Wrestling-IL
שלום לך, אורח! התחבר הירשם
התחבר
שם משתמש:
סיסמה: שכחת סיסמה?

Wrestling-IL › היאבקות › WWE v
« הקודם 1 ... 21 22 23 24 25 ... 129 הבא »

תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.4.2025

עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »
מצבי תצוגת אשכול
תוצאות | WWE Friday Night SmackDown 25.4.2025
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-26-2025, 01:47 PM
(04-26-2025, 01:31 PM)בלובלו כתב:  איפה רשמתי שהוא היה צריך להקים סטייבל?
אמרתי שאין מה להשוות כי הפייאוף של ההיל טרן של הוגאן היה מדהים ושינה את עולם