04-30-2021, 10:52 AM
(04-29-2021, 10:10 PM)SwitchBlade כתב:הריין עצמו מילולית פחות משנה לי, אבל השנה בערך שהיה בין זכיית האליפות של נאיטו, להפסד שלו נגד איבושי, כן היה כיף, חוויתי וסיפור טוב, על הדרך גם הצגנו דמות חשובה חדשה.(04-29-2021, 10:06 PM)Kamigoye כתב:(04-29-2021, 09:39 PM)SwitchBlade כתב:מסכים ש2020 הרגיש קצת כמו פרולוג, פוסט זכייה של נאיטו, הסיום של העלילה האמיתית של NJPW לכמעט עשור.
קצת כמו גרסה קצת יותר מוצלחת של מה שקרה בנקסט אחרי ג'וני נגד קול 1.
לגבי שאר מה שאמרת? די שטויות. אני כבר לא יודע אם אתה סתם עושה את הקטע על נאיטו ואיבושי בצחוק, או שאתה פשוט אגרסיבית טועה.
חלק מזה בצחוק, אבל לדעתי הריין של איבושי היה let down רציני שאני ציפיתי מראש. נאיטו ספציפית יכל להעביר ריין נהדר של שנה אבל הסיפור של הקורונה ואיוול הוציאו לו את כל האוויר מהמפרשים. בשום אופן אני לא אומר שהם טאלנטים רעים, פשוט השימוש של NJPW בהם לא מוציא מהם מספיק כדי שיעמדו בגאון בראש הארגון הזה.
האם הריין כריין מאכזב? אני מניח שכן, אבל השנה של נאיטו כטופ גאי הבלתי מעורער הייתה בלי ספק מעניינת וכיפית.
לגבי איבושי אני חושב שזה באמת פשוט בוקינג גרוע, אחד הטאלנטים הכי גדולים אי פעם והוא נלחם נגד פאקינג סאנאדה. ואז אוספריי שזה כבר סיפור אחר לגמרי.