09-07-2023, 10:23 AM
אלקרז מפרק את זברב וקובע משחק ענק נגד מדבדב בחצי גמר ארה"ב. מדבדב ניצח גם הוא ב-3 מערכות את אנדריי רובלב שממשיך להפסיד ברבעי הגמר של הגראנד סלאמים, הוא כבר עומד על מאזן של 0-9. הולך להיות משחק מעולה, אין לי ספק בזה. משחק שבקלות יכל להיות הגמר, משחק בין שני האלופים האחרונים של התחרות, מספר 1 מול מספר 3. השנה הם נפגשו פעמיים, פעם אחת בגמר אינדיאן וולס ופעם אחת בחצי גמר ווימבלדון. פעמיים אלקרז ניצח די בנוחות בלי לאבד מערכה. אני חושב שהפעם יהיה קצת יותר צמוד, ההימור שלי: אלקרז מנצח ב-4.
ג'וקוביץ' יפגוש את בן שלטון בחצי הגמר השני. שלטון פוטנציאל גדול, והדיח את טומי פול ופרנסיס טיאפו בני ארצו האמריקאים בדרך, יש לו הגשות עוצמתיות והתנועה שלו לא רעה, אבל ג'וקוביץ' הוא כמה רמות מעליו כרגע. ג'וקוביץ' לא מפסיק לנצח שחקנים אמריקאים והוא מחזיק ברצף של 32 ניצחונות על יריבים אמריקאים, כולל מאזן מושלם ב-US OPEN. הוא הביס את פריץ בקלות בסיבוב הקודם, והוא יעשה אותו דבר לשלטון. ההימור שלי: ג'וקוביץ' ב-3.
אלקרז נגד ג'וקוביץ', טייק 5. גראנד סלאם שלישי שהם ייפגשו השנה, וגמר שני. ה-יריבות של 2023.
ג'וקוביץ' יפגוש את בן שלטון בחצי הגמר השני. שלטון פוטנציאל גדול, והדיח את טומי פול ופרנסיס טיאפו בני ארצו האמריקאים בדרך, יש לו הגשות עוצמתיות והתנועה שלו לא רעה, אבל ג'וקוביץ' הוא כמה רמות מעליו כרגע. ג'וקוביץ' לא מפסיק לנצח שחקנים אמריקאים והוא מחזיק ברצף של 32 ניצחונות על יריבים אמריקאים, כולל מאזן מושלם ב-US OPEN. הוא הביס את פריץ בקלות בסיבוב הקודם, והוא יעשה אותו דבר לשלטון. ההימור שלי: ג'וקוביץ' ב-3.
אלקרז נגד ג'וקוביץ', טייק 5. גראנד סלאם שלישי שהם ייפגשו השנה, וגמר שני. ה-יריבות של 2023.