Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 7 8 9 10 11 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 19.1.2026

עמודים (18): « הקודם 1 ... 14 15 16 17 18

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Monday Night RAW 19.1.2026
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,348
אשכולות: 8
Likes Given: 11,077
הצטרף בתאריך: Jan 2021
01-21-2026, 06:48 AM
תוכנית רסלינג טובה צריכה להכיל מערכות יחסים שמדביקות אותך למסך. תחסכו את הציניות, אני לא מדבר על רומנטיקה. גונתר-סטיילס, פירס-היימן, אלה מערכות יחסים ששמות את העיניים שלי על המוצר. הם לא מפספסים, אתה לא רוצה שזה יגמר, אתה רוצה לראות כל שבוע לאן זה יתקדם. אפשר להעביר המון ביקורת על המוצר אבל אפשר גם לפרגן והנה אני מפרגן להם על כך.

לצערי, תוכניות רסלינג לפעמים מציגות לנו טייסים אוטומטיים. שמות גדולים שמרשים לעצמם לנוח על קריירת העבר שלהם, מסתפקים בלהביא את הפרצוף העדכני שלהם אך לא את המוח הישן והאהוב שלהם. פאנק הוא כזה. פאנק נתן לנו ראיון של פוליטיקאי לקראת בחירות. "איך אתה מבטיח את הניצחון?" - "מה זאת אומרת? אני הטוב ביותר בעולם". אהה אוקיי פאנק, סגמנט מעולה, טוב שבאת לאירופה. באלור גם נכנס למשבצת הזאת, הוא כבר תקופה על טייס אוטומטי ובראיון שלו הייתה לו את ההזדמנות להכניס המון אישיות והוא הסתפק ב"זה הבית שלי, אני אהיה האלוף החדש". פאנק ובאלור, ככה לא מקדמים קרב על אליפות עולם. מבאס מאוד כי מדובר ב2 מתאבקים שסחבו מוצרים שלמים על הגב שלהם כשהם היו אלופים ראשיים.

הפסקה הבאה מייצגת מחלוקת, חלק יאהבו, חלק לא - הפדיחות. יש כאלה שלא יכולים לסבול תאונות במוצר רסלינג ויש את אלה שנהנים מזה וזה מבדר אותם (כולנו יודעים על מי אני מדבר). כל כך רציתי להכניס אותם לפסקה הראשונה אך לצערי הם בפסקה השלישית, ג׳בון וגרנדה. מתאבקים שהיו צריכים להציג לנו קרב מהיר, קיצבי וקליל העניקו לנו קרב איטי, מרושל וכבד שהוביל לפציעה של ג׳בון. באסה.

וכמובן החלק הכי חשוב, הקרבות. אחרי שג׳בון-גרנדה איכזב, באתי עם כל הציפיות שלי לקרב המרכזי. הם בחרו במתכונת איטית, לשמור את כל הקלפים לחזה ולא לזרוק מהלכים גדולים. כידוע למשתמשי פורום AEW, אני אוהב לקבל מהלכים גדולים בקרבות אליפות לצורך הצדקת המעמד. אנחנו לא קיבלנו את זה כאן, הם שמרו על המובסט הרגיל ברגעים הגדולים בעוד שבשאר הקרב זה היה האבקות בסיסית. ועדיין, אינני שונא, קרב טוב של פאנק שיצא חכם ברובו, באלור שעשה את העבודה כרגיל וזה הספיק וכמובן הקהל שהפך את זה לגמר המונדיאל במדינתו.

לסיכום של ערב -
-צל"ש בקטגוריית הדמויות לגונת'ר, סטיילס, פירס והיימן.
-פרס קרב הערב לפאנק, באלור ולקהל.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב
The following 5 users Like NoamRR's post:
  • Asaf, Bam Bam Bigelow, Liorton, SaHBK, SwitchBlade
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,828
אשכולות: 59
Likes Given: 4,474
01-21-2026, 09:39 PM
(01-21-2026, 06:48 AM)NaRRative כתב:  לצערי, תוכניות רסלינג לפעמים מציגות לנו טייסים אוטומטיים. שמות גדולים שמרשים לעצמם לנוח על קריירת העבר שלהם, מסתפקים בלהביא את הפרצוף העדכני שלהם אך לא את המוח הישן והאהוב שלהם. פאנק הוא כזה. פאנק נתן לנו ראיון של פוליטיקאי לקראת בחירות. "איך אתה מבטיח את הניצחון?" - "מה זאת אומרת? אני הטוב ביותר בעולם". אהה אוקיי פאנק, סגמנט מעולה, טוב שבאת לאירופה. באלור גם נכנס למשבצת הזאת, הוא כבר תקופה על טייס אוטומטי ובראיון שלו הייתה לו את ההזדמנות להכניס המון אישיות והוא הסתפק ב"זה הבית שלי, אני אהיה האלוף החדש". פאנק ובאלור, ככה לא מקדמים קרב על אליפות עולם. מבאס מאוד כי מדובר ב2 מתאבקים שסחבו מוצרים שלמים על הגב שלהם כשהם היו אלופים ראשיים.

אני מאוד מסכים, במיוחד עם הדעה על פאנק.
אני חושב שיש הבדל מהותי בין הטייס האוטומטי שפאנק רץ עליו לבין זה של באלור.

