01-01-2023, 07:16 PM
(01-01-2023, 12:23 PM)lidoradir כתב: חיכו לשנה החדשה, כל הבלאגן וההכרזות אני מניח יתחילו השבוע, נראה שהשנה אנחנו גם מקבלים קרבות ההעפלה לרויאל ראמבל שזה תמיד נהדר.
קארד לפי מה שהוכרז ושמועות :
- קרב על אליפות ה-WWE האוניברסאלית המאוחדת : רומן ריינס נגד קווין אואנס.
- קרב HIAC : אדג' נגד הדימון פין באלור.
- קרב פיץ' בלאק : בריי וייאט נגד אל איי נייט.
- ברוק לסנר נגד בובי לאשלי. * לא ידוע מתי זה יקרה, יכול להיות שמישהו ידיח את השני בראמבל והקרב יעבור לאלימיניישן צ'יימבר.
- רויאל ראמבל גברים.
- רויאל ראמבל נשים.
נכון לעכשיו יש שמועות שרוק או קודי רודס ינצחו את הראמבל, סביר להניח שנקבל יותר בשר ככל שנתקרב לאירוע.
מבחינת הפתעות בראמבל(לפי דעתי האישית, לא שמועות) : הופעה של כרמלו הייז/ברון ברייקר/איליה דרגונוב, מאט קארדונה, לוגאן פול, פט מקאפי/וייד בארט, גייבל סטיבסון, ריק בוגס ותומאסו צ'אמפה.
הלם מוחלט יהיה לראות את רנדי אורטון/ביג אי שמחלימים כל אחד מפציעה קשה. גם מאט רידל יכול להופיע והכל תלוי במצב שלו וההשעיה.
מרגיש לי שטריפל הולך לתכנן כמה הפתעות ואני מקווה שזה לא ידלוף החוצה.
עדיפות שלי לקרבות שנכתבו פה:
-לא רוצה לראות שוב אואנס-ריינס. מעדיף קרב אחר של ריינס או בכלל שלא יופיע כי זה מעל לרמתו. שיבוא לכבד אותנו בסגמנטים מאחורי הקלעים מקסימום.
-קרב טוב כי אדג' ינצל את הגימיק עד הסוף.
-לא התהלבתי אבל ניתן צ'אנס.
-מעדיף שידחו את זה אחרי שלאשלי מעיף את לסנר מהראמבל דווקא. כן, אני רוצה את לסנר פייס בפיוד בצורה חד משמעית, שיכנס גם לרסלמניה פייס.
-מזל טוב קודי רודס.
-מזל טוב את הולכת להפסיד לשארלוט\יאללה ריה ריפלי.
מבחינת הפתעות אין באמת סיכוי שהמצב של ביג E יהיה בסדר. מילא אורטון, אבל גם פה אני בספק. אפשר להעלות כמה שמות כמו שכתבת, סך הכל יש רוסטר מאוד מוכשר והסדר והבוקינג הם מה שחשובים. לא צריך להכריח חזרה בכוח אם היא לא גדולה. יש עקביות מסוימת בבוקינג של האנטר, הוא הרבה פעמים אולד-סקול וזה דבר שאני מאוד מעריך. ראמבל פשוט וטוב עם בוקינג הגיוני, 2-3 סטורליינים, 2-3 הדחות מפתיעות, מנצח טוב, לא צריך יותר. כמובן עדיף שפאנק יחזור (בטח אם רוקי לא מגיע) וידפוק את עכברי האינטרנט (ועל הדרך את קודי רודס).
![[Image: wwf_overtheedge98_rock2.jpg]](https://1.bp.blogspot.com/-uipq-NQdQI0/W1A1qjOpP6I/AAAAAAAAJHM/aE9A_C4ABKoPTianGk-tFoJ6H18w4qv9QCLcBGAs/s1600/wwf_overtheedge98_rock2.jpg)
?Do You Smell It