05-19-2023, 03:14 PM
(05-19-2023, 02:52 PM)Roger כתב: לכל אשפי הכדורגל כאן (היי מאסטר), איך ריאל מדריד ממשיכה מכאן? בלינגהאם ואמבפה? אנצ'לוטי החוצה? עוד גלאקטיקוס שהם ינסו להרכיב?
לריאל מדריד יש קאדר צעירים איכותי מאוד. קמאבינגה, טשואמני, רודריגו, ואלוורדה, מיליטאו ומעל כולם - ויניסיוס. אני לא חושב שהם צריכים מהפכה בסגל, אבל הם כן חייבים רכש ספציפי. קודם כל בראש ובראשונה חלוץ 9. בנזמה בן 35 וחוץ מזה חייב מחליף, מריאנו הוא בדיחה. מגן ימני גם, קרבאחל ביכולת בינונית מאוד בעונות האחרונות למעט הבלחות רגעיות והזויות באלופות, ואסקס לא מספיק טוב שם (רק נגד בארסה הוא טוב).
אם אסנסיו מאריך חוזה כבאקאפ מהספסל זה לא רע. מאדן הזאר הם חייבים להיפטר, זה מדהים בעיניי שיש רכש יותר גרוע מקוטיניו או גריזמן, הוא חסר תועלת. יש דיבור על ברהים דיאז ממילאן שיסיים את ההשאלה ויחזור למדריד, זה יסגור להם פינה בהתקפה. דיאז שחקן עם שתי רגליים ויכולים לשחק בשני האגפים למרות שהוא מעדיף את הימני, יכול לשחק מתחת לחלוץ. בלינגהאם יהיה רכש טוב למרות הקישור הנהדר כי קרוס ומודריץ' כנראה לא ימשיכו בעונת 24-25 ובכל מקרה שניהם מבוגרים. השאלה אם ריאל הקיץ יכולה להרשות לעצמה את בלינגהאם, כי דורטמונד תדרוש סכום לא הגיוני.
אמבפה לדעתי אם יצטרף יעשה את זה רק כשחקן חופשי. יפתיע אותי מאוד אם ריאל תזרוק עליו כסף הקיץ ותביא אותו, ואני לא חושב שהיא מסוגלת להביא גם את בלינגהאם וגם את אמבפה באותו קיץ (למרות שאני בטוח שאם פלורנטינו יקרא את השורה הזאת הוא יגחך). הוא כמובן יהיה רכש אדיר, תוספת של 30-40 גולים בעונה בקלות.
בקיצור, השלד של הסגל טוב ואיכותי, הוא פשוט לא עבה מספיק. מקווה כמובן שהם ייכשלו בכל הרכש שהם יביאו ויזרקו שחקנים חיוניים, שיקבלו את סיטי בבתים באלופות וירדו ליגה.