04-14-2023, 12:33 PM
(04-14-2023, 12:28 PM)wwehof כתב: זה בית כנסת חצי פיארטי כזה (לא מבנה שעשוי מבטון וכו'. אין לי מושג אם העיריה נתנה את הקרקע או שהם פשוט החליטו להקים שם בית כנסת). יש לי השערה שהם חיברו שם איזה משהו שקשור לחשמל באופן חצי פיראטי והוא משמיע את הרעש הזה. יצא לי לשאול עוד מישהי בזמנו מאיפה הרעש הזה והיא אמרה לי שהיא לא יודעת וגם היא מחפשת.
בנוגע לשבת - אתה נוגע בנקודה מאוד רגישה עבורי ואני בהחלט מבין את מה שאתה רושם. היו תקופות שהייתי עובד ולומד שישה ימים בשבוע אז היה לי רק את שבת ללימודים או סתם בשביל הכיף. שבת בצהריים - איזו מישהי מקריאה פסוקים לילדים בחצר בית הכנסת והיא כל הזמן משנה את הווליום שלה והם את שלהם בהתאם. היא צורחת הם צורחים, היא מדברת יותר בשקט והם יותר בשקט. ככה במשך איזו שעה וחצי. אני מנסה ללמוד וכל רגע שומע צרחות עולות ויורדות. מילא שלפחות הרעש יהיה בווליום קבוע (לא שאני מקבל את זה אבל לפחות זה יפריע פחות). כמה קללות הם חטפו ממני כל שבוע
זה בטח איזן את התפילות שלהם חחח
בלי קשר, גם אדם שעבד שבוע שלם ויש לו רק את הסופ"ש שהוא בבית. חייבים לבוא ולהרעיש לו? למה את מלמדת אותם לצרוח פסוקים? אי אפשר להתפלל בשקט כמו בן אדם?
הקטע שאני לא גר ממש קרוב לבית כנסת והם כל כך מרעישים ששומעים את זה כמה וכמה בניינים בסביבה.
חחחחח איפה אתה גר?
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)