניה, ואז מתחיל את הדרך לאליפות ולכיבוש ההר. התוכנית הראשונה שלו שתוכננה גם היא מראש היה הפרוגרם הכי טוב של השנה וכל הקרבות שהוא נתן היו פסיכיים. קל להישאב ולהגיד "איזה תוכניות ארוכות טווח וכו'" גם בגלל המון דעות קדומות דיי אטומות וגם כי אל תשכח שהוא בספסל כבר יותר מ3 חודשים והרבה מומנטום לצערינו נעלם. מבטיח לך שלא היית אומר את אותו דבר אם הוא לא היה פצוע עכשיו.
הרסתם.
![[Image: Khan-H-1140x641.jpg]](https://cdn1.bloodyslam.com/uploads/3/2025/01/Khan-H-1140x641.jpg)
הכל.