Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 22 23 24 25 26 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025

עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 4.4.2025
lidoradir מחובר
המספרים לא משקרים
תגובות: 28,463
אשכולות: 1,841
Likes Given: 5,022
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-05-2025, 04:08 PM
(12-09-2023, 05:57 AM)lidoradir כתב:  ניק אלדיס במשרד שלו, רנדי אורטון נכנס ונותן לו את הקנס שלו, אלדיס מודה לו. רנדי אומר שהוא גילה היום שהוא עם אל איי נייט נגד ג'ימי וסולו, רנדי שואל למה. אלדיס עונה שהוא ראה את נייט שבוע שעבר עושה את ההצלה, רנדי אומר שהוא לא היה צריך הצלה, הוא בכלל לא ידע מי זה עד שבוע שעבר, רנדי שואל איך הוא יבטח במישהו שהוא רק הכיר. אלדיס אומר לו שהוא צריך לדעת ששניהם רוצים את הבלודליין והוא רוצה לראות את הקרב.
אלדיס אומר לרנדי שהקנס היה 50 אלף דולר ועל הצ'ק רשום 100 אלף דולר, רנדי אומר לו שזה לפעם הבאה.

[Image: c11cc113582843c7976f61f9224f73cc.gif]
[Image: f7f1c75e18f8430886534510f5342043.gif]
תבכו
הגב
The following 1 user Likes lidoradir's post:
  • NoamRR
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,894
אשכולות: 4
Likes Given: 32
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-05-2025, 04:20 PM
נעמי נראת כאילו עשו לה אנטנה בראש אם הייתי בעלה גימי דחוף לשנות תסרוקת
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בליסטרה מנותק
Low-Card
תגובות: 665
אשכולות: 0
Likes Given: 76
04-05-2025, 04:25 PM
אין לי בעיה מהקרב אבל לא הגיוני שסינה-רודס יסגור את רסלמניה כשהוא לא הולך להופיע עד אז, הוא לא הספיק להסביר למה הוא מכר את נשמתו ולכן הקרב יותר יתחיל מאשר יסיים משהו.
וגם בערב הראשון, יש איבה בין פאנק לרולינס ועכשיו הוא מנסה להעלות את השנאה לרומן ריינס מחדש, אבל פיוד משולש אין פה באמת וגם אין אליפות לרדוף אחריה.
ריינס-פאנק זה קרב מכובד ורולינס לא באמת נחוץ פה, זה לא כמו בראיין שנשלח לחפות על אדג' הזקן המשעמם בזמנו.
סחתיין לפאטו אבל כרגע סולו בלי מאניה בפעם השלישית, גם מעולם לא השתתף בראמבל.
אם ב2019 זה היה גימיק השנה באמת יש קרבות אליפות על רמה אצל הנשים, יכלו לתת להן אפילו 2 מאיין איבנטים.
[Image: avatar_36.jpg?dateline=1761682495]
This is the story of a fighter who's got nothing to lose
Battle tested next opponent he choose
Will be left broken and bruised
Just me and my crew
We battle tested
Coming for everything and you know we’ll wreck it

הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מנותק
סולו דולו
תגובות: 5,894
אשכולות: 4
Likes Given: 32
04-05-2025, 04:32 PM
אני חייב להגיד במשך 3 שבועות אמרתי פה שהיימן יבגוד בריינס .
הבעיה שצדקתי אבל פול חייב להצטרף לרולינס כאן הטעות שלהם
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
בלובלו מנותק
Rookie
*
תגובות: 179
Likes Given: 8
הצטרף בתאריך: Apr 2022
04-05-2025, 04:32 PM
חיזקו רצח את הקרב משולש, חבל שזה לא קרב על אליפות.

טיפאני הרגה את שארלוט במיקרופון עם עזרה עצומה מהקהל, שארלוט נראתה כל כך סובלת כועסת ומובכת, כיף גדול אין מה להגיד.
בלי קשרהפרצוף של שארלוט נראה מזעזע.
הגב

•
חפש
הגב
hbk מנותק
Mid-card
תגובות: 1,225
Likes Given: 284
הצטרף בתאריך: Apr 2021
04-05-2025, 04:59 PM
איזה מיין איוונט מטופש, בלי קשר לכלום. לפחות היו אומרים שהמנצח שם מקבל קרב על האליפות האוניברסלית.
[Image: hqdefault.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Cenation מנותק
טון טון טון
תגובות: 5,106
אשכולות: 46
Likes Given: 656
04-05-2025, 05:11 PM
קיבלנו את אחד הפרקים הטובים ביותר של התקופה האחרונה, צפיתי בלייב וסופר נהנתי

הקרב של סטראומן נגד פאטו היה מטורף, קרב שבכיף היה יכול להיות בלא מעט אירועים, שניהם סיפקו את הסחורה ומאוד נהנתי מהקרב. ממש התבאסתי שפאטו ניצח כי לא רציתי שהוא יבוזבז במניה נגד אל איי נייט אבל אם כבר אז מקווה שהוא ישחט אותו

