04-10-2023, 03:04 PM
(04-10-2023, 12:44 PM)ser duncan the tall כתב: העניין הוא כזה, העשור האחרון של ה-WWE צבוע לחלוטין בצבעים של ריינס ולסנר בגלל ששמו אותם 10 דרגות מעל יתר הרוסטר. לסנר בשנים שריינס כל כך דומיננטי טיפה ירד, אבל גם זה רק למראית עין כי הוא בשניה אחת נמצא באותו לבל עם ריינס. להקריב "ריין טרור" זה ביטוי שגוי לטעמי בגלל שאם ה-WWE ילכו על הנוסחה הזו שתמיד חייבים להיות 2-3 מעל יתר הרוסטר, אז היחיד שצריך לנצח את ריינס הוא רולינס, שכן הוא הכי קרוב למעמד הזה של ריינס ולסנר.
אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10) כאשר הוותיקים יותר עוזבים ועוד 2-3 נכנסים למשבצת, אז יש כמה אופציות : ג'יי כפי שציינתי, זיין/אוואנס גם, ברון ברייקר (כןכן), קודי רודס כמובן וגונת'ר (נטו כי לא התמודד מול ריינס עדיין). כל אחד מהם יכול לעצור את הריין של ריינס ולהשתמש כו כבסיס קדימה ולא סתם כ"רגע גדול".
בשורה התחתונה וכדי לעצור חפירה יותר ארוכה, ה-WWE צריכים לעשות מ'ריין הטרור' של ריינס את מה שהם עשו עם הסטרייק של אנדרטייקר - ברגע שזה נגמר, זה הבסיס החדש שעליו דמות רצה. הרי לסנר היה מפלצת עוד לפני, אבל שבירת הסטרייק שמה אותו בזווית ראייה שונה לחלוטין ממה שהיה עוד קודם. למעשה, מרסלמניה 30, WWE לא הצליחו לייצר בסיס מרגע, הם התמכרו רק לריגוש שבאותו רגע (קופי קינגסטון שציינו פה, ביג E, מקינטייר ועוד ועוד). אם הם יצליחו לעשות את זה, מי שישבור את הרצף רק ירוויח.
לגבי לסנר אני לא מסכים, הוא לא היה צריך את הסטריק ואם זה היה מתאבק אחר הוא היה מקבל מזה המון לעומת מה שלסנר קיבל.
כבר אתן דוגמה.
״אם הגישה שלהם ל-5-6 שנים הקרובות תשתנה ותעבור לגישה של 6-8 מיין אבנטרים ברוטציה מסוימת (יכול לעלות גם ל-10)״ - זה משפט הקסם.
אם הגישה שלהם תשתנה - כל המוצר ישתנה ולטובה וזה בדיוק מה שאני אומר. הכל תלוי בגישה שלהם.
בלי שינוי הגישה הזה ניצחון של ג׳יי יהיה רגע נחמד וזהו. עם שינוי הגישה הזה הם יצרו מיין איבנטר חדש וזה מה שאני הכי רוצה מהמוצר שלהם בשנים האחרונות.
לגבי לסנר, תדמיין שאנחנו לפני הרסלמניה שנשבר הסטריק ובמקום לסנר יש לך בנייה של מקנטייר/וולטר או כל אחד אחר שהוא יכול להיות מיין איבנטר אם הם יבצעו את ״שינוי הגישה״. ואז המתאבק הזה ישבור את הסטריק. כנראה שהוא גם יהיה מפלצת במקביל ללסנר שבכלל לא צריך להוכיח את זה כי הוא עשה מספיק.
תדמיין שאפילו ריינס היה עושה את זה אבל לא שני אלא ראשון - הוא היה מקבל מזה הרבה יותר מאשר לסנר.
אם אואנס מיין איבנטר לגיטימי לריצה של כמה חודשים טובים, ומקינטייר, וגונת׳ר, ורולינס, ובאלור - אני בעד ג׳יי וזה יכול לעבוד.
אין שינוי גישה = כל עוד ריינס ולסנר ברוסטר - כל השאר הם מידקארדרים.
![[Image: 302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif]](https://64.media.tumblr.com/0e0e53660d883819c6c8fa42b17fbac8/8e7ae73a9280f2d4-2f/s540x810/302849536bd66911704649f0a372db6cbd4cd280.gif)