05-12-2021, 10:21 PM
תוכנית מצוינת!
קרוס-ת'אורי היה מצוין. אני באמת לא מבין את ההייט על קרוס.. הוא אולי לא גרגאנו בזירה, אבל הוא מעולה בתמונה המלאה.
הכניסה של באלור לפריים הייתה אדירה.
הקפיצה של השופט בקרב זוגות הייתה גדולה, ביג לייק.
פיט דאן - מדהים.
אייזיה סקוט מתאבק מעולה, אבל עד עכשיו לא היה בו שום דבר מעבר. היט רואו נראים אחלה סטייבל ויופי של רענון לNXT. יהיה מעניין לראות אותם בהמשך.
עדיין לא מצליח לעכל את ראקל גונזלס.. משהו שם לא מתחבר לי.
החזרה של בובי פיש הייתה רגע אדיר, ממש לא ציפיתי לזה.
הסטטוס של קייל אוריילי ממש מוזר לי - הוא זוכה בקרב נגד המתאבק הכי טוב בעולם והאלוף הכי טוב שידע הביזנס, אח"כ פייסאוף עם קאריון קרוס, הוא מרגיש חם בטירוף וכל ההייפ עליו ואז.. משהו נתקע. אמנם הוא פחות "קול" עכשיו וגם ככה באלור נמצא בתמונת האליפות, אבל מקווה שנראה את המסלול שלו יותר בבירור.
המאיין אבנט היה מצוין.
קרוס-ת'אורי היה מצוין. אני באמת לא מבין את ההייט על קרוס.. הוא אולי לא גרגאנו בזירה, אבל הוא מעולה בתמונה המלאה.
הכניסה של באלור לפריים הייתה אדירה.
הקפיצה של השופט בקרב זוגות הייתה גדולה, ביג לייק.
פיט דאן - מדהים.
אייזיה סקוט מתאבק מעולה, אבל עד עכשיו לא היה בו שום דבר מעבר. היט רואו נראים אחלה סטייבל ויופי של רענון לNXT. יהיה מעניין לראות אותם בהמשך.
עדיין לא מצליח לעכל את ראקל גונזלס.. משהו שם לא מתחבר לי.
החזרה של בובי פיש הייתה רגע אדיר, ממש לא ציפיתי לזה.
הסטטוס של קייל אוריילי ממש מוזר לי - הוא זוכה בקרב נגד המתאבק הכי טוב בעולם והאלוף הכי טוב שידע הביזנס, אח"כ פייסאוף עם קאריון קרוס, הוא מרגיש חם בטירוף וכל ההייפ עליו ואז.. משהו נתקע. אמנם הוא פחות "קול" עכשיו וגם ככה באלור נמצא בתמונת האליפות, אבל מקווה שנראה את המסלול שלו יותר בבירור.
המאיין אבנט היה מצוין.
![[Image: 1.gif]](https://i.ibb.co/wZx8xDfs/1.gif)