04-19-2025, 03:19 PM
ריי מיסטיריו נפצע שם בקרב שלשות? ראיתי שופטים לידו על הרצפה למרות שניסו להסתיר את זה.
והיריב של רנדי אורטון אולי יהיה כרמלו הייז?
|
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 18.4.2025
|
|
04-19-2025, 03:19 PM
ריי מיסטיריו נפצע שם בקרב שלשות? ראיתי שופטים לידו על הרצפה למרות שניסו להסתיר את זה.
04-19-2025, 03:32 PM
על סת' והפרומו המצוין נגיב בנפרד,
רק רוצה לומר שקודי יצא תותח. סיטואציה קשוחה מאוד בסמאקדאון - סינה נכנס בו על המיק' (לא חזק מידי, אגב, סינה לגמרי מוותר פה), הקהל מחליט להיות מטומטם ולתת היטים לקודי (???) ואז קודי מתחיל בהילוך ראשון-שני. בשלב הזה אני נזכר בדניאל בריאן צועק על הקהל fickle ומתבאס שזה המצב, ואז קודי משנה מבט, טס להילוך חמישי ונכנס בסינה כמו שריינס ב2017 היה רק יכול לחלום. בסופו של דבר גם קודי, גם טיפאני וגם סת' הצליחו להתעלות על עצמם במצבים מאוד מאתגרים בRTWM. כל הכבוד, זו אחלה העברת מקל. האם אני חושב שסינה, כשהוא ב100% מנסה לקבור, יכול לקבור את קודי? חד משמעית כן. אבל הסינה הזה, כשהוא ב60-70%, לא מצליח לעמוד מול קודי. קודי נמצא בריין הראשון שלו, הוא (על הנייר) מיין איבנטר מתחיל. והוא נמצא בנקודת בשלות בה לדעתי קשה מאוד לכל מתאבק לקבור אותו. כמעט בלתי קביר בשלב הזה. בגדול יצאתי אופטימי מהסגמנט הזה, בעיקר בגלל שאני רואה שקודי מצליח להביא את עצמו לרמות האלו כשהוא רוצה, והוא יודע לקרוא את הקהל ברמה שמאפשרת לו להתעלות על רגע בו הקהל התבלבל לרגע והחליט לתת לו היטים. קודי של 2022 היה נופל במצב הזה, דרך אגב. זה גם מוכיח את הפערים בין קודי לבין קני אומגה. קודי הימר על עצמו, לקח את הדרך הקשה וחזר לWWE. הוא עבד כמו חמור כדי לעצב את עצמו בדמות המיין איבנטר שהוא תמיד חלם להיות. קני החליט להשקיע 100% מעצמו במה שחשוב באמת - משחקי מחשב. הוא הימר על עצמו ועיצב את עצמו בתדמית השחקן הטוב ביותר בStreet Fighter V. זה גם למה קני התבלט לרעה לפני שבועיים בפרומו 'השיט-בומב' בו הוא החליט להשקיע פרומו שלם בעולם הסמנטי של כלבים, וקודי מפגיז בפרומו מרשים ששווה המון כסף מול ג'ון סינה. - מילה על סטראטון/פלייר. אחרי סמאקדאון הזה אני כמעט בטוח שהם מחביאים את הקרב על אמת. זה יהיה קרב קצר, יש היט על שתיהן, שתיהן נאלצות כרגע להצניע את ההיט בניהן ולהתנהג יפה. שארלוט איומה, היא אשמה בזה, ואני שמח שטיפאני לימדה אותה לקח. טיפאני תחלים מזה. שארלוט פלייר איומה ונוראית. היא צעד אחורה למחלקת הנשים כמעט כמו MJF.
04-19-2025, 03:39 PM
לא יודע איך יש פה אנשים שכותבים שקודי רודס ישמור
עד שנתנו לנו היל סינה ועוד בשנה האחרונה שלו הוא חייב לשבור את השיא ולהיות אלוף היל .
