Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 67 68 69 70 71 ... 130 הבא »

תוצאות | WWE Monday Night RAW 6.3.2023

עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
lidoradirתוצאות | WWE Monday Night RAW 6.3.2023
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,150
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,131
הצטרף בתאריך: Jan 2021
03-07-2023, 04:03 PM
(03-07-2023, 02:36 PM)KB24 כתב:  סולו, ג'ימי וג'יי נגד קודי, אוונס וזיין לפני רסלמניה?

מתאים רצח לקבל תקרב הזה בראו גו הום שואו + אינטרקציה אחרונה בין קודי וריינס.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Hard2Reach מנותק
זוכה ראמבל WIL השני
**
תגובות: 396
אשכולות: 24
Likes Given: 1,399
הצטרף בתאריך: Aug 2021
03-07-2023, 07:54 PM
אחת התוכניות היותר חזקות של רואו בטח מאז 2023.
[Image: 555.png]

KEEP CHASING YOUR DREAMS
הגב
The following 1 user Likes Hard2Reach's post:
  • lidoradir
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
תגובות: 8,903
אשכולות: 19
Likes Given: 1,298
הצטרף בתאריך: Jun 2021
03-08-2023, 01:00 AM
הפרומו של סינה היה נורא ואיום. הוא מאוד כריזמטי כרגיל אבל התוכן שלו מלא חרא. אם ת'אורי ינצח אותו תיגמר לו הקריירה? לקהל לא אכפת מת'אורי? לת'אורי אין לב ונשמה אחרי שהוא איבד את ה-MITB בצורה הכי זוועתית שיש וחזר בענק כדי לזכות באליפות ארה"ב מאחד כמו רולינס?
בולשיט על גבי בולשיט על גבי בולשיט. לא קניתי מילה. גם נגד ריינס לפני שנתיים התוכן שלו היה מלא בחרא, הוא נראה מנותק ולא קולט את המצב בשטח, לא משקיע בפרומו כמו שצריך וזאת התוצאה. אכזבה גדולה.
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • NoamRR, orgibor
חפש
הגב
DarkArts מנותק
Skull Dude
תגובות: 11,877
אשכולות: 9
Likes Given: 3,943
03-08-2023, 01:25 AM
ג'יי ידע שג'ימי הולך להפגע אם הוא לא יוריד את סמי, אז הוא בגד. אבל שימו לב, במהלך החיבוק עם סמי, ג'יי לחש לו משהו באוזן.
יכול להיות שיש יותר לסיפור? 

הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
03-08-2023, 02:26 AM
(03-08-2023, 01:25 AM)DarkArts כתב:  ג'יי ידע שג'ימי הולך להפגע אם הוא לא יוריד את סמי, אז הוא בגד. אבל שימו לב, במהלך החיבוק עם סמי, ג'יי לחש לו משהו באוזן.
יכול להיות שיש יותר לסיפור? 

לדעתי לא. לא יכול להיות שהוא לחש לו "תשמע, אני עומד לבעוט בך אבל אני בצד שלך, תאכל את הביטדאון בשקט ואז אני אתהפך עליהם שוב", זה מסובך מדי בשביל לחישה קטנה ועוד יותר בשביל סמי כדי להבין. אני חושב שזה לא יהיה מורכב מדי, לג'יי יש סיבה טובה לבחור בבלאדליין על פני סמי כמו שאתה ולידור מוקס אמרתם נכון, מפה זה ילך לקרב טאג עם אואנס ושם כנראה האוסוס יפסידו את האליפויות.
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מנותק
שילד צ'ר
03-08-2023, 01:03 PM
מלבד הפרומו של סינה שלא אהבתי ראו ממשיכה להיות קלילה ומצוינת. פעם השעתיים וחצי היו מקשות עליי והייתי מריץ הרבה, היום הן כבר זורמות לי בקלילות.

כל האנגל של הבלאדליין וסמי זיין ממשיך להיות מבוצע טוב מאוד, הבעיה היא שכביכול הגענו לקליימקס ומרגישים את הירידה. אני חושב של-WWE לא הייתה ברירה בהתאם לסיטואציה שנוצרה וסמי-ריינס היה מתבקש בתוצאה שבה הוא נגמר, אז אין מה להתלונן על הירידה הזאת לדעתי. ההתהפכות של ג'יי על סמי הייתה לי צפויה אחרי שג'ימי הפסיד מהסיבה שתומר ולידור מוקס כבר העלו, ג'יי בחיים לא ינטוש את ג'ימי לא משנה מה הוא יעשה וזה טבעי לגמרי. ג'יי בנוסף מכיר את ריינס ויודע שהוא היה מפרק את ג'ימי, זה בוצע טוב מאוד. שובר את הלב אבל בוצע טוב מאוד. יהיה מעניין לראות את הדינמיקה בין ג'יי לריינס בפרקים הבאים, אני לא מצפה לחזרה לשגרה של הבלאדליין וכן מצפה להמשך המרדנות של ג'יי. הבלאדליין כנראה יאבדו את כל האליפויות השנה וכדאי שזה יגיע תוך כדי משבר פנימי לדעתי.

בובי לאשלי נתן פרומו טוב, אני לא מתחבר לפיוד שלו עם בריי ובאופן כללי לבריי. אני לא מבין את הרעיון מאחורי הדמות, אם הרעיון הוא שהדוד האודי כביכול מדרדר את בריי לעשות דברים רעים זה לא מבוצע טוב לדעתי.

צ'לסי גרין קורעת מצחוק, הגימיק של הפרחה השווה המנותקת יושב עליה בול. כרמלה אחלה מתאבקת והקרב עם ביאנקה היה טוב, ביאנקה כרגיל מנקנקת את כולן בסוף ועושה את זה טוב.

הסגמנט של מיז-לוגאן פול-רולינס היה ענק. רולינס ענק, בלתי נתפס כמה שהוא אובר, הקהל אוכל בכפית כל מה שהוא אומר (וגם אני כשהוא אומר את הקאצ'פרייז על הויז'נרי ורבולושנרי). אני מת שהוא יקבל ספוט רציני כבר, אם הוא יוריד את ריינס האולם ירעד. לוגאן פול אחלה טאלנט, יש לו את הגב בתור אדם שנוא ומוכר, הוא משתמש בזה בצורה מצוינת, בזירה הוא מעולה ונראה אמין גם אם הוא נותן סתם אגרוף. בינתיים לפי הספירה שלי זה לוגאן פול 3, רולינס 0.

עלי באמת עושה מטעמים מהדמות שלו בינתיים, מוציא מהסלע מים. אומוס-זיגלר היה מעפן, לא ציפיתי ליותר. אני צופה קרב חלש בין אומוס ללסנר במניה, לדעתי לסנר יתקשה לעשות לו F5 כמו שצריך וסופלקסים.

ההתלהבות של MMM מאוטיס ממש מצחיקה אותי, במיוחד המבטים המוגזמים של מקסין דופרי. הקרב בין גייבל לקורבין היה טוב, גייבל אחלה מתאבק שבעולם ומגיע לו הזמן מסך שהוא מקבל, מבסוט בשבילו.

גרגאנו-באלור היה סבבה, אני שמח שגרגאנו אוסף ניצחון אבל מחכה שיהיה להם באמת משהו בשבילו. מחכה עוד יותר שהפיוד בין אדג' ליום הדין יסתיים, הפיוד הזה מזכיר את הפיודים המרוחים של AEW, חלאס.

פייפר ניבן-ניקי קרוס היה קצר מכדי לתת דעה רצינית. הפינישר של ניבן בוצ'בץ' בסוף.

הסגמנט של ריק בוגס ואליאס היה ענק. כמו לידור ברגע שברונסון הצביע על אליאס היה ברור לאן זה הולך וכבר שם התחלתי לצחוק, אחלה סגמנט. אני חושב שבוגס מסתלבט על אליאס ובסוף יתהפך עליו.

שלישיית בנות-שלישיית בנות הרצתי. הדבר היחיד שבאמת לא היה לי כוח אליו.

תודה על התוצאות.
הגב
The following 1 user Likes master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow
חפש
הגב
lidoradir מנותק
המספרים לא משקרים
תגובות: 29,150
אשכולות: 1,864
Likes Given: 5,131
03-08-2023, 01:16 PM
[Image: 055-RAW-03062023-GD-43915-fdcb35163eddf7...7df371.jpg]

תוך פחות מ-24 שעות סגמנט החזרה של ג'ון סינה והפרומו שלו נצפה יותר מ-16.5 מיליון פעמים ברשתות החברתיות של ה-WWE.
[Image: 61272c614dca8f92.gif]
הגב

•
חפש
הגב
ANYS מנותק
Day One Ish
תגובות: 1,170
אשכולות: 14
Likes Given: 726
03-08-2023, 03:57 PM
קווין אואנס נגד סולו היה נחמד, לא משהו מיוחד אבל מה שהיה אחרי הקרב היה טוב. התקיפה על אואנס בוצעה טוב וגם ההצלה של סמי וכמובן גם הפרומו מאוחר יותר מאחורי הקלעים בין סמי לקווין היה נהדר.

ביאנקה מנצחת את כרמלה היה בסדר. אני לא תופס מכרמלה כל כך, היא נחמדה אבל לא יותר מזה ואת ביאנקה כבר מיציתי. השילוב של צ'לסי וכרמלה יחד מושלם, אפשר להוציא מפה כמה דברים טובים.

רולינס ולוגאן פול היה מצויין, רולינס שלט לחלוטין באווירה. גם מיז עשה את העבודה שלו בצורה טובה. הבראול אחר כך היה נחמד, חבל לי שזה מה שרולינס עושה ברסלמניה אבל לפחות אני יודע שזה בטוח יהיה טוב.

אומוס נגד זיגלר וניבן נגד קרוס אפשר לשים באותה שורה, שניהם סקוואשים שבוצעו רע. אומוס זאת לא באמת הפתעה גדולה אבל ניבן חטפה כל הקרב ואז הפסידה אחרי מהלך שגם נראה כאילו ניקי ביצעה אותו בכלל, ממש רע.

גרגאנו נגד באלור היה טוב עם סיום צפוי. ברגע שיום הדין הלכו לכניסה ששמעו את המנגינה של אדג' היה ברור שהוא לא יגיע משם. בכל מקרה הפיוד הזה היה צריך להיגמר מזמן וגם עם סטיפולציה אני לא יודע מה עוד יש להם להציע.

בוגס ואליאס זה עדיין נוראי לדעתי. בוגס יוצא פה אידיוט שמקשיב ולוקח עצות ממישהו שכל הזמן מפסיד ואליאס... אני אפילו לא יודע מה לומר עליו, פשוט פתטי.

אז קראתי את התגובות ואני מסכים שהתוכן של הפרומו של ג'ון סינה לא היה נכון בשום צורה אבל בזמן שצפיתי לא שמתי לב לזה בכלל. ג'ון סינה באמת כל כך כריזמתי ופשוט הקשבתי ונהנתי ממה שהיה בלי שום קשר לתוכן, אחלה פרומו של סינה וגם של ת'אורי שלא נשאר חייב. אגב החלק שג'ון סינה קורא לקודי החוצה היה מיותר ולא אהבתי את זה.

גייבל וקורבין גם היה נחמד, שמח שגייבל סוף סוף מנצח קרב אפילו שזה רק קורבין.

שלשות נשים לא מעניין אותי ואני לא רוצה לראות את הקרב הזה.

סמי נגד ג'ימי היה טוב, היה לי קצת קשה לצפות בגלל 2 הפסקות פרסומות באמצע אבל עדיין היה טוב.
הקטע בסוף הקרב עם ג'יי היה מצויין, סוף סוף ג'יי בוחר צד והתקיפה הייתה מאוד חזקה. מחכה לראות את התגובה של רומן כי אני עדיין לא בטוח אם ג'יי בחר באח שלו או בבלודליין.

תודה על התוצאות.
[Image: 1202735-3-15.jpg]
The impossible is possible, all you gotta do is make it so
הגב
The following 1 user Likes ANYS's post:
  • SwitchBlade
חפש
הגב
StavHen מנותק
Paul Heyman Guy
תגובות: 4,485
אשכולות: 40
Likes Given: 803
הצטרף בתאריך: Feb 2021
03-08-2023, 04:13 PM
אחד הפרקים היותר טובים , איזה כיף זה RTWM .
Hall Of Famer | The Wise Man | The Advocate

[Image: 4745e5185e91e0e89bbe0b47dc871071ea062bdf.png]
הגב

•
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,870
אשכולות: 59
Likes Given: 4,494
03-08-2023, 10:14 PM
ראו מעולה.

בלאדליין היה אחלה, רולינס כרגיל פנטסטי. 
עכשיו שמנו את כל מה שחשוב בצד בואו נדבר על ג'ון סינה.