הפרומו של טיפי ושארלוט היה חריף ביותר והופתעתי מאוד מכמה שנהניתי ממנו. היריבות ביניהם ממשיכה להתחמם ולהגיע לשיאים חדשים. ללא ספק טיפי קברה את שרלוט ודיי השפילה אותה. מעבר לזה הקהל גם לא נתן לשארלוט לדבר וזה היה חריג הרבה זמן לא ראיתי שקהל שככה לא נותן למישהו לדבר כל הפרומו. שארלוט איכזבה והיה נראה שהיא קצת בשוק מהסיטואציה ולא ידעה איך להתנהל ולשחק עם התגובות של הקהל, זה היה נראה לא טוב מבחינתה ולעומת זאת טיפי שיחקה אותה וזכתה לנקודות זכות נוספות אצלי לקראת מניה

והסגמנט שסגר את הפרק, אוי הסגמנט שסגר את הפרק…
זה היה פשוט נהדר, 10/10 אין תלונות בכלל!
BY FAR הסטוריליין הכי טוב לקראת רסלמניה, זאת הולכת להיות קלאסיקה אדירה ואני בהייפ שיא לקרב הזה
הייתה לי הרגשה חזקה שהטובה של פאנק קשורה להיימן והמשחק של ריינס שם עם היימן היה פשוט מושלם, בכללי ריינס לאחרונה נראה פשוט מצוין בין אם זה על המיקרופון ובין אם זה הנוכחות שלו בזירה
הגב

•
חפש
הגב
master of doom מחובר
שילד צ'ר
תגובות: 8,733
אשכולות: 19
Likes Given: 1,270
הצטרף בתאריך: Jun 2021
04-05-2025, 05:17 PM
לא כל קרב בפרופיל גבוה צריך להיות על אליפות. אין בעיה שזה יגיע בהמשך, סבלנות. הבעיה היחידה עם המשולש היא שכרגע ההייפ שלו גבוה יותר משל ג'יי-גונת'ר (כמו יותר מדי קרבות לצערי) וגם מסינה-קודי, לפחות עבורי. אני חושב שאחרי ניצחון של פאנק שאני חושב שרובנו נסכים שישרת בצורה הטובה ביותר את העלילה, הוא יתחיל לפזול לכיוון האליפות באופן טבעי. ובנוסף, סביר להניח שרולינס ישתגע על ריינס ש-"שחרר את השד מהבקבוק" והם ילכו גם הם לפיוד בחודשים הקרובים.

אם אני מסתכל על הקייפייב, פאנק עשה פה מהלך גאוני. רולינס גם ככה מגיע עם חוסר ביטחון מנטלי לקרב המשולש, כשהוא לא מרוצה גם מהנוכחות של פאנק וגם מהעובדה שפאנק כבר ניצח אותו, וכל מה שנותר לו זה לערער את ריינס והוא הצליח לעשות את זה בקלות. גם רולינס וגם ריינס עכשיו לא ממש שקולים, ובנוסף לשנאה שיש ביניהם יש כאן קרקע מאוד נוחה בשבילו לנצח.

אני מקווה שריינס יימנע מלתקוף את היימן בשבועות הקרובים. אם יש משהו שאני שונא זה מתייחסים להיימן כמו סמרטוט. לדעתי צריך להסתכל עליו כדמות שכל כך מכבדים שלא מעיזים אפילו להרים עליו את היד.

תודה על התוצאות אגב, שכחתי לכתוב בתגובות הקודמות שלי (ומחילה על הריבוי שלהן Sad )
[Image: e7afa24f8e7ed774106a1c7549e57398.gif]
הגב
The following 2 users Like master of doom's post:
  • Bam Bam Bigelow, SwitchBlade
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 593
אשכולות: 1
Likes Given: 22
הצטרף בתאריך: Jul 2021
04-05-2025, 05:44 PM
אני דווקא כן חושב *חלק* ממה שנאמר בין טיפאני לשארלוט היה off script.

פאנק רולינס ריינס זה הפיוד הכי טוב בפער אצל הגברים כרגע.
גונתר גיי לא מעניין אותי בגרוש ואני לא אצפה בקרב הזה
סינה קודי לא התרומם בכלל כמו שציפיתי, הכל אותו דבר, ציפיתי לראות את סינה נותן קרב אחד או שניים בתור היל
וציפיתי לראות את הרוק הרבה יותר מוערב

