Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 124 125 126 127 128 הבא »

חדשות| אוקדה מגיע לארה''ב? היט כבד על סמי גווארה, למה ריינס לא בצ'יימבר ועוד

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
חדשות| אוקדה מגיע לארה''ב? היט כבד על סמי גווארה, למה ריינס לא בצ'יימבר ועוד
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,357
הצטרף בתאריך: Jan 2021
02-15-2021, 02:22 AM
(02-15-2021, 01:21 AM)Elite Rainmaker כתב:  
(02-15-2021, 12:38 AM)orgibor כתב:  מבאס לשמוע על סאמי, להעביר תקופה באימפקט יכלה להיות מעולה עבורו אבל אני גם מאמין שיש בסיס לתלונות על מה שתכננו עבורו באימפקט, אחרי הכל זה אימפקט.
אוקדה בארה"ב זה אדיר, מקווה שיגיע לAEW ולא אימפקט כי כל שם שיעבוד איתו באימפקט יראה קטן מדי למעמד הזה, אוקדה - קודי, אוקדה - פייג', אוקדה - סטינג לגמרי עובד עבורי כרגע.
אוהב מאד את טאיה, יש לה ארק שמתאבקות רבות מתקשות לספק, כל עוד הקייפייב ירחיק אותה ממוריסון היא נכס נהדר.

אני דווקא בדעה שלשים את טאיה עם מיז ומוריסון יהיה מעולה ויכול לרענן את האקט המאוס והלעוס שלהם.

אין שום סיבה להעביר אותה דרך NXT. 
אנחנו מדברים פה על מתאבקת בת 37, עם 10 שנים בביזנס מאחוריה, 4 שנים של ניסיון בTV. 
טאיה לא צריכה שיעורי רסלינג ומחלקת הנשים של NXT לא במקום שהיא חייבת חיזוקים.
לעבוד עם מיז ומוריסון שמכירים את המערכת של WWE כל כך טוב אמור לתת לה את הכלים שהיא צריכה בשביל להתאקלם מהר.

עצם זה שאנחנו מדברים על לשים אותה עם מיז ומוריסון ולא רק עם מוריסון זאת הבעיה לטעמי, כשהחזירו את מוריסון לקדנציה נוספת רצו לתת לו נחיתה רכה ולא לפשל איתו אז שאפו את האדים של הדירט שיט אבל הם מיצו הגימיק הזה ועכשיו הם לא בדיוק במחלקת הזוגות ולא בדיוק רצים סינגלס כשהתוכניות למחזיק מזוודת הMITB הן קרב מול באד באני.
את אותו החשש יש לי לגבי השילוב של טאיה, אין לי ספק שהיא מספיק מנוסה בשביל לדלג על השלב של NXT אבל להישען על החיים האישיים שלהם ועל הראן בLU ואימפקט עלול לפגוע בריצה שלה במחלקת הנשים ובשל מוריסון בגברים.
הגב

•
חפש
הגב
KillSwitch מנותק
גידלתי שפם ועכשיו אני בוס
תגובות: 5,223
אשכולות: 370
Likes Given: 1,313
02-15-2021, 03:08 AM
(02-15-2021, 02:22 AM)orgibor כתב:  
(02-15-2021, 12:38 AM)orgibor כתב:  מבאס לשמוע על סאמי, להעביר תקופה באימפקט יכלה להיות מעולה עבורו אבל אני גם מאמין שיש בסיס לתלונות על מה שתכננו עבורו באימפקט, אחרי הכל זה אימפקט.
אוקדה בארה"ב זה אדיר, מקווה שיגיע לAEW ולא אימפקט כי כל שם שיעבוד איתו באימפקט יראה קטן מדי למעמד הזה, אוקדה - קודי, אוקדה - פייג', אוקדה - סטינג לגמרי עובד עבורי כרגע.
אוהב מאד את טאיה, יש לה ארק שמתאבקות רבות מתקשות לספק, כל עוד הקייפייב ירחיק אותה ממוריסון היא נכס נהדר.

אני דווקא בדעה שלשים את טאיה עם מיז ומוריסון יהיה מעולה ויכול לרענן את האקט המאוס והלעוס שלהם.

אנחנו מדברים פה על מתאבקת בת 37, עם 10 שנים בביזנס מאחוריה, 4 שנים של ניסיון בTV. 
לעבוד עם מיז ומוריסון שמכירים את המערכת של WWE כל כך טוב אמור לתת לה את הכלים שהיא צריכה בשביל להתאקלם מהר.

