10-19-2022, 02:06 AM
(10-19-2022, 01:45 AM)WheelerYUTA כתב: רגע רגע רגע. אני מרגיש דווקא שהתגובה שלך היא המבולגנת ובעיקר מניחה הנחות שלא טענתי.
דבר ראשון, אני מחפש יותר את הmale leads וכן, רוס הוא המייל ליד של חברים. זה לא ג'ואי או צ'נדלר. אני מחפש יותר את הmale leads כי איתם אני מחפש הכי להזדהות. פחות חשוב לי שדמויות כמו רובין או אפילו רייצ'ל יהיו רילייטבל מרוס וטד. אתה צודק שיש לי bias אבל הוא קיים רק כי אלה הדמויות שהכי חשובות לי, לא כי אני שונא גברים כי הטענה הזאת היא משהו מוכן וידוע מראש כי אני לעולם לא התעמקתי בטענות האלה באינטרנט, הכי רחוק שהגעתי זה לדבר על זה עם החברים שלי, אז תהיה בטוח שהבטן שלי היא משהו שמגיע מתוך חוויה אישית ולא מתוך טענה מוכנה וידועה מראש.
דבר נוסף, אני לא ניסיתי לגעת בביטוי עומק בכוונה תחילה. זה לא עומק שאני מחפש בהכרח ובמיוחד לא בסיטקומים. אני מחפש לצחוק ושיבדרו אותי אבל בשביל הטעם האישי שלי, יש תקרה מאוד נמוכה לכמה בידור אני יכול להשיג מדמות שלא עוברת כמעט שום מסע. כמו שאמרתי, אחרי 3-4 עונות הבידור דועך ללא המסע וכל מה שנשאר לי זה דמויות של אנשים רעים ולא מצחיקים שאין שום סיבה שארצה בטובתם. ופה הכל מתחבר. שיפור/צחוק/רמה מוסרית נמוכה.
אני לא חושב שאתה שונא גברים, אני חושב שהטענה המקורית שלך לא קשורה לרמה הבידורית של הסדרה.
אני לא מקבל את הטענה שרוס הוא הmale lead. דה יורה הוא מקבל יותר זמן מסך, אבל בפועל הוא לוזר מובהק, הוא לא מתקדם בקריירה שלו (רק בסוף הסדרה), הוא מתואר כאבא גרוע, הוא לא נחמד או בעל קסם אישי, הסדרה לא מחביאה את זה. זו סדרה שהיא יותר הרכב של 4-6 דמויות (תלוי כמה אתה מתחשב בפיבי וג'ואי). לפעמים לא צריך להיות גיבור גברי מובהק בכל הסדרות, ובעיניי 'חברים' זו אחת מהסדרות האלה. אני אטען שהסדרה עשתה הרבה יותר חסד עם ג'ואי וצ'נדלר מאשר עם רוס, אפילו שג'ואי הוא גרוע לא פחות ממנו.
בעיניי רייצ'ל היא הדמות מס' 1 בסדרה, שכן מתוארת בצורה מחמיאה, למרות שלדעתי זה לא באמת עובד אם בודקים לעומק. מוניקה וצ'נדלר קיבלו יותר נפח ככל שהעונות התקדמו ורוס לא באמת הוצג כגיבור אף פעם, חוץ מהאספקט עם רייצ'ל. בקצרה, הם לא מנסים בכלל שתתחבר לרוס. רוב הגברים דווקא יזדהו עם מישהו כמו צ'נדלר, שמקבל עלילה יותר מהותית ומעניינת מרוס וגם מתפתח עם השנים.
אכן, בידור דועך והדמות הופכת להיות שבלונית, אבל אתה מצפה ממני להיתמם באשר לציון הספציפי של רוס וטד. אני יודע טוב מאוד למה אנשים מציינים את טד, ואני לא התרשמתי שהסיבה שלך היא שונה. אני מכבד את הדעה, אבל עם כל הכבוד ההנחה שלי נשארת - כנראה הדעה הזאת נספגה מאיזשהו גורם, בין אם זה חבר או פוסט באינטרנט, והחיבור של כל זה לדרך שהדמות עוברת הוא אד-הוק ולא באמת התקיים לפני הדיון.
אחרי הכל, רוב הדמויות של המשרד הפכו להיות שבלוניות חוץ ממייקל סקוט ודווייט.
אני מצפה ממי שאוהד את ג'ים הלפרט לפחות לאהוד את טד מוסבי, שמכיל הרבה יותר תכונות מיוחדות ומעניינות והרבה פחות אגו ונטייה לפגוע באחרים בכוונת תחילה.