04-12-2026, 09:43 PM
מאסטר תקשיב
יום רביעי אתם בטדי בגביע נגד מכבי בשבת אתם בטדי נגדינו
יום רביעי אתם בטדי בגביע נגד מכבי בשבת אתם בטדי נגדינו
|
|
|
04-12-2026, 11:01 PM
סוף סוף ניצחנו את הנאחסים האלה ינעל דינק.
חבל אבל שמכבי לא ניצחה או הוציאה תיקו... מבאס. ![]()
04-12-2026, 11:10 PM
סעמק טדי מחזור אחרון... או שחזןר של משה סיני דופק אליפות לביתר או ביתר עושים לנו מה שעשינו להם ב2010, שני התרחישים לא בריאים ללב שלי
04-13-2026, 01:30 PM
נכון שאתמול נקנקנו את קריית שמונה במשחק המרכזי של המחזור בליגת העל, ונכון שמחר יש ליגת אלופות, אבל אני מקווה שאין כאן ליצנים שחשבו שלא אגיב על סינר-אלקרז ששוחק אתמול.
נתחיל מהסוף - סינר מנקנק את אלקרז וזוכה במונטה קרלו, תואר מאסטרס רביעי רצוף של סינר והוא מגיע ל-8 תארי מאסטרס בסה"כ (לאלקרז יש גם 8. בספטמבר לאלקרז היו 8 ולסינר 4 ככה שהוא צמצם יפה מאוד בחודשים האחרונים), והדובדבן שבקצפת - סינר עולה למקום הראשון בעולם על חשבונו של אלקרז, שלמרות עונה אדירה ב-2025 שאותה הוא סיים עם 3000 נקודות יותר מסינר, כרגע מפגר אחריו ב-150 נקודות כשהפער צפוי לתפוח לפחות עד ווימבלדון. איך סינר עשה את זה? זכייה בשלושת תארי המאסטרס הראשונים של השנה שמקנים 3000 נקודות סה"כ, כאשר באף אחד מהם הוא לא שיחק בשנה שעברה בגלל פרשיית הסמים שהוא היה מעורב בה, ולכן הוא הרוויח 3000 נקודות נקיות מטורנירי המאסטרס האלה. עכשיו קצת מספרים - סינר משתווה לנדאל וג'וקוביץ' שהם השחקנים היחידים אי פעם לזכות ב-4 תארי מאסטרס רצופים. סינר משתווה לג'וקוביץ' כשחקנים היחידים אי פעם לזכות ב-3 תארי המאסטרס הראשונים של השנה - אינדיאן וולס, מיאמי ומונטה קרלו. ג'וקוביץ' עשה זאת ב-2015, השנה שבה הוא שבר שיא מאסטרס לעונה אחת עם 6 זכיות (ו-8 גמרים בסה"כ). בקצב הזה, סינר בהחלט יכול להתקרב אליו השנה למרות שזה הישג עצום וקשה מאוד להיות כל כך עקבי במשך שנה שלמה (ג'וקוביץ' גם לקח 3 סלאמים באותה שנה אבל לא אכנס לכל ההישגים שלו ב-2015 כי זה יעשה לכם כאב ראש). בנוסף, סינר מצמק את הראש בראש שלו עם אלקרז ל10-7 (בסופו של דבר החלטתי להוריד את הצ'לנג'ר מהראש בראש שלהם. שיהיו רק משחקים בסבב ה-ATP וגראנד סלאמים, זה יעשה לרובנו סדר בראש) עם ניצחון שני רצוף ב-2 מערכות, אחרי הניצחון בגמר ה-ATP FINALS בשנה שעברה. זהו תואר מאסטרס ראשון של סינר על חימר. הוא כבר זכה בכל תארי המאסטרס על המשטח הקשה, ולכן כדי להשלים 9/9 בגזרת המאסטרס הוא צריך לזכות בטורניר מדריד וטורניר רומא מתישהו בקריירה. אין לי ספק שברומא הוא יזכה בשנים הקרובות אם יהיה בריא, במדריד זה קצת יותר טריקי כי החימר שם ממש מאוס ומקפיץ את הכדורים גבוה מהרגיל, גם נדאל מאוד התקשה על החימר שם באופן יחסי (יש לו רק 4 תארי מאסטרס במדריד, זה קצת מסובך להסביר אבל לא אכנס עכשיו לכל העניין. לצורך ההשוואה, בכל טורניר חימר גדול אחר שהוא השתתף בו באופן עקבי יש לו מינימום 10 זכיות - 10 ברומא, 11 במונטה קרלו, 12 בברצלונה ו-14 ברולאן גארוס. זה כמה הוא שנא את החימר במדריד). למעשה, סינר צריך לזכות "רק" במדריד, רומא, הרולאן גארוס ומדליית זהב אולימפית כדי לסמן וי על כל הסלאמים, כל המאסטרס, מדליית זהב אולימפית ו-ATP FINALS. מרשים ביותר יחסית לבחור בן 24, שהוא שחקן חימר לא רע בכלל. כמובן שיש לו עוד הרבה זמן עד שההישגים שלו יוכלו לעמוד בשורה עם הגדולים ביותר, גם אלקרז, אבל הוא בדרך הנכונה לכבוש יעדים משלו, והדו קרב הזה בינו לבין אלקרז כנראה יהיה המיינאבנט של הטניס שנים קדימה. לסינר ולאלקרז יש 13 אלף נקודות דירוג בערך כל אחד כשלסינר יש קצת יותר. המדורג אחריהם, זברב (שכחתי שהוא עקף את ג'וקוביץ' בגלל שג'וקוביץ' נעדר ממיאמי, כשבשנה שעברה הוא העפיל לגמר ולכן הוא הפסיד יחסית הרבה נקודות דירוג על ההיעדרות הזאת), ממוקם במקום השלישי עם 5 וחצי אלף נקודות. זה ההבדל בינם לבין השאר. טנגו.
04-13-2026, 03:25 PM
04-13-2026, 04:57 PM
(04-13-2026, 01:30 PM)master of doom כתב: נכון שאתמול נקנקנו את קריית שמונה במשחק המרכזי של המחזור בליגת העל, ונכון שמחר יש ליגת אלופות, אבל אני מקווה שאין כאן ליצנים שחשבו שלא אגיב על סינר-אלקרז ששוחק אתמול. עזוב אותך אני פסימי לגבי רביעי ושבת תעיר אותי כשהעונה תסתיים ![]()
04-13-2026, 05:05 PM
(04-12-2026, 11:10 PM)תנולהיותאורח כתב: סעמק טדי מחזור אחרון... או שחזןר של משה סיני דופק אליפות לביתר או ביתר עושים לנו מה שעשינו להם ב2010, שני התרחישים לא בריאים ללב שלי אז אתה אוהד הפועל תל אביב יש פה 2 אופציות 1 ביתר והקהל יחגגו מולכם אליפות 2 ביתר או באר שבע יקחו אליפות לפני המחזור האחרון ואז המשחק לא רלוונטי
04-13-2026, 05:14 PM
(04-13-2026, 05:05 PM)Sexy devil כתב: אז אתה אוהד הפועל תל אביב יש פה 2 אופציות אני חושב שעניתי לך שאני אוהד הפועל בפעם הקודמת. בכל מקרה נעזוב רגע כדורגל, מה שעופר ינאי עשה בהפועל זה לא יאומן, עכשיו כשיש עוד עונה ביורוליג הגיע הזמן לקחת תארים
04-13-2026, 09:34 PM
פיקוד העורף שם לפני שעה הגבלות בירושלים
חצי גמר גביע המדינה מכבי חיפה נגד מכבי תל אביב חמש אלפים צופים במקום 30 אלף
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|