07-17-2023, 10:14 PM
(07-17-2023, 09:41 PM)lidoradir כתב: קופי קינגסטון היה צריך להפסיד לברוק לסנר תוך 3 שניות.
רנדי אורטון פרש בפועל ב2015.
(07-17-2023, 09:46 PM)RM Punk כתב: השאלה היא מה זה ״נחוץ״. רנדי לדוגמה הגיע לסטאטוס מיין איבנט גם בלי השבירה של הסטריק. אם כבר, הייתי אומר שהקרב שהכי הזיק לקריירה שלו היה ההפסד לסינה בברגינג רייטס 2009.
אישית, אני דוגל בשיטה שכל מי שנמצא בדרך החוצה צריך להעביר את הלפיד הלאה. זה לא הרגיש לי כמו חוסר כבוד לטייקר ואני לא חושב שהמעמד ההיסטורי שלו נפגע בגלל שהוא פרש עם סטריק לא שלם. בפרספקטיבה של כמעט עשור, שבירת הסטריק נחקקה כרגע שכל אחד זוכר בדיוק איפה הוא היה בזמן הזה ואיך הוא הגיב. האם היינו מקבלים משהו כזה אם טייקר היה פורש עם סטריק מושלם? כנראה שלא, ויותר מזה, כנראה היינו ממשיכים כל הזמן רק לדמיין ״מה אם?״.
ולמה לסנר? נכון, היה אפשר בקלות לבנות את לסנר לפסגת הקארד גם בלי הסטריק, אבל הקרב ההוא מול סינה ב-2014 היה מרגיש הרבה יותר תלוש מהמציאות אם לסנר לא היה נכנס אליו כשהוא סוחב על הגב שלו את ה-21-1 הזה. לסנר הופיע בארגון כבר שנתיים לפני כן, הוא היה אטרקציה, הוא הרגיש מיוחד, אבל הוא גם ספג הפסדים, והסטריק הוא זה שהקפיץ אותו למעמד ״אלוהי״. הוא זה שגרם לך לתהות מי לעזאזל מסוגל לעצור את הדבר הזה (וזה בוקינג שתפור על לסנר בול במידה). הסטריק הוא זה שגרם לכך שכל הופעה שלו בסגמנט מזדמן תהיה Must Watch וביג דיל רציני. אף אחד לא התקרב אליו מבחינת מעמד וסטאר פאוור. אני זוכר שבזמנו אנשים אשכרה התלוננו כשהוא הפסיד באיזה ברול רנדומלי של 4 על 1 מול רולינס והאות׳ריטי, כי זה היה ״לא אמין״.
אפילו זה שהוא היה פארט טיימר רק סייע לו באותה תקופה, כי זה איפשר ל-WWE לרווח את הבוקינג שלו ולהמשיך להנות מההילה המיוחדת הזו בלי שהיא תישחק, כך שבאיזשהו מקום הוא ממש המשיך את המורשת של הסטריק. ושוב, אנחנו מדברים על תקופה בלי פאנק ובריאן, ועם סינה ואורטון מעבר לשיא. לא באמת הייתה בחירה מוצלחת יותר בנקודת הזמן הזו.
וזו גם הסיבה שההפסד לגולדברג היה כל כך מעצבן, כי הם זרקו את אפקט ההפסד הראשון של לסנר בשביל גולדברג, שלא עשה עם המומנטום הזה כלום, לא העביר אותו לאף אחד והלך הביתה אחרי כמה חודשים. עם זה אני לא אתווכח בחיים כי זו הייתה אחת מנקודות השבר הכי גדולות שלי כצופה. אבל זה לא סותר בדיעבד את השנתיים וחצי שקדמו להחלטה האומללה הזו.
הייתה סיבה לשבירת הסטריק.
הם שברו בשביל ריינס, לסנר היה רק האמצעי.
האם האנרגיה הפוטנציאלית הזו עברה לריינס?
לא. היא עברה לגולדברג.
המטרה של שבירת הסטריק לא התממשה. בסופו של דבר זה כן כישלון. אחר כך ריינס ניצח שוב את טייקר והפעם ישירות, וזה היה אפילו יותר גרוע.
הייתי שמח שטייקר היה שם כתפיים בדרך החוצה, אבל הם ניסו לעשות משהו ספציפי מאוד עם שבירת הסטריק ונכשלו. הניצחון של לסנר בסאמרסלאם 14' היה יותר מהותי בביסוס שלו והעלות הייתה בערך מאית משבירת הסטריק.