11-14-2022, 07:09 AM
(11-14-2022, 06:29 AM)Mad King כתב: גילוי נאות: אוהד יונייטד.
האחד הדברים הכי חשובים בעיקרון שלי מולו זה שהקבוצה יותר חשובה מהשחקן, ומה לעשות כל אדם הגיוני יבין שהקבוצה שיחקה יותר טוב בלעדיו. כשמאמן מבקש ממך משהו אתה עושה, לא משנה מי אתה, הוא הורס לעצמו את המורשת.
הדבר היחיד שיש לו קייס זה העניין עם הילדה, ובצדק הקבוצה ניסתה להסתיר את העניין כדי לא לפגוע בו ובפרטיות שלו. עדיף השקרים מאשר שיתחילו לדבר על הבת שלו.
כל הלילה חיפשתי את דעתי על הנושא. רונאלדו בכל זאת, כולנו כאוהדי יונייטד יודעים למה אנחנו אוהדים אותם, ואחת מהסיבות זה הוא. החזקים הם אלה שנשארו אחרי הקריסה בלי פרגי ואני אחד מהם.
העיקרון הגדול שהוא מפספס כאן זה שאין שחקן גדול מהקבוצה. לצערי בעיניי אוהדים (כבשים) יש, וזה הוא. ופה מתחיל הקונפליקט בעצם, אם מסי מחר משחרר ריאיון דומה לגבי ברצלונה, מה קורה שם? האוהדים של מסי הם באמת נטו אוהדי בארסה, לעומת רונאלדו שאוהדים רבים שלו הם בכלל אוהדי ריאל ולא של יונייטד. אם ריאיון כזה יוצא כלפי פריז אז כנראה שהם יקבלו משמעותית יותר אש פשוט. אז אני לוקח מאוד בעירבון מוגבל את הריאיון הזה ובעיקר רואה בו התבכיינות.
מבחינה מקצועית, רונאלדו כבר לא שחקן הרכב לגיטימי בשום קבוצת טופ עולמית היום ואי אפשר להתכחש לזה. מנדש ניסה למצוא לו קבוצה אחרת כל הקיץ והעובדה היא שפשוט אף אחת לא רצתה אותו. עכשיו יבואו ויגידו אוהדי רונאלדו שזה אשמת יונייטד או מי מתפלא, אבל השורה התחתונה היא אותה שורה. גם ביונייטד הבינו את זה וחיפשו להוציא אותו מהקבוצה וואלה ואני לגמרי מבין אותם. שכר כל כל מוגזם ותפוקה כל כך מועטה, זה פשוט טעות מקצועית לא משנה במי מדובר.
לדעתי ההתנהלות שלו לגבי הדחיקה לספסל היא פשוט עצובה. הוא יכל להיות מנהיג מאחורי הקלעים ולפרוש במדי הקבוצה בה פרץ, אחר כך לקבל תפקיד ולהיות באמת אגדת מועדון ובמקום זה יש כתם שחור ענק על החלק האחרון של הקריירה שלו. וזו טעות
התנהלותית נקודה. במקום להיזכר כגדול מכולם הוא באופן בלתי נמנע הופך להיות אחד מהגדולים. אנחנו בדור שטעויות בסגנון הזה הן בלתי נסלחות, עם התקדמות הרשתות החברתיות הכי פשוט לא לשכוח לבן אדם את הטעויות שלו.
גם מבחינת התזמון הוא טעה, יש עוד מונדיאל שלם לפניו ובמקום להתעסק בטורניר הנבחרות האחרון שלו יתעסקו בפרובוקציה שהוא ניסה ליצור. הוא רוצה לצאת מהקבוצה בהקדם ועכשיו בעצם זה ההזדמנות הראשונה לצאת בהצהרת כוונות לחלון של ינואר, אבל הוא שרף את עצמו במועדון מוקדם מידי. הוא עדיין תחת חוזה וגם האופי שלו לא מאפשר לו לעבור לקבוצה פחות מהטופ האירופי, משהו שבכלל לא בטוח יכול לקרות איתו מבחינה מקצועית כרגע. בסיטואציה שבה אף אחת עדיין לא רוצה אותו הוא נשרף עד הקיץ והכתם ילך ויגדל.
בשורה התחתונה אני מבואס על הסיטואציה הזו. חבל לי שככה זה נגמר. בעיקר חבל לי שהוא ירד לפסים אישיים עם אריק, סהכ אני באמת לא חושב שהוא מאמן רע ובאיזשהו מקום בספק שהוא לא מכבד את אחד הגדולים בהיסטוריה.