ACKNOWLEDGE THE ORIGINAL TRIBAL CHIEF
1,316
04-19-2025, 03:48 PM
יהיהמעניין במניה
מקווה שרולינס ינצח בקרב המשולש גיליתי שפאנק בעד מחבלים, מבחינתי שייפצע ל20 שנה שארלוט כל כך מעצבנת, איטס טיפי טאיים קודי-סינה לא כזה התחברתי לדברים של סינה, רק מנסה לרדת על הקהל ולהתנשא קודי העמיד אותו במקום ואילתר בשניות מרגע שקיבל היטים שלא היו מובנים קשה מאוד להבין מי ינצח, הבנייה טובה למרות שהיה חסר קצת דם בברולים או איזה משהו ברוטלי בכללי, כל הקטע היה בחירה ברוק אבל לא הופיע פעם אחת מאז הציימבר, רסלמניה היר ווי גו
04-19-2025, 04:07 PM
איף, אולי פשוט שטריפל יעמוד בזירה עם מגן מסביב לקודי וזהו?
סינה כאילו תמיד ״נכשל״ מולו במיק למרות שהוא בכלל לא מתאמץ, הוא משקיע יותר מאמץ על הקהל ולגרום לנו להאמין שהוא יפרוש עם החגורה ישר אחרי הזכייה. ופתאום קודי מדבר ואחד האנשים הכי חזקים במיק בעסק קופא ושותק. לא משנה מה תגידו, לי זה מרגיש כמו לשמור על קודי מקבירה פסיכית של סינה, גם בפרומו הזה ב-20 שניות פתאום קודי חוטף היטים. סינה יכול בפרומו אמיתי שלו להפוך הכל עליו אבל הם נזהרים. מה שמוביל אותי לחשוב שסינה לא יזכה באמת ולא משנה מה נעשה. רוק הוזכר פעם אחת כי כנראה הוא יגיע במניה ויפריע לקודי, אבל מישהו יעזור לקודי. השאיפה האישית שלי וקצת פנטזיה זה שרוק עוזר לסינה, מישהו עוזר לקודי, אדם שלישי מסתורי יוצא לעזור לסינה שזוכה ואז מגלים שהוא חלק מהתכנית המקורית של הפיינל בוס. ככל הנראה קודי ישמור וסינה יזכה לשבור את השיא בסאמרסלאם, מקווה רק שיישאר עוד זמן לסינה נגד אורטון one last match על תואר כלשהו. אולי אפילו שאורטון ייקח מקודי ואז סינה ייקח פעם 17 מאורטון דווקא ואז עדיין שומרים על קודי כי הוא לא איבד לבחור שרוצה להרוס את העסק. אבל שוב, זה גם סוג של פנטזיה.
04-19-2025, 04:18 PM
(04-19-2025, 03:19 PM)Chaosisback כתב: ריי מיסטיריו נפצע שם בקרב שלשות? ראיתי שופטים לידו על הרצפה למרות שניסו להסתיר את זה. https://x.com/siradam03_/status/1913420582924009822 נראה שהוא לא יכל לדרוך על הרגל. ![]()
04-19-2025, 04:22 PM
בוקר רסלמניה לכולם, טירוף פה בווגאס
04-19-2025, 04:30 PM
(04-19-2025, 03:32 PM)SwitchBlade כתב: זה גם מוכיח את הפערים בין קודי לבין קני אומגה. קשה לי עם ההשוואה הזאת קני נתן את הראן הכי טוב שהיה לאלוף עולם ב-AEW תוך כדי שהוא סובל מבעיות בריאות חמורות שבדיעבד לראות את הקרבות שהוא נתן בסיטואציה כזאת רק מעלה את הערך של הראן. לא לשכוח שתוך כדי הוא היה אלוף עולם גם ב-TNA וגם ב-AAA. הוא ליטרלי כמעט מת בזירה כי הארגון חשוב לו. נכון שהוא אחראי על הכשלון של המשחק שהם הוציאו ושהוא משקיע הרבה זמן במשחקי מחשב בטח בתקופת ההחלמה שלו, אבל להגיד עליו שמה שחשוב לו זה משחקי מחשב במקום האבקות? לא יודע כמה אני מסכים עם זה
04-19-2025, 04:31 PM
04-19-2025, 04:35 PM
(04-19-2025, 04:18 PM)lidoradir כתב: https://x.com/siradam03_/status/1913420582924009822 ביי ביי רסלמניה. לא אתפלא אם דרגון לי יחליף אותו. גג ריי פיניקס |
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|