05-05-2023, 05:20 PM
(05-05-2023, 01:45 PM)wwehof כתב: החרדים ממשיכים לשדוד את הקופה. אחרי שאתמול דנו בהלאמת כספי הארנונה וחלוקתם איך שנוח להם, ביום ראשון צפוי לעבור החוק ההזוי של חשמל כשר. הציבור שהם בזים לו ימממן להם את ההקמה של המתקנים. עוד מיליארדים שילכו לפח.
עריכה: אני עדיין מחכה לתגובה של הנשמות הטובות שרשמו על עניין נטלי דדון ועל מה שהולך עם מאפיית אנג'ל. למה כאן זה לא בסדר וכאן זה כן בסדר. ניב רסקין ראיין את נטלי דדון וממה שהוא אמר (לא ראיתי את הראיון) היא הודתה שבעלי המסעדה לא הזכיר בכלל את הקטע הפוליטי.
שימשיכו ככה, תכף גם הליכודניקים החילוניים יבינו את המשמעות של לבחור ביבי ב2023.
בנוגע לכל העניין עם נטלי דדון - לדעתי האישית בלבד + לכאורה + לדעתי האישית: אני לא סומך על אנשים שיש להם אינטרס ליצור מריבות יש מאין. לדעתי האישית היא מסתובבת בעולם ומחפשת דרכים ליצור לעצמה כותרות נוספות, על כן כל אדם שנקרה בדרכה עלול למצוא את עצמו כמושא למריבה הבאה שלה, שתניב כותרות במאקו ובynet. לדעתי אנשים כאלה הם מאוד מסוכנים לכאורה ואני בכנות מפחד מבני אדם שיש להם רצון ליצור כאלה סיטואציות נטו כדי שידברו עליהם. המחאה החברתית, ימין מול שמאל, ביבי מול לא-ביבי, כל אלה, אסור לשיח על נטלי דדון להאפיל על מה שחשוב.