קראתי את הדעה של רז והחלטתי לראות שוב את הסגמנט במלואו מנק' המבט הזו.
אני מאוד מכבד את דעתך רז, כפי שאתה יודע, אבל גם כשאני באמת ניסיתי לא הצלחתי לצאת מאוכזב או לא מבודר מהסגמנט הזה.

אני יוצא מנק' הנחה שבסופו של דבר סינה לא הגיע עד לראו כדי לקבור טאלנט צעיר. הוא מגיע כדי להעלות את הערך של ת'אורי, ואפילו נותן לו מתנה (סינה נותן לת'אורי מתנה, לא ההיפך) בדמות קרב העברת מקל ברסלמניה.
עכשיו, יכולנו לקבל סינה אחר: סינה של "אני מכבד אותך", סינה של "כל הכבוד אתה טאלנט צעיר אני בא לקדם אותך *לחיצת יד* בהצלחה ברסלמניה Hustle Loyalty and Respect", סינה כזה שראינו מידי פעם, יבש כזה, צדקן הירואי משעמם. 

אני באופן אישי מעדיף את סינה הקברן על המיק', סינה שמטביע אותך במילים ומאחל לך שתתחיל לשחות. 
ראינו את מפלצת המיק' הזו מופיעה כבר מספר פעמים בשנים האחרונות, בעיקר מול ריינס ומול קורבין.
קורבין טבע - לא הצליח לענות לסינה, נקבר בבושה והוכיח את עצמו טאלנט בינוני ולא מספיק מוכשר לבמות הגדולות. Mind you שהוא היה על המסלול לקבל שוט על אליפות העולם, אבל נפל למיד.
ריינס שחה - הוא אומנם נקבר ע"י סינה, זה בלתי נמנע, אבל הוא יצא משם עם קצת כבוד ועם המון חומר לעבוד איתו. הוא המשיך הלאה ושינה את עצמו מפייס גנרי שתמיד מנצח להיל עצום שמצליח לסחוב ארגון על הכתפיים. 

מה שסינה עשה לת'אורי פה זה לא יותר מפשוט לומר את האמת הכואבת.
ת'אורי עדיין נמצא בשלב ה"לפני" שלו: השלב בו הוא נוסחאתי, נדחף לגרון, דור-Z משעמם עם השרירים הנכונים והפרצוף המתאים, לא יותר. אשכרה שום דבר בו לא צועק 'מיוחד', הכל בו צועק "נראה כמו סינה" או "פרוספקט כמו אורטון" או "מניאק כמו רולינס" או "מצחיק כמו גרגאנו". אין לדמות הזאת שום אותנטיות, והוא נדרש לעבור שלב קריסה כמו ריינס או רולינס בו העור הישן שלו מוכיח לא מתאים למיין איבנט והוא צריך למצוא את עצמו מחדש.

קני אומגה, סת' רולינס, רומן ריינס, קודי רודס - ג'ון בעצמו - כל טאלנט עובר את השלב המייגע הזה בו הוא "לפני", הדרך היחידה להימנע מהשלב הזה בקריירה היא פשוט לא לבחור בקריירה הזאת מלכתחילה. 
ג'ון סינה עשה טובה לת'אורי כי הוא מאיץ תהליך שאמור לקרות בכל מקרה. אם ת'אורי יעבור את השלב הזה בגיל 25 - יש לו עוד 15 שנים להיות מיין איבנטר. אם הוא לא יצליח לפתח את עצמו הוא יטבע כך או כך, עם קבירה מסינה או בלעדיו. 

לטווח הרחוק בתור ת'אורי הייתי אומר לסינה אלף תודות. סינה צודק, לאף אחד לא אכפת. 
לטווח הקרוב בתור כל אחד שהוא לא ת'אורי הייתי אומר לסינה תודה כי זו הייתה הקבירה הכואבת מכולן באכזריות שלה, וזה היה מבדר לאללה. הרגשתי שעם ריינס הוא החזיק את עצמו *ממש קצת*, אבל פה... אלוהים אדירים, הוא לא החזיק את עצמו בשום צורה. סגמנט מצוין, שיהיה לת'אורי בהצלחה. סינה אומן על המיק', וואו. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 2 users Like SwitchBlade's post:
  • Jon_M0xley, lidoradir
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (3): « הקודם 1 2 3 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 09-25-2026, 03:22 AM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר