10-13-2022, 12:38 PM
(10-13-2022, 11:22 AM)master of doom כתב: אה? קודם כל דבר יפה, דבר שני בארסה זרקה את אינטר מהאלופות לפני 3 שנים, ריאל ניצחה את אינטר שנה שעברה, אתלטיקו העיפה את מילאן מהבתים, סביליה לקחה ליגה אירופית על הראש של אינטר, יובה חטפה 3-0 מויאריאל שנה שעברה בבית ועפה. תחשוב לפני שאתה מוציא כזה שלשול מהמקלדת.
חחחח צוחק אחי אני פשוט ממש קנאי לכדורגל האיטלקי, אני מתאכזב שנה אחר שנה שהן משלשלות באירופה כי לדעתי כל עונה יש לפחות 10 קבוצות שיכולות להתמודד יפה באירופה(הטופ 7+ אודינזה, פיורנטינה וטורינו השנה, בשנה שעברה ורונה הייתה מדהימה) אבל באמת האנגליות והספרדיות משפילות אותנו כל פעם מחדש.
בתור אוהד מילאן מצאתי תירוצים בשיפוט מול צלסי השנה ומול אתלטיקו בשנה שעברה אבל זה לא באמת תירוץ לסיים מקום אחרון בבית שנה שעברה.
יובה השנה מביכה ברמות למרות הפציעות ועוד התערבתי בעבודה על ארגז בירה שהם יקחו אלופות, מקווה שנאפולי תצליח להישאר יציבה העונה, שהרומאיות של מוריניו וסארי יצליחו בליגה האירופית למרות הפתיחה החלשה ואפילו על אינטר אני מודה ששמחתי אתמול.
![[Image: IMG-20260403-103903.jpg]](https://i.postimg.cc/3xWc50J3/IMG-20260403-103903.jpg)