06-10-2021, 07:15 PM
(06-10-2021, 07:02 PM)Kamigoye כתב:(06-10-2021, 06:58 PM)SwitchBlade כתב:
אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שאלה דברים כן מאוד חשובים חחח
אני גם חושב שההגדרה שלנו לשמאל וניאו ליברלים שונים, כי רוב הקומיקאים האמריקאים הם כאלה ANTI WOKE "משתיקים אותי מלהגיד קללות גזעניות שזה באסה אבל בסדר אני אחייה עם זה" וכל השמאל שלהם מתבטא בזה שהם אומרים "טראמפ רע אחי חחח אני שונא אנשים מטקסס"
אנחנו כנראה אנשים בעלי סדר עדיפויות שונה מאוד.
לדעתי ההתעסקות הזאת היא אובססיה קולקטיבית לא רציונלית שבסופו של דבר משאירה את ארה"ב הרבה מאחור מבחינה מנטלית ואינטלקטואלית. כבר היום אנשים מאבדים את היכולת החשובה לספוג דעות שונות וזה מאוד חבל (ומשעמם). אבל בסדר, נחיה עם המחלוקת הזאת בנינו.
כנראה שאתה צודק - אני תופס את רוב החבר'ה החדשים היום בתור שמאלנים-מערביים גדולים, אולי המרחק התרבותי והאישי הגדול ביני לבינהם גורם לי לראות את כולם אותו הדבר ולקבץ אותם ביחד. חוץ מזה שאני דווקא כן חושב שיש קומיקאים לא מעטים שכל השטיק שלהם זה woke. לא כל קומיקאי anti-woke הוא חזיר-ימני אוכל בשר עם קשית מפלסטיק.
(06-10-2021, 07:04 PM)Kamigoye כתב: אני גם חושב שהרבה מהסטאנדאפ של בו מדבר על יותר על תרבות בכללי, על הופעה מול קהל ואיך כולנו מתמודדים עם זה בעידן הנוכחי של רשתות חברתיות.
הוא גם מדבר הרבה על המצב נפשי האישי שלו, הוא לא עושה הרבה הערות שהם סטרייט אפ פוליטיות בצורה ממש מובהקת, הוא פשוט צוחק על סוגים של אנשים, בעיקר לבנים ליברליים, כמוהו.
אז לדעתי כל זה לא חשוב.
לא בקטע בוטה, פשוט.. רשתות חברתיות? אני שופט את מי שחושב על זה כל כך הרבה.
חוץ מזה שלדעתי הולך להיות ביקוש גבוה עכשיו להומור שמתמקד במצבים נפשיים אישיים, ככה שבו הוא פחות או יותר האדם הכי נכון בתעשייה שלו כרגע. אני אמשיך לשפוט את עולם התוכן הזה ואת הכיוון שהוא לוקח על נושאים חברתיים, ועדיין אראה מיד כל ספיישל שהוא יעשה. בחור מוכשר.