08-04-2023, 10:12 PM
(08-04-2023, 09:09 PM)master of doom כתב: אני חושב שתמיד הנחת היסוד היא שחייל משקר. אני למזלי לא הייתי במצב של אחיך, אבל הייתי במצב של לבזבז ימי חופש בזמן שאני חולה רק מחוסר הרצון לחכות שם שעות בתור כדי שהרופא יגיד לי שאני בסדר וצריך לנסוע לבסיס שנמצא 300 ק"מ מהבית (לא היה לי שירות אינטנסיבי ואני לא רוצה להתבכיין, אבל לנסוע 5 שעות ויותר כשאתה חולה זאת חוויה חרא. לצערי יצא לי כמה פעמים). לא רוצה לדמיין מה עובר על חיילים כמו אח שלך שבאמת יש להם בעיות רפואיות וצריכים אשכרה להילחם מול הרופא כדי לקבל טיפול רפואי נורמלי.
ועל אותו משקל, צריך להיות כנים ולומר שיש גם מלא חיילים שקרנים שמוציאים גימלים על פארש, ויש בסיס מסוים להנחה המזעזעת שהחיילים משקרים כשהם באים לביקורופא. אין לי אלטרנטיבה לצערי, זה סתם מצב מסריח.
כן זה חרא להיות חולה ולנסוע(גם אם זה 5 דק).
אח שלי היה מצב של חוסר אונים כי הוא היה חבוש ב2 הידיים, חברים שלו הלבישו אותו ושמו לו נעליים וכל זה. הוא אמר להם מה לשים לו בכיסים(פלאפון, ארנק, מטען, מפתחות), הוא התקשר אליי ואמר לי תהיה בשעה x בתחנה מרכזית תיקח אותי ואל תתקשר כי אני לא יכול לענות ויצא כשהוא מחזיק את החוגר בין האצבעות של היד שפחות כואבת לו. העביר חוגר שם בכיס ופשוט ישב באוטובוס והסתכל מהחלון עד שהגיע לתחנה המרכזית של העיר(בערך 3 שעות נסיעה).
היה על זה פעם דיבור פה על החיילים שבאים לעקוץ, הקטע שהם רבים עם הרופאים בשביל גימלים ואז הרופא מגיע עצבני להבא בתור ושום דבר לא יעזור כי העצבים שלו מערפלים לו את המחשבה.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)