06-08-2021, 04:02 PM
(06-08-2021, 03:27 PM)orgibor כתב: לא יודע דברים דווקא מתחילים להתחבר לי, נשמע כמו פרק הרבה יותר טוב מהקודמים.
לגמרי.
הפרק הזה הרבה יותר טוב משבוע שעבר... דעות :
- הבאטל רויאל היה טוב מאוד, קצת ספוטלייט על מחלקת הזוגות, מיז על הכסא גלגלים זהב.. נכס לחברה הזאת. שאפו על התוצאה של הקרב, תוצאה נכונה, עוד מוקדם מידי לתת לרנדי ורידל את הניצחון הזה, סטיילס ואומוס צריכים לשמור כמובן נגד הוייקינג ריידרס, הכל אמור להוביל לרנדי ורידל נגד סטיילס ואומוס בסאמרסלאם.
- רייקר אליאס לא ממש מעניין, כל אחד מהם צריך לתפוס כיוון אחר.
- החתימת חוזה בין לאשלי למקנטייר הייתה בסדר, זה מצחיק ש-WWE בעצמם לא נותנים להם את הספוט המרכזי, זה רק מראה עד כמה זה באמת אמור לעניין אותנו, לשים את הסגמנט הזה ככה בתחילת התוכנית פחות או יותר... אי אפשר להאשים את לאשלי בכלום, הוא עושה את שלו, זה הבוקינג שהוא קיבל, נתנו לו כמה צ'וצ'ות שיהיו לידו... שיהיה. את מקנטייר אני לא יכול לראות כבר. נמאס לי לראות אותו בתמונת האליפות. אין לי הרגשה טובה לקראת הקרב הזה, אני מרגיש שהשמוק הסקוטי הולך לזכות ולהרוס את לאשלי-לסנר. טפי.
- ריקושט נגד קאריו היה מעולה, יופי של קרב TV, מתאבקים מעולים, הספניש פליי היה מושלם, קרב משולש של שיימוס/קאריו/ריקושט יהיה אש.
- קצת מוזר השיחה הזאת של MVP וקופי... זה הולך להוביל למשהו, לא יודע למה.
- ג'ף הארדי מנצח נקי זה תמיד דבר טוב, חזרה של הקהל + השיר הישן של ג'ף = הו בייבי.
- נשים הרצתי, הקרינג' השבוע של אסקה וניקי קרוס שבר שיאים.
- מאנסור גולאק הרצתי.
- הסוף של ראו נכנס לטופ של ההכי גרועים שהיו. שיינה בייזלר מפחדת מאש ומבובה... אלכסה בליס צריכה להעלם לחצי שנה ולחזור כרגיל.
![[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]](https://i.ibb.co/cbsd1Yk/f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif)