10-02-2022, 06:03 PM
(10-02-2022, 01:25 PM)Roger כתב: כל מה שאתה אומר זה לא יותר מהצהרות שבאות מתוך טריגר שקיבלת מאחד הדברים שכתבתי כנראה. ככה זה מרגיש. אם היו לך כל כך הרבה דוגמאות נגדיות של כאלה שמחוץ לWWE נהיו הרבה יותר טובים אז היית מונה אותם. ככה זה פה ואני לא פה מאתמול.
אתה כאילו אומר שאתה לא מבין אבל שנינו יודעים שאתה מבין טוב מאוד. היו לנו מלא דיונים על זה. יש כאלה שנפלו אחרי WWE, בעיקר בAEW, והם הרוב.
נכון אדם קול?! זה שהתלוננת עליו בלי סוף?! אז מקרים כאלה. אדם קול זה אחד שביחס לדייביוט שלו ולשם שלו בקרב הקהל של AEW התרסק הכי חזק.
עכשיו אם אתה מוצא פירצה בטענה שלי ובגלל זה מעיף את הטענה לכל הרוחות אז אין טעם להמשיך איתך בדיון. כשאתה אמרת שמלא דברים שהם "80%" וואטאבר, גם זה השתנה במהלך דיון. אני בא לטעון, ואתה יכול עד מחר לתפוס אותי בקטנות כאילו אנחנו בעימות פוליטי, שהטענה ש בדרך כלל מתאבקים אחרי הWWE שוקעים. סתכל על רשימת הנידל-מוברים של 2022 בAEW, זאת שרלוונטית, ותגיד לי אחרת.
אין לי מושג מאיפה הגראמפיות שלך כלפי רומן ריינס באה אבל כשאני אומר "נידל-מובר" אני מתכוון לכינוי גנאי שבא לצחוק על העובדה שאיך שמישהו שהיה בWWE (והוא סוג של יקיר אינדיז בדרך כלל) מגיע לAEW, כל המארקים אומרים שהשמיים יתפוצצו והמחטים יזוזו והמשחק השתנה ואז במקרה הטוב לא אכפת להם בשיט מאותם נידל-מוברים ובמקרה הגרוע הם ישלחו איומי מוות לנידל-מוברים שרוצים לחזור לWWE. אני קורה לזה "נידל-מובר" ואחרים קוראים לזה "גיים-צ'יינג'ר".
משהו שעוד חייב להיפסק כאן, ע"י כולם:
אם למשל אמרתי שאני אוהב משהו שלך נראה ממש הזוי כי זה היה WWE או שלא היה מספיק גוון אדום בחזה של המתאבקים בסיום הקרב או כל דבר אחר שלא אכפת לי ממנו, זה משהו שאחרים צריכים לקבל. לא חייב להסכים, אבל לקבל. נשבר כבר מהתגובות האלה של "אם אתה חושב ככה אז חבל על הזמן שלנו". תאמינו לי שיש מילוני אנשים, מעריצי היאבקות, שאם אני מראה להם את מה שאתם מגדירים כ5.8 כוכבי מלצר עם כל הפליפים של רסידה, הם יקרינג'ו, יבקשו ממני לכבות את המסך, יצחקו, יהיו מבולבלים ויגידו שזה מפגר ומזויף. אני לא אומר לכם מילה על זה שאתם אוהבים ומגנים בגוף שלכם על דבר שאני חושב שהוא סופר מטומטם ורואה שהוא מזויף (כי מאוד מתאמצים גם להראות לי). זה שאני אוהב משהו מסוים שהוא לא לטעמך ממש אבל ממש לא אומר שאני מבין ברסלינג פחות ממך. זה שהיום לא להתיישר עם הקו המלצרי המקובל באינטרנט הופך אותך לטרול שלא מבין כלום זה דבר מאוד מטומטם שהוא TURN OFF מרסלינג ומהפנדום של רסלינג היום.
אז חלאס.
וואלה רוג'וש אתה מפתיע אותי.
הרבה זמן לא נתקלתי בדפלקציה כל כך עמוקה ובראייה כל כך סלקטיבית.
כאילו.. לפני כמה עמודים אשכרה 3-4 חבר'ה מנו לך מתאבקים שהיו יותר אובר מחוץ לWWE, ואתה פשוט התעלמת ב100% מכל הדוגמאות האלו מהסיבה שאתה לא רואה אותם אז הם לא קיימים מבחינתך. הבנת שאתה מפסיד בדיון אז הכנסת את הנידל מובר, שזה כלום ושום דבר, ועכשיו חזרנו לsquare one ואתה מבקש ממני למנות לך מתאבקים פעם נוספת?
את אדם קול שאתה מזכיר פה - אני נתתי לך אותו כדוגמה. למה אתה ממשיך להעליב את הזיכרון שלי? יש לי זיכרון מעולה.
"נכון אדם קול", bitch please, אני כתבתי אדם קול קודם פה בדיון. אני מודע ב100% לדוגמאות הנגדיות, הן לא מפחידות אותי. המסה העצומה והמוחצת והמאיימת של מתאבקים עומדים לצידי בדיון הזה, אני אפילו לא מבין איך אפשר להיות כל כך מוטה ולהתעלם מזה.
ושוב, אתה מבזבז לי את הזמן עם נידל מוברים. זו לא הטענה שלך.
אני לא פוליטי פה, אלו פשוט עובדות.
"סתכל על רשימה הנידל מוברים", אחי, בולשיט, אני מסתכל על כל המתאבקים. מה זה פה, קרקס?
ההערה שכתבת לכולם בסוף הייתה יכולה להיות הרבה יותר מעניינת אם היא לא באה ממש אחרי bias מפלצתי לרעת AEW.
אתה לא מדבר פה עם טוני קאהן, או עם ג'ון מוקסלי, או עם מאט ג'קסון. אתה מדבר איתי. תרשה לי להזכיר לך שיש לי הרים של ביקורת על AEW.
התגובות האחרונות שלך רק מסגירות את העובדה שאתה לא באמת דן פה על משהו עם אף אחד, אלא סתם זורק הייט.
ותאמין לי, כשאני אומר לך שאתה זורק הייט, כדאי שתאמין לזה, כי אני זה שהפך את זה לספורט פה בפורום. ביקורת בונה - הטיעון שלך מסריח מbias קשה, והטענות שלך הן זולות. הבאת 2 דוגמאות, המון סייגים מפותלים, לא מעט כעס ואנטי, כל ה"חזה אדום" והאקרובטיקה זה נפח מיותר לטיעון שלך. בסופו של דבר יכולת להביא דוגמאות נוספות חוץ מאדם קול ואנדרדה (שתי דוגמאות שסלביק ואני הגשנו לך על מגש של כסף), אבל לא הבאת, כי אין לך.
עכשיו אנחנו יכולים ללכת לשדה הפסיכולוגי - של למה מתאבקים מוותרים על הרים של כסף כדי לעבוד קשה יותר באינדיז, והתשובה המתבקשת תהיה "כי הם יותר אובר באינדיז". אבל אני לא מעוניין, אני רוצה שתודה בbias שלך לפני שאנחנו ממשיכים הלאה. לי אין פה טריגר, אני פשוט מתבאס שאני צריך לעשות כל כך הרבה עבודה כדי לחזור אחורה כל פעם. מוזמן לברר קצת על ההבדל בין ג'וס רובינסון לבין CJ פריקינ' פארקר, או על ההבדל בין ג'ונה לבין ברונסון ריד, או על ההבדל בין מירו לבין רוסב. אם אתה מסרב, אני מבין את המסר.