04-10-2023, 12:44 PM
(04-10-2023, 11:05 AM)NovemberMan כתב: לגמרי, גם אני לא ניסיתי לסתור את מה שאתה אומר אלא להוסיף.
לגבי Endavor מה אני אגיד, נקווה, פשוט מהיחס שהם נותנים לוינס כבר מההתחלה זה נראה שהם נורא מעריכים את דעתו + החזרה שלו לשכתב תסריטים אז לא הייתי אופטימי לגבי זה אבל מי יודע.
אולי אני אולד-הד אבל אני מאמין שכשנגמר ריין טרור הוא צריך להיגמר ע״י בנייה של מישהו שיהיה גדול לפחות באותה רמה.
עם ריינס זה בלתי אפשרי אז אתה רוצה שמי שינצח אותו יהיה הכי קרוב שאפשר לזה.
אם ג׳יי יכול לנצח את ריינס? יכול. מה יקרה איתו אחר כך? סביר להניח שירד בחזרה למידקארד אחרי כמה חודשים.
אם אתה אומר לי שהם מאמינים בג׳יי בלב שלם והמטרה שלהם בניצחון שלו על ריינס זה לפתוח קריירת סינגלס ושהוא ירוץ קבוע במיין איבנט? לגמרי פתוח לזה.
הדבר היחיד שאני לא רוצה זה שהם יקדמו מישהו שהם באמת לא מאמינים בו ואז ה״הקרבה״ של ריין הטרור היא לשווא.
העניין הוא כזה, העשור האחרון של ה-WWE צבוע לחלוטין בצבעים של ריינס ולסנר בגלל ששמו אותם 10 דרגות מעל יתר הרוסטר. לסנר בשנים שריינס כל כך דומיננטי טיפה ירד, אבל גם זה רק למראית עין כי הוא בשניה אחת נמצא באותו לבל עם ריינס. להקריב "ריין טרור" זה ביטוי שגוי לטעמי בגלל שאם ה-WWE ילכו על הנוסחה הזו שתמיד חייבים להיות 2-3 מעל יתר הרוסטר, אז היחיד שצריך לנצח את ריינס הוא רולינס, שכן הוא הכי קרוב למעמד הזה של ריינס ולסנר.
אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10) כאשר הוותיקים יותר עוזבים ועוד 2-3 נכנסים למשבצת, אז יש כמה אופציות : ג'יי כפי שציינתי, זיין/אוואנס גם, ברון ברייקר (כןכן), קודי רודס כמובן וגונת'ר (נטו כי לא התמודד מול ריינס עדיין). כל אחד מהם יכול לעצור את הריין של ריינס ולהשתמש כו כבסיס קדימה ולא סתם כ"רגע גדול".
בשורה התחתונה וכדי לעצור חפירה יותר ארוכה, ה-WWE צריכים לעשות מ'ריין הטרור' של ריינס את מה שהם עשו עם הסטרייק של אנדרטייקר - ברגע שזה נגמר, זה הבסיס החדש שעליו דמות רצה. הרי לסנר היה מפלצת עוד לפני, אבל שבירת הסטרייק שמה אותו בזווית ראייה שונה לחלוטין ממה שהיה עוד קודם. למעשה, מרסלמניה 30, WWE לא הצליחו לייצר בסיס מרגע, הם התמכרו רק לריגוש שבאותו רגע (קופי קינגסטון שציינו פה, ביג E, מקינטייר ועוד ועוד). אם הם יצליחו לעשות את זה, מי שישבור את הרצף רק ירוויח.