MAD לא רואה את הכתבה
ועוד 2 חברים אחד מהיחידה אחד מיחידה אחרת- כל אחד והסיפור שלו שלא הפילו מישהו אחר ונגררו או לכלא צבאי או לעורך דין במישור האזרחי. וגם מישהו נוסף ביחידה שלי נפל והפך למודיע וכל היחידה שנאה אותו על זה.
(06-14-2023, 10:04 PM)SwitchBlade כתב: אין לי דעה אמיתית על העניין עם המ"צ ואני לא הולך להמציא אחת בשתי דקות בשביל הדיון, אבל רק אומר שליבי עם החבר'ה המסכנים שעושים להם תרגילים כאלה, תרגילים שהם הרבה יותר מתוחכמים ממה שרוב החבר'ה בגיל הזה מסוגלים להתמודד איתו.לי פשטו על החדר הפכו לי הכל פעם, פרצו לי לארונית ושמו אותי בחקירה תוך כדי, אבל לא היה מה למצוא כי לא היה כלום, הם קיבלו מידע שיקרי ממודיע אחר. ותוך כדי החקירה באו לי עם מלא דברים, ממש עשו בילוש עלי ידעו הכל הכל מראש על כל דבר שעשיתי בצבא לפני כן, באו להפיל, תפרו מראש. ממש זבלים. הייתי חף מפשע ועדיין ממש עשו לי את המוות. וכמעט פיצצו מכות את החברים שלי בחדר, באו מלא מ"צ ביחד, התחילו לריב איתם, התעמרו בחברים שלי בחדר, עוד שניה היה מתפתח שם ריב שמן הסתם המ"צ היו יוצאים ממנו בלי השלכות. אם היו תופסים את הדבר הכי קטן- הייתי די מחוסל. הם באים עם שנאה בעיניים
באופן אישי לי היו 0 עבירות כאלה לאורך השירות, במקסימום בעיות על זקן ושיער, ועדיין למדתי להסתכל בחשדנות על המערכת הזאת. הסיפור עם הבחור המסכן שסחטו אותו פשוט נשמע נורא, אבל אני לא חושב שזה יפסיק.
ועוד 2 חברים אחד מהיחידה אחד מיחידה אחרת- כל אחד והסיפור שלו שלא הפילו מישהו אחר ונגררו או לכלא צבאי או לעורך דין במישור האזרחי. וגם מישהו נוסף ביחידה שלי נפל והפך למודיע וכל היחידה שנאה אותו על זה.