10-01-2022, 11:23 AM
(10-01-2022, 09:31 AM)Adam Cole כתב: גבירותיי ורבותיי,
ילדים וילדות,
(באנגלית זה נשמע יותר טוב)
היום אני עוזב אתכם לשלושה שבועות הקרובים.
תעצרו את הדמעות, אני עדיין אגיב מהפלאפון.
אני טס היום לארה"ב.
כן, אחד הדברים הראשונים שעולים לראש זה שאני חייב ללכת לאירוע/תוכנית (לא פרק!) של WWE או AEW, זה עדיין בתכנון, פשוט לצערי יוצא שרוב התוכניות והאירועים נמצאים ממש בצד השני של ארה"ב (אני טס ללוס אנג'לס). זה או שאני מצליח איכשהו לגרור מישהו מהמשפחה איתי, או שאני טס לבד. דווקא נשמע לי כמו חוויה לטוס לבד ולא להיות בייביסיטר לבן משפחה שלא מבין מה הוא רואה.
בכל אופן, כרגע עדיין לא סגרתי משהו, יכול להיות במידה וישארו כרטיסים וזה באמת יתאים - אני אסגור כבר משם וכמובן אעדכן אתכם.
בסופו של דבר זו לא המטרה של הטיסה ויש דברים יותר חשובים, אבל כן הייתי רוצה לסמן סוף סוף V על החוויה הזאת.
חברים יקרים,
תשמרו על עצמכם, אה? או שאני על עצמי? איך מאחלים את זה?
אתם נשארים כמובן בידיים הכי טובות שגם אני וגם אתם יכולים לבקש לעצמנו.
כן, בדרך כלל זה בא עם איזה תמונה מגניבה כזאת שאני מוסיף, אז הפעם תסלחו לי.
בב"מ (בלי בלבולי מוח, אחלה המבורגר ביומנגס, ממליץ. וכן אני ממש משעמם בהמבורגרים) - אוהב אתכם.
לא יודע אם זה מעניין אותך אבל יש הקלטות של NJPW STRONG בהוליווד ב-16.10, ואירוע של יומיים של אימפקט בווגאס (שבלי קשר כדאי לבקר בה) ב-21-22/10.
AEW ו-WWE באמת נמצאים במרחק של כמה שעות טיסה מלוס אנג'לס, יש לך ב-15.10 את SATURDAY NIGHT'S MAIN EVENT בפיניקס במרחק שעת טיסה, המתאבקים שבינתיים פורסמו: מקינטייר, גונתר, ריקושט, אוסוס, ליב מורגן.
כמובן שאם אתה רוצה כבר להשקיע יש עוד שבוע את אקסטרים רולז בפילדלפיה, זה במרחק של 6 שעות טיסה אבל זה נשמע כמו חוויה ששווה להשקיע בה אם יש אפשרות.
![[Image: bnGtV.gif]](https://s13.gifyu.com/images/bnGtV.gif)