09-13-2022, 08:58 PM
(09-13-2022, 08:53 PM)ser duncan the tall כתב: אני חושב שקצת לא הוגן מצידנו לשפוט את H עדיין. עם כל הרצון להגיד שוינס זז הצידה ועכשיו הוא מקבל 100% מההחלטה, בסוף יש חוזים שטאלנטים חתמו עליהם, יש מחויבות של העסק לטאלנט. בין אם נאהב את זה או לא, מעכשיו ישפטו את אייץ גם על רייטינג ומניות מצד בעלי הזכויות בחברה. אי אפשר לצפות ממנו להיפטר בחודש-חודשיים מכל מי שקודמו בתפקיד החליט לשים 2-3 רמות מעל היתר. הוא ישתמש בהם כרגע, עד שהוא ימצא את הפתרון לאיזון ולאחר מכן יפר את האיזון לצד שלו.
יש לו חוזים כבדים מאוד שהוא חייב לכבד עם ריינס, לסנר וראוזי (וזה מי שיודעים עליהם), מה עדיף לו - לנצל את הסטאר פאוור שלהם כי גם ככה הם יקבלו את הכסף, או להתחיל להסתבך איתם משפטית (אם רוצים להוריד להם כסף) או שסתם ישבו בבית ויקבלו כסף על כלום ואז כולם ירימו גבה?
אז הוא עושה מה שהוא יכול - כמו שציינת זה גזרת הלואו-מידקארד. בקרוב זה גם ישפיע על המיין אבנט, אבל בסיס בונים מלמטה למעלה.
שמע אתה צודק, אין לי באמת איך ללכת מסביב לעניין הזה.
אני מניח שאני חסר סבלנות בכל מה שנוגע לריינס.
אני. חייב. לראות. אותו. מפסיד.
לדעתי זה מבחן האומץ האולטימטיבי של בוקר בWWE - אם הוא יכול לגרום לריינס להפסיד.
אני אפילו לא חושב שזה יוריד מריינס, רק יוסיף לו עניין כפי שלידור לדעתי אמר היום.
ובנוגע לראוזי הסנטימנט הוא אחר לגמרי - אני חושב שהיא לעד תהיה טאלנט גרוע שאשכרה לא מסוגל להפסיד, אני אשמח שהיא תצא מרסלינג כמה שיותר מהר ולא תחזור. בכנות, לא אכפת לי כמה היא טובה, אני לא רוצה אותה בזירה אי פעם.