02-05-2023, 10:07 AM
(02-05-2023, 08:28 AM)orgibor כתב: אז בוא קח את מחלקת הזוגות כמקרה מבחן כי הרי מה ההבדל? בשתי המחלקות לא היו מספיק מתאבקים מבוססים רק שאצל הזוגות החליטו ללכת איתך ולאחד את האליפות, בפועל לא צמח אף טאג חדש, הניו דיי ירדו לנקסט רק כדי להרגיש זהב שוב על המותניים, יום הדין וסטרומן וריקושט שוב נזקקו לטורנירי N1C רק בשביל לקבל את ההזדמנות שלהם ולא צמחו מתוך ואקום אמיתי, טאגים כמו הברוטס והפרופיטס שומשו ונזרקו חזרה לאש האבדון ועד שיש טאג אחד אמיתי שנראה טוב בתקופה האחרונה כמו הריידרס הם מתחילים ללכת לאיבוד ללא חגורה שתנחה אותם, או במילותיו של לידור מסמאק האחרון:
ברגע שתאחד אליפויות יהיו לך המון "ריה", מתאבקות שבלית ברירה יצטרכו ללות גברים לזירה רק כדי שתהיה להן איזושהי מטרה.
אני חושב שבמקרה של גונת'ר אתה מתבלבל בין ריין נהדר למתאבק נהדר.
אבל זה בדיוק הקטע, בשביל טאג בודד ש"אמור להחזיק אליפות", זה לא שווה לעשות עוד אליפות. תוריד את האליפות מהאוסוס, דבר שאמור לקרות בקרוב.
זה לא שיש לך 10 טאגים רלוונטים והם כולם באפלה בגלל שאין אליפות נוספת. יש כמות מאוד מוגבלת של טאגים רלוונטים כרגע שיכולים להיות אלופים וכל עוד הכמות היא כזאת אין צורך בעוד אליפות.
אתה תבוא ותגיד לי "אבל אהרון, יש הרבה טאגים כאלו!" אז מצוין, זאת בדיוק הטענה שלי, ברגע שיש כמות מהותית כזאת של טאגים אז יש גם את הצורך, וכשיש את הצורך אפשר לפצל את האליפויות.
זה כמו שאני רשת מאפיות ואני פותח מאפיה באזור מסוים בחיפה. כל עוד יש לי קצת לקוחות אין לי צורך לפתוח מאפיה שנייה בשכונה, כשהכמות של הלקוחות גדלה לרמה שיש לי הרבה אנשים שצריכים את מה שאני מספק אז יש צורך לפתוח עוד מאפיה.
ולא הבנתי את הקטע של "נזקקו לטורנירים", מה הבעיה עם זה?
אני לא, גונת'ר נותן ריין נהדר. כן, אפשר לטעון שהחלק הראשון של הריין היה פחות טוב, אבל תקופה ארוכה כבר שהריין שלו מאוד טוב.
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)
Let The Games Begin