02-05-2023, 11:22 AM
(02-05-2023, 10:33 AM)orgibor כתב: אני לא אגיד שיש הרבה טאגים כאלו כי זאת בדיוק הנקודה, אין. יש לך דעיכה של טאגים ולא צמיחה, הפרופיטס וגייבל את אוטיס לדוגמה היו טאגים מעולים וכרגע נאלצים לעבוד בנפרד בלית ברירה. מתאבקים טובים אחרים שאין להם את הפריווילגיה לעשות את זה כמו אנג'ל גארזה וחואקין ווילד פשוט לא מופיעים.
אם אתה המאפייה היחידה בחיפה ותמכור רק לחם אחיד פרוס אז כולם יקנו רק לחם אחיד פרוס, ברגע שתיפתח עוד מאפייה שתהווה תחרות אתה תתחיל למכור גם פיתות ולחם שיפון כדי להחזיר את העניין במאפייה שלך.
הבעיה בנזקקו לטורנירים היא שאין שום ארק בקרב שנקבע ככה, בסמאק הקרוב אחד מבין מאדקאפ מוס, ריי מיסטריו, קאריון קרוס וסאנטוס אסקובר יזכה להיות הN1C לאליפות הביניבשתית ואתה רוצה להגיד לי שאתה באמת תתרגש לקראת הקרב הזה? מה אם זה היה לעומת זאת מישהו שיש לגונת'ר דם חם איתו כמו שיימוס, קודי או אפילו לודוויג קייזר?
לא היו לפני, בדיוק בגלל זה זה קרה.
איך דעיכה אם הדיבור הוא על צוות פליפי שיט, הריידרס, JD ובקרוב מאוד גם המחבל ואוונס?
המתאבקים שציינת לא זרחו במיוחד, גם כשהיו 2 אליפויות. מעבר לזה, הפרופיטס לא הביאו ריין (ריינים..?) זכור כאלופים.
אתה רוצה שמתאבקים יהיו אלופים רק בשביל לסמן וי כשהם אלופים? סטייל ריינס עם ה-IC?
הכמות הזאת של הטאגים האיכותיים, או אם נחזור לנושא המקורי, של המתאבקות האיכותיות לא מספיק גדול בשביל כמה אליפויות (בשונה למשל מהאליפות הראשית של הגברים).
הדוגמה שלך לא נכונה, WWE לא יכולה לעשות תחרות כזאת בתוך עצמה. התחרות היא מצד AEW, יפנים, אימפקט וכו'.
אבל אם בכל זאת נשתמש בדוגמה שלך, אם אני אמכור מוצר שלא קונים אותו כמו נניח לחם שיפון. זה יהיה לא רווחי מצידי לעשות את זה, ועדיף לי לקצץ בעלויות שלו ולמכור רק מהמוצרים שכן קונים מהם.
טורניר זה אמצעי, אם אין סיפור זה לא בגלל שזה טורניר, זה בגלל שהארגון לא טרח להשקיע מספיק באחד כזה. לראייה, כשקופי הלך להיות ה-N1C לאליפות זה היה עם כל מיני קרבות גאונטלט עם סיפור מאחוריהם.
הרי עם הקרב עכשיו היה קרב עם מתאבקים שלכולם יש סיפור מעניין עם גונת'ר, זה כן היה מסקרן מי ייבחר.
נניח השמות שציינת פלוס רולינס ודרו למשל.
![[Image: TMGhSUu.jpg]](https://i.imgur.com/TMGhSUu.jpg)
Let The Games Begin