עצם זה שאנחנו מדברים על לשים אותה עם מיז ומוריסון ולא רק עם מוריסון זאת הבעיה לטעמי, כשהחזירו את מוריסון לקדנציה נוספת רצו לתת לו נחיתה רכה ולא לפשל איתו אז שאפו את האדים של הדירט שיט אבל הם מיצו הגימיק הזה ועכשיו הם לא בדיוק במחלקת הזוגות ולא בדיוק רצים סינגלס כשהתוכניות למחזיק מזוודת הMITB הן קרב מול באד באני.
את אותו החשש יש לי לגבי השילוב של טאיה, אין לי ספק שהיא מספיק מנוסה בשביל לדלג על השלב של NXT אבל להישען על החיים האישיים שלהם ועל הראן בLU ואימפקט עלול לפגוע בריצה שלה במחלקת הנשים ובשל מוריסון בגברים.

מחלקת הנשים של ראו צריכה רענון, מיז ומוריסון צריכים רענון, אני חושב שטאיה יכולה לספק את שני הדברים, ואני לא רואה בעיה בלהישען על היסטוריה קיימת.
אנחנו הרי יודעים שיש לה כימיה עם מוריסון, למה לא לנצל את זה?
[Image: F4QmVLBWoAE2P9c?format=jpg&name=900x900]

הגב

•
חפש
הגב
orgibor מנותק
לא באמת גיבור
תגובות: 3,037
אשכולות: 211
Likes Given: 1,357
02-15-2021, 03:26 AM
(02-15-2021, 03:08 AM)Elite Rainmaker כתב:  
(02-15-2021, 02:22 AM)orgibor כתב:  

מחלקת הנשים של ראו צריכה רענון, מיז ומוריסון צריכים רענון, אני חושב שטאיה יכולה לספק את שני הדברים, ואני לא רואה בעיה בלהישען על היסטוריה קיימת.
אנחנו הרי יודעים שיש לה כימיה עם מוריסון, למה לא לנצל את זה?

כי בדרך כלל האחד בא על חשבון השני, כשביאנקה עשתה דביוט כחלק מהסטריט פרופיטס או כשנעומי הייתה חלק מהאוסוס זה בא על חשבון הראן שלהן במחלקת הנשים.
באימפקט ו-LU ידעו לעשות את ההפרדה והייתה הרמוניה בין הכימיה ביניהם לקריירת הסינגלס שלהם אבל אני לא סומך על הבוקרים של הWWE שידעו להקים את הגדר הזאת וחושש שברסלמניה הבאה נקבל ג'וני וטאיה נגד מיז ומאריס או משהו בסגנון.
הגב

•
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,482
אשכולות: 40
Likes Given: 800
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-15-2021, 08:36 AM
רומן ריינס,כוח גם בבקסטייג'
נו עוד מעט הוא יתחיל לשחק בסרטים עם דה רוק..
אה רגע..
היינו כבר בסרט הזה
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
Nirm08 מנותק
Joober
**
תגובות: 399
אשכולות: 2
Likes Given: 28
02-15-2021, 08:37 AM
תודה רבה על החדשות, אני לא כל כך יודע איך לאכול את המקרה של סאמי, כי מצד אחד היו להם תוכניות וכנראה משותפות בין AEW ל-אימפקט, ואני חושב שסאמי היה צריך להתנהל ישירות מול קהאן או ג'ריקו ולהגיד להם מה הוא מרגיש, מאשר להגיע לשם ולעשות פרצופים, אבל אנחנו לא ממש יודעים מה היה שם, רק חבל שהוא ממשיך לצבור לעצמו עוד נקודות שחורות, כי הוא אחד הטאלנטים הכי טובים ב-AEW.
אני שמח שהוא השמיע את דעתו, אבל יש גם דרך לעשות את זה.
הגב

•
חפש
הגב
Retired Vincent מנותק
WWE - ארגון ההאבקות הגדול ביותר בעולם
תגובות: 722
אשכולות: 0
Likes Given: 30
הצטרף בתאריך: Feb 2021
02-15-2021, 10:15 AM
פששש ריינס הופך להיות הברוק לסנר החדש, מעניין לאן החברה הזו עד תדרדר.
Mission Complete
הגב

•
אתר חפש
הגב
The Visionary מנותק
The Oracle of Wrestling-IL
תגובות: 5,146
אשכולות: 9
Likes Given: 475
02-15-2021, 11:42 AM
(02-15-2021, 10:15 AM)Vincent McMahon כתב:  פששש ריינס הופך להיות הברוק לסנר החדש, מעניין לאן החברה הזו עד תדרדר.

