03-13-2023, 10:38 PM
(03-13-2023, 12:40 AM)master of doom כתב: עוד ניצחון 1-0, עוד בכי על השופטים, עוד משחק בינוני מינוס עם הסגל המוגבל שלנו, אבל פער 9 נקודות על ריאל מדריד רגע לפני הקלאסיקו בקאמפ נואו, אני מרוצה.
אין הרבה מה לומר על המשחק. היו הרבה דקות מתות, משחק חלש, בילבאו הייתה מעט טובה יותר אבל מלבד 10 הדקות האחרונות היא התקשתה לאיים בצורה רצינית על השער. השער של איניאקי נפסל בצדק כמובן, כל נגיעת יד שעוזרת לתוקף ולא משנה אם היא מכוונת או לא נחשבת לעבירת יד. יש נקניקים שיבכו על שוחד שופטים, שזה הדבר הכי אבסורדי בעולם למי שצופה בליגה בשנים האחרונות, כשהיו משחקים שליריבה היה מותר לשחק כדוריד ברחבה שלה בלי שריקה לפנדל (ד"ש לברונו סוריאנו). זה בסדר, הם יירגעו וינגבו את המוחטה מהאף לבסוף.
בארסה כבר תקופה משחקת כדורגל משעמם ורע, אין ספק בנוגע לזה. מצד שני, גם אין ספק שאנחנו סובלים מפציעות של שחקני מפתח בנוסף לכושר רע של לבנדובסקי, וזאת התוצאה. הקישור שלנו בלי פדרי לא מסוגל לייצר כלום, היחיד ש-"חוטא" הוא בוסקטס שבישל את שני השערים האחרונים של ראפיניה בגאוניות, אבל מלבד אלה אין מהלכי כדורגל איכותיים, אין תנועה נכונה בין הקווים, ויש חוסר חדות מובהק של לבנדובסקי. פראן טורס ופאטי בכושר איום ונורא, הם לא מסוגלים לבצע מהלך אחד כמו שצריך. גם ראפיניה חוצב את התרומה שלו, בדר"כ לא הולך לו 4 פעמים לפני שהולך פעם אחת אבל זה מביא לנו נקודות.
משחק ההגנה של בארסה העונה בליגה גובל בשלמות. 8 שערים ב-25 משחקים, מספרים של אתלטיקו מדריד בגדולתה. חוץ מזה שהמגנים לא תוקפים וזה משפיע על משחק ההתקפה שלנו, אין לי דבר רע לומר על ההגנה. היום היה משחק פחות טוב שלה הרבה בגלל ההרחקה של אראוחו, אבל בארסה הצליחה לא לספוג בפעם ה-19 בליגה מתוך 25 משחקים, היו עונות שלא הגענו למספר הזה בעונה שלמה.
ראשון ב-22:00, קלאסיקו בקאמפ נואו. מאמין שההרכב יהיה:
טר שטגן
באלדה כריסטנסן קונדה אראוחו
גאבי פרנקי בוסקטס קסייה
ראפיניה לבנדובסקי
צ'אבי ילך על 4 קשרים נגד ריאל, אראוחו באגף של ויניסיוס שמגיע בכושר טוב אחרי אשפניול (וסביר להניח שהוא ימשיך לחגוג על ליברפול ברביעי, 5 שערים ב-4 משחקים נגדם). פדרי כנראה יהיה כשיר אבל אני לא מאמין שיפתח, דמבלה לפי הדיווחים האחרונים לא ישחק. מקווה לכדורגל יותר אטרקטיבי מאשר הכדורגל בברנבאו לפני שבוע, למרות הניצחון.
ב-5 באפריל, ערב ליל הסדר יש עוד קלאסיקו ב-22:00 בקאמפ נואו, הפעם במסגרת הגביע.
מעניין אותי לדעת מה אתה חושב על כול מה שקורה עכשיו עם החשדות וזה?
![[Image: 6MdfcWM.png]](https://i.ibb.co/NVKV0BS/6MdfcWM.png)