01-01-2023, 01:07 AM
(12-31-2022, 06:41 PM)Shalev_the rock כתב: אני מהפלאפון אז בקצרה שלוש עובדות:1: דיברתי על זה שדה רוק לא יצר משהו בעצמו אלה היה חלק ממכונה שעבדה טוב מאוד. הנסיון שלך להציג את WWF בשנות התשעים כחברה נופלת מאוד מוזר לי כי כולם היו מדברים על היאבקות אז. וגם היו לWWE כל כך הרבה כוכבים גדולים בתקופה הזאת. הבדל שמים וארץ בין הרוסטר של WWF/WWE והמצב של הרסלינג בעולם לבין רוסטר יחסית תפל שלאורך זמן אנשים לא מגיעים ליציעים והמצב של הרסלינג ב2010.
1.רוק עשה את הדביוט שלו ב96, שנה שחורה לWWE. הוא פרץ שנה אחר כך, שנה שבה הם בכלל לא היו מקום ראשון בארצות הברית. הוא הסיבה (חלק מהסיבות) לבום של הרסלינג בסוף שנות ה-90, לא התוצאה.
2.סמאקדאון היא תוכנית כיום (ואולי הA SHOW) ולא בפח זבל של ההיסטוריה כמו תאנדר בגלל דה רוק. הוא ליטרלי עשה את התוכנית הזאת מה שהיא היום. כוכב שזרקו עליו בשיא הפופולריות שלו לסחוב תוכנית חדשה. כל המיתוג של התוכנית הצליח בגללו.
3.דה רוק היה במיין איוונט של 2 מ-5 האירועים הכי רווחים בהיסטוריה. אולי יותר, אני מכיר 2 בוודאות פשוט ולא מול המחשב לבדוק את זה. הוא לא דראו, הוא האמא של הדראו.
השנה שבה הוא היה הטופ פייס היא השנה עם הרייטינג טלוויזיה הכי גבוה של ה-WWE, בלי אוסטין, בלי טייקר חצי שנה, דה רוק.
2. היה לו רוסטר סבבה לגמרי, אל תשכח שהיה בראנד ספליט יעודי ב2002 והוא עזב ב2003 מול גולברג בבקלאש. אז "החזיק את התוכנית על הגב".... לא יודע.... לסנר HHH בנואה אדג' הוגאן ועוד... לשים את כל סמאקדאון עליו? ממש לא
3. אני מדבר על להחזיר קהל לתוכניות רגילות והאוס שואוס ואתה מדבר לי על פארט טיימר שעושה גייט. איפה אני ואיפה אתה