מה הקשר ברוק לסנר מה? הבן אדם מופיע כל שבוע, הוא האקט הכי טוב שהולך כרגע בחברה הזו והוא פספס את רסלמניה בשנה שעברה בגלל הקורונה.
הוא לא רוצה להפסיד רסלמניה שנייה ברציפות, בטח ובטח כשהוא אמור להיכנס אליה כאלוף נגד אדג'. למה שיסכן את עצמו בקרב הזה, כשאין קהל גם ככה שיגיב בלייב לדברים שקורים שם?

עצם העובדה שזה לא שהוא סתם נשאר מחוץ לקרב, אלא הסבירו את זה בדרך שמתאימה לגימיק שלו כרגע, זה כבר צעד בכיוון הנכון.
[Image: c41a520305954b9d8fb7d782ad5aed80.gif]
הגב

•
חפש
הגב
King Kenny מנותק
God of Wrestling
תגובות: 241
אשכולות: 4
Likes Given: 0
02-15-2021, 05:55 PM
הרבה זמן לא ראיתי מתאבק עם כל כך הרבה כישרון וכל כך הרבה הרס עצמי כמו סמי. יש לו מזל גדול שקודי אוהב אותו, כי הוא עם 3 סטרייקים גדולים כבר בAEW ועוד לא עברו שנתיים.
[Image: giphy.gif]
Unlike Jinder Mahal, He is actually over in India. Unlike Brock Lesnar, He is undefeated in MMA and is a real Canadian. Unlike Randy Orton, He enjoys being a professional wrestler. Unlike John Cena, He is visible. Unlike Becky Lynch, He is a man. Unlike Kazuchika Okada, He is the best wrestler in the world. Unlike Jay White, He was the top guy in NJPW's vision. Unlike Bill Goldberg, He can wrestle. Unlike Impact Wrestling, He draws. Unlike Benjamin Netanyahu, He changed the world. Unlike Ric Flair, he is the best wrestler to ever wrestle in NORTH CAROLINA. His Dome match with Okada was better than Ospreay's.  He is a Wrestling Observer Hall of Famer at age 37, is a Match of The Year Factory, a Best Bout Machine, a 7 Star Wrestler. a GOD of Wrestling 
King Kenny Omega 
הגב

•
חפש
הגב
Coquina Clutch מחובר
אימפקט רסלינג לנצח
תגובות: 2,404
אשכולות: 20
Likes Given: 332
02-15-2021, 05:57 PM
(02-15-2021, 05:55 PM)King Kenny כתב:  הרבה זמן לא ראיתי מתאבק עם כל כך הרבה כישרון וכל כך הרבה הרס עצמי כמו סמי. יש לו מזל גדול שקודי אוהב אותו, כי הוא עם 3 סטרייקים גדולים כבר בAEW ועוד לא עברו שנתיים.

טדי הארי זה סמי גאוורה על סטרואידים
[Image: Christian-Cage-I-banged-your-mother.gif]
תחזירו מתאבקים מAEW לבאנר!
הגב

•
חפש
הגב
the one מנותק
Day One Ish
תגובות: 29
אשכולות: 0
Likes Given: 1
02-16-2021, 09:13 AM
(02-15-2021, 12:03 AM)lidoradir כתב:  תודה על החדשות.

- אחלה סמי שבעולם, המקום האחרון שהוא צריך להיות בו זה אימפקט רסלינג העלובים.
- רומן ריינס כרגע בקאליבר הזה שהוא יכול להרשות את מה שהוא עושה ואני אוהב את זה.
- האישה שהחזיקה בריין הכי ארוך בהיסטוריה כאלופת המתנסים מגיעה למקום הנכון, בהצלחה.
- דימון באלור נגד קאריון קרוס יהיה זהב, בכללי יהיה טוב לראות שוב את הדומיין הכתום חוזר.
- AEW הראו את ברוק בקהל בתוכנית האחרונה של דיינמייט, נבהלתי לשנייה.
מסכים איתך בהחלט. בהחלט חסר הדימין של באלור
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 07-30-2026, 01:05 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר