12-19-2022, 05:29 PM
טופ גאן מאווריק היה אחד מחוויות הצפייה הכי טובות שהיו לי בקולנוע אולי אי פעם. לא מגזים. איזון מושלם בין קולנוע ״של פעם״ לאפקטים וקצב מודרניים. סרט השנה שלי.
מעבר לזה, סרטים שלידור לא ציין וראויים לאיזכור לדעתי:
- החליפה - סרט מאפייה/מתח שמתרחש כמעט כולו בלוקיישן אחד.
- ליקריץ פיצה - דרמה קומית שמתרחשת בשנות ה-70 על מעין חברות/רומן בין נער בן 15 ואישה שמבוגרת ממנו בכמה שנים טובות. לא סרט לכל אחד, אבל הוא מהנה, מצולם נהדר, ושתי הדמויות הראשיות שלו סימפטיות ומשוחקות טוב.
- במערב אין כל חדש - עוד עיבוד לספר הקלאסי על מלחמת העולם הראשונה, אולי סרט המלחמה הכי ברוטאלי שיצא לי לראות.
- רצח כתוב היטב 2 - אני עוד לא החלטתי אם הוא יותר טוב מהראשון, אבל הוא עדיין חתיכת סרט כיפי שאני ממליץ עליו בעיניים עצומות.
לא ראיתי אווטאר, לא יודע אם יהיה לי כוח.
מעבר לזה, סרטים שלידור לא ציין וראויים לאיזכור לדעתי:
- החליפה - סרט מאפייה/מתח שמתרחש כמעט כולו בלוקיישן אחד.
- ליקריץ פיצה - דרמה קומית שמתרחשת בשנות ה-70 על מעין חברות/רומן בין נער בן 15 ואישה שמבוגרת ממנו בכמה שנים טובות. לא סרט לכל אחד, אבל הוא מהנה, מצולם נהדר, ושתי הדמויות הראשיות שלו סימפטיות ומשוחקות טוב.
- במערב אין כל חדש - עוד עיבוד לספר הקלאסי על מלחמת העולם הראשונה, אולי סרט המלחמה הכי ברוטאלי שיצא לי לראות.
- רצח כתוב היטב 2 - אני עוד לא החלטתי אם הוא יותר טוב מהראשון, אבל הוא עדיין חתיכת סרט כיפי שאני ממליץ עליו בעיניים עצומות.
לא ראיתי אווטאר, לא יודע אם יהיה לי כוח.
![[Image: Untitled.png]](https://i.ibb.co/WykhFYx/Untitled.png)