פאנק כל כך רגיל להיות הדמות הראשית..
באינטרנט, בWWE, בAEW ובעיקר בראש של עצמו - שהוא מתחיל להריץ את אותו החומר שלו שוב ושוב.
פאנק כנראה אמר את המשפטים המשעממים האלו מאות פעמים בPPV, אלפי פעמים בTV, עשרות אלפי פעמים בהאוס שואוס ומיליוני פעמים בראש שלו. 
אמרתי את זה באשכול אחר - פאנק סיים את הסיפור שלו. הוא באפילוג, הוא כבר הוציא מהמערכת את המרד, את המאבק, הריבים, הפייפבומבס, המחלוקות.. הכל כבר בחוץ, מתועד, גמור. 
כשהטייס האוטומטי מוביל אותך לנתיב הכי טוב אין לך סיבה לפנות.

באלור הוא אחר.
הוא דמות משנית שפתאום דחפו לה מיקרופון לפרצוף.
פעם גם לבאלור היו תסריטים שרצו לו בראש, פרומואים, משפטים ומטאפורות על כך שהוא הכי טוב, על הסיפור שלו, על הנרטיב שהוא בונה. אבל הפרומואים סיימו לנגן בראש שלו ככל שהוא הלך והזדקן והתעמק בתוך המידקארד, וראה את התלמידים שלו מתברגים גבוה יותר ממנו.
מה יש לו לומר שיעבוד? הוא אמר הכל ב2020, 2022, הוא שלף את הדימון, מול רולינס, מול ריינס, מול הכל - ותמיד הפסיד. 
'יום הדין' במובן מסוים הוא המקום בו באלור בחר לסיים את הקריירה האמיתית שלו, ופתאום - משום מקום - שלפו אותו למרכז הבמה. 

[Image: G_I2Gv4XwAA7a5h.jpg] [Image: e5e33ec6dff8bc81efc27fa8bb648332]

אני חושב שמשהו מעניין בהופעה הויזואלית של באלור הוא שלאט לאט, בעיקר לקראת הסוף, הוא גם התחיל להיראות כמו באלור של פעם. 
השיער שלו והזקן, ביחד עם השיר, נראו קצת כמו באלור הישן. כאילו הוא תמיד הסתתר שם ועדיין קיים בדיוק באותה הצורה. 
אני חושב שיש משהו משעשע ונחמד בכך שפתאום, בכל כך מעט מאמץ, הם הצליחו להעיר את המיין איבנטר הרדום מתוך המידקארדר הציני. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
NoamRR מחובר
סייקו
תגובות: 4,348
אשכולות: 8
Likes Given: 11,077
01-22-2026, 06:32 AM
(01-21-2026, 09:39 PM)SwitchBlade כתב:  באלור הוא אחר.
הוא דמות משנית שפתאום דחפו לה מיקרופון לפרצוף.
פעם גם לבאלור היו תסריטים שרצו לו בראש, פרומואים, משפטים ומטאפורות על כך שהוא הכי טוב, על הסיפור שלו, על הנרטיב שהוא בונה. אבל הפרומואים סיימו לנגן בראש שלו ככל שהוא הלך והזדקן והתעמק בתוך המידקארד, וראה את התלמידים שלו מתברגים גבוה יותר ממנו.
מה יש לו לומר שיעבוד? הוא אמר הכל ב2020, 2022, הוא שלף את הדימון, מול רולינס, מול ריינס, מול הכל - ותמיד הפסיד. 
'יום הדין' במובן מסוים הוא המקום בו באלור בחר לסיים את הקריירה האמיתית שלו, ופתאום - משום מקום - שלפו אותו למרכז הבמה. 

[Image: G_I2Gv4XwAA7a5h.jpg] [Image: e5e33ec6dff8bc81efc27fa8bb648332]

אני חושב שמשהו מעניין בהופעה הויזואלית של באלור הוא שלאט לאט, בעיקר לקראת הסוף, הוא גם התחיל להיראות כמו באלור של פעם. 
השיער שלו והזקן, ביחד עם השיר, נראו קצת כמו באלור הישן. כאילו הוא תמיד הסתתר שם ועדיין קיים בדיוק באותה הצורה. 
אני חושב שיש משהו משעשע ונחמד בכך שפתאום, בכל כך מעט מאמץ, הם הצליחו להעיר את המיין איבנטר הרדום מתוך המידקארדר הציני. 

כמו שאמרתי, רומנטיקה בחוץ.
באלור תמיד קיבל מיקרופון פשוט לא בצורה של המיקרופון שאנחנו מכירים, אלא בדמות המועדון של יום הדין.
באלור רוב הפרק הרגיש מיד קארד, פשוט אחד שמקבל את אור הזרקורים עליו כי התוכנית הגיעה לבית שלו. כנ"ל לגבי הכניסה.
כמו בעבר, באלור מקבל גיחה מצומצמת למאיין איבנט, מזכירים לנו שהוא היה אלוף ליום ב2016 וזהו, הפעם הבאה תהיה בעוד כמה שנים.
אם באלור אכן יקבל פוש, ישתמשו בזה כדי לקדם את דומיניק, לא את באלור.
[Image: VID-20260703-144824-791-mp4-1-1-ezgif-co...verter.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Asaf מנותק
Low-Card
תגובות: 912
אשכולות: 2
Likes Given: 2,197
הצטרף בתאריך: Jul 2021
01-22-2026, 03:27 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-22-2026, 03:27 PM על ידי Asaf.)
הכניסה של באלור היא הכי נצפית ביוטיוב מתוך התוכנית ששודרה Wink

הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (18): « הקודם 1 ... 14 15 16 17 18

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-10-2026, 09:13 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר