12-31-2022, 06:41 PM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-31-2022, 06:42 PM על ידי Shalev_the rock.)
(12-31-2022, 05:46 PM)karusi כתב: דה רוק הגיע בתקופה שהרסלינג היה חם עם הכוכבים הגדולים.אני מהפלאפון אז בקצרה שלוש עובדות:
בריאן ופאנק לקחו עסק יחסית פושר והחזירו לו את האש. זה שני דברים שונים
האש דעכה בגלל אנשים כמו רוק. אותו פרומו שחוזר על עצמו שוב ושוב, מאוד משעמם.
שים לב שבכל הפעמים שהרוק חזק לפרומואים בזירה - הקהל השלים לו את רוב הפרומו.
סיים אולד שיט חוזר על עצמו מהר מידי, במיוחד כשאין לך אנשים על סטרואידים לידך ולא חופש במיקרופון. דה רוק לא היה מחזיר את האנשים כמו בריאן ופאנק
ולא- להיות פארט טיימר ולעשות גייט בשני איוונטים זה לא דרואו. מי שמוכר האוס שואוס, ממלא קהל בsmackdown וגם raw בצורה כזאת שלא צריך להעביר את כל הקהל מאחורי המצלמה אל מול המצלמה.
אם אני ירצה לראות אושיית רסלינג מדברת על עצמה בגוף שלישי- אני מעדיף את באם באם, לפחות הוא מקורי ולא חוזר על עצמו.
1.רוק עשה את הדביוט שלו ב96, שנה שחורה לWWE. הוא פרץ שנה אחר כך, שנה שבה הם בכלל לא היו מקום ראשון בארצות הברית. הוא הסיבה (חלק מהסיבות) לבום של הרסלינג בסוף שנות ה-90, לא התוצאה.
2.סמאקדאון היא תוכנית כיום (ואולי הA SHOW) ולא בפח זבל של ההיסטוריה כמו תאנדר בגלל דה רוק. הוא ליטרלי עשה את התוכנית הזאת מה שהיא היום. כוכב שזרקו עליו בשיא הפופולריות שלו לסחוב תוכנית חדשה. כל המיתוג של התוכנית הצליח בגללו.
3.דה רוק היה במיין איוונט של 2 מ-5 האירועים הכי רווחים בהיסטוריה. אולי יותר, אני מכיר 2 בוודאות פשוט ולא מול המחשב לבדוק את זה. הוא לא דראו, הוא האמא של הדראו.
השנה שבה הוא היה הטופ פייס היא השנה עם הרייטינג טלוויזיה הכי גבוה של ה-WWE, בלי אוסטין, בלי טייקר חצי שנה, דה רוק.
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It