(04-24-2023, 08:35 AM)karusi כתב: יש לי ביקורת, רק שהיא שונה משלך.
שמאל = מפלגות שהצביעו לחוקי השמאל בקואליציה הקודמת, זאת אומרת פעלו מתוך משמעת קואליציונית שהונהגה ע"י לפיד(שהוא שמאל).
"החוקים שביבי והחרדים מעבירים" אתה רואה. אתה מכניס הכל לתוך שבלונה של "כן ביבי (והחרדים), לא ביבי (והחרדים)" ומפספס את כל השאר. בדיוק כמו בסרטון ששמתי למעלה. רוב המשברים בארץ הם מלאכותיים, שבאו למכור לנו פתרון.
מסובך מדי להתחיל לשים תגיות מהפלאפון, אז אעתיק את המשפט ואתייחס אליו. קודם כל גרמת לי לחייך כמו מפגר כשקראתי את ההודעה. בטח אנשים לא הבינו למה

"שמאל = מפלגות שהצביעו לחוקי השמאל בקואליציה הקודמת, זאת אומרת פעלו מתוך משמעת קואליציונית שהונהגה ע"י לפיד(שהוא שמאל)."
למה לפיד שמאל? לא מכיר אותו כזה טוב מבחינת דעותיו הפוליטיות, אבל לא שמעתי משהו שגורם לי לקטלג אותו כשמאל.
אתה מבין שיש כאן אוקסימורון?
מצד אחד אתה רושם מפלגות שהצביעו לחוקי השמאל - עכשיו למיטב זכרוני מי שהצביע נגד ממדים לחיילים היו ביבי, חרדים, מתנחלים. מי שהצביעו נגד המדינה בנושא איחוד משפחות שוב היו אותם גורמים. מי שהצביעו בצורה כזאת שתאפשר שחרור מחבלים מיו"ש, שוב היתה אותה קבוצה.
ולכן מצד אחד אתה אומר ששמאל זה ביבי, חרדים ומתנחלים ומצד שני רושם מי שהצביע עם לפיד.
""החוקים שביבי והחרדים מעבירים" אתה רואה. אתה מכניס הכל לתוך שבלונה של "כן ביבי (והחרדים), לא ביבי (והחרדים)" ומפספס את כל השאר. "
ואתה לא? הרי שני משפטים מעל רשמת:
"זאת אומרת פעלו מתוך משמעת קואליציונית שהונהגה ע"י לפיד(שהוא שמאל)."