01-30-2021, 03:35 PM
(01-30-2021, 03:21 PM)King Kenny כתב:(01-30-2021, 03:13 PM)TomerLami99 כתב:(01-30-2021, 01:59 PM)Elite Rainmaker כתב:(01-30-2021, 01:34 PM)Jon_M0xley כתב: קרב 3:
AJ סטיילס נגד דניאל בראיין
סזארו בשולחן השדרנים, סזארו אומר שהוא התחיל את השנה טוב וימשיך בכך שיזכה בראמבל.
במהלך הקרב זיין יוצא עם שלטים נגד ביג אי, ומתגרה בו עד שבשלב מסויים ביג אי יוצא ותוקף את זיין. ביג אי מעיף את זיין מעל השולחן של השדרים וכמעט פוגע בסזארו שקם ומתחמק. סזארו מתעצבן ונכנס לברול עם ביג אי. בנתיים סטיילס מתגלגל החוצה ובראיין קופץ עליו אך סטיילס מתחמק ובראיין פוגע בסזארו וזיין. לאחר מכן בראיין וסטיילס נכנסים לזירה אך זיין מגיע ותוקף את בראיין ובכך בראיין מנצח בקרב בDQ. בנתיים זיין תוקף את בראיין וסזארו תוקף את ביג אי בזירה עד שנאקמורה יוצא. זיין מנסה לתקוף אותו אך נקאמורה מוריד אותו ואז תוקף את סטיילס. נקאמורה וסזארו עומדים אחד מול השני וזיין תוקף את נקאמורה מאחורה. מתחיל ברול בזירה בין כולם שלבסוף ביג אי, בראיין ונקאמורה מעיפים את ההילים מהזירה.
קרב 4:
סזארו, סמי זיין וסטיילס נגד שינסקה נקאמורה, דניאל בראיין וביג אי
לקראת הסוף מיז ומוריסון יוצאים ותוקפים את נאקמורה ואז נכנסים לזירה ותוקפים את ביג אי, הקבוצה של ביג אי מנצחים בDQ. מיז, מוריסון וזיין תוקפים את ביג אי, בשלב מסויים זיין הולך ומיז ומוריסון מבצעים את הפינישר שלהם על ביג אי ומיז ממשיך לתקוף אותו. אוטיס יוצא לעזור ותוקף את מיז ומוריסון.
קרב 5:
סזארו, סמי זיין, מיז ומוריסון וסטיילס נגד שינסקה נקאמורה, דניאל בראיין, אוטיס וביג אי
בשלב מסויים זיין אומר למיז, מוריסון וסזארו לתקוף את הצד השני כדי שלא יהיה לבראיין למי לתת טאג והם עושים זאת. שיימוס יוצא ומצתרף לקבוצה של הפייסים ומשווה את הקרב ועכשיו זה 5 נגד 5. לבסוף שיימוס מנסה קלאבר ליף על זיין אך מוריסון נותן לשיימוס סופר קיק, אוטיס מוריד את מוריסון, סזארו קופץ על אוטיס, ביג אי מבצע את הביג אנדינג על סזארו, מיז מוריד את ביג אי עם SCF, נקאמורה מוריד את מיז עם קינשאסה וזיין מוריד את נאקמורה עם בלו טייגרבומב. זיין רואה את שיימוס נשען על העמוד ואז מנסה לבצע את ההלובה קיק על שיימוס אך שיימוס באמצע הריצה פוגע בזיין עם הברו קיק.
המנצחים: הפייסים אחרי ברו קיק על זיין.
אחרי הקרב מיז ומוריסון תוקפים את שיימוס אך המוזיקה של ברון סטרומן נשמעת והוא עושה את החזרה שלו. הוא נכנס עם הכתף בסטיילס ומעיף אותו ואז נכנס לזירה ומוריד את זיין בקרוזליין ואת סזארו בצ'וקסלם. סטרומן מבצע את הפינישר שלו על זיין ואז על סזארו, מיז ומוריסון מסתכלים על סטרומן בזמן שהם נסוגים וסזארו קם אך סטרומן מוריד אותו בעוד פינישר. התוכנית מסתיימת עם סטרומן בזירה.
תארו לעצמכם שאתם צופים בלייב.
סטיילס-בריאן מתחיל עם חצי שעה לסיום התוכנית ואתם מכינים את עצמכם לקלאסיקת רסלינג.
ואז קורה כל הבולשיט אחרי.
מזל שבשלב הזה אני אפילו לא טורח להתעדכן בתוצאות בזמן אמת. עוד הייתי נופל במלכודת הזאת. פרסום מטעה לגמרי.
הלכתי לישון אחרי הDQ הראשון, ההיפ היחידי שלי לראמבל זה בקרב של אואנס נגד ריינס
כי שם.....?
הקרב היחידי שמעניין בכל הקארד, אין לי ציפיות לקרבות של הראמבל וגולדברג נגד דרו יהיה מקסימום 3-4 דקות