חבל שקרה המשולש לא על אליפות כלשהי או n1c.
הגב

•
חפש
הגב
gilam מנותק
main eventer
תגובות: 6,092
אשכולות: 12
Likes Given: 1,107
04-05-2025, 06:30 PM
*סגמנט פתיחה וסיום מעולים. קשורים אחד בשני ומקדמים את העלילה צעד אחד קדימה. פול היימן נכנס עם פאנק לזירה, כלומר פול
היימן יבגוד בפאנק במנייה כי פירורים של בגידה אנחנו מקבלים לאורך כל הפיוד הזה ממנו. השאלה האם זה יהיה חזרה לחיקו של ריינס
במהלך שתוכנן מראש כי כמו שפאנק מכיר כל כך טוב את היימן, היימן מכיר כל כך טוב את פאנק וככה יעזור לריינס לנצח את הקרב הזה.
או שהיימן יחבור לרולינס שנראה רגוע יותר, כלומר רולינס חושב כמה מהלכים קדימה והעובדה שהפסיד את 2 קרבות המנייה שלו ולא ניצח את פאנק נקי השנה (אבל כן הפסיד לו נקי) נותנת לי את ההרגשה שפאנק לא מנצח את הפיוד הזה.

*פינקס נגד פייזר היה קרב מדהים פשוט שקידם את שניהם נהדר. השליטה של פינקס בכל חלק בזירה היא פסיכית לגמרי. פייזר היה
נהדר והראה יכולת זירה גבוהה מאוד מול קהל גדול יחסית לפרק טלויזייה וקהל טובעני מאוד. פשוט תענוג צרוף. לראות מתאבקים כאלו
שהיו בAEW ולא מצאו את עצמם רק כדי להיזרק ולהפוך לביג דיל בחברה הגדולה יותר? לא יודע אם עושים את זה כדי לפגוע בטוני קאן
או בגלל שהטלאנט בAEW באמת כל כך איכותי וטוני פשוט גרוע יותר ממה שאנחנו נותנים לו קרדיט.

*טיפי שחטה היום את שארלוט ואמרה עליה את כל מה ששארלוט לא חשבה שמישהי אמיצה מספיק כדי להגיד עליה. שארלוט (לדעתי)
סטטה ראשונה מהתסריט והפכה את ההסכמה לפרומו הזה למקרה צדקה שלה בשביל טיפי כדי לבסס מההתחלה את העליונות שלה
בפרומו וזה האכן היה קורה אם טיפי לא הייתה מסירה את הכפפות. טיפי הופכת את היוצרות בכך שאומרת שהסיפור האמיתי הוא בין
שארלוט לקהל שמעולם לא קיבל אותה וזה קרב שהיא מועלם ולעולם לא תנצח בו. זה הפך את הקהל הטובעני של שיקגו למעורב בכל
שלב בסגמנט שיתק את שארלוט שמעולם לא הייתה טובה במצבים רגשיים כאלו ונתן לטיפי ייתרון לאורך כל הפרומו שהפך להיות חד צדדי.
וטיפי עשתה שיעורי בית וניצלה את זה הפעם עד הסוף. זאת הייתה שחיטה כשרה של טיפי על שארלוט כולל המתת חסד בסוף הפרומו.
וכן ראינו פרומואים אישיים מאוד שהיו מתוסרטים, אבל שהWWE ממהרים לערוך חצי פרומו ולהסיר מהרשתות כל אזכור של חלקים ממנו
מבינים שזה שוט. שטיפי מאסה בבריונות של שארלוט והחליטה שאם היא מפילה לה את החגורה במנייה (עדיין מקווה שלא) היא תשמור על
הערך שלה והכבוד שלה בפיוד הזה ולא תיקבר ללא קרב מצדה.

*מה שנעומי עושה מאז הטרן שלה, זה לא פחות מאומנות. לא זוכר מתאבקת שהייתה כל כך מאוסה והפכה את הקערה בזמן כל כך קצר.
לדעתי שילוב של ניה בפיוד הזה כבת משפחה הוא פשוט חובה להמשך הפיוד הזה וסיפור עתידי שאפשר לספר על השניים שאולי אפשר
לבנות פאקשיין סביבן. זה גם יאפשר לעשות בלוד-ליין רולס כטובה ששתיהן מבקשות מרוק כדי שנעומי תוכל להתמודד מול הפיזיות של
ג'ייד. ג'ייד צריכה קרב גדול במנייה שיוכיח שהיא ראויה לקרבות גדולים. סקוואש לא ישרת אותה כאן.

*מאוד מקווה שקווין אוונס עובד עלינו וזה חלק מהסיפור שלו.

*קרב LMS אדיר פשוט. קרב פיזי מאוד שהוציא גם את סטורמן חזק מאוד כי ג'ייקוב מכר לו נהדר פשוט. ג'ייקוב מול נייט
במנייה על אליפות ארה"ב. האם כאן זה יסתיים ואחרי מנייה רק יתחיל בנייה של פאטו נגד סולו? או שלא נאמרה כאן המילה
האחרונה?
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (10): « הקודם 1 2 3 4 5 ... 10 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-06-2026, 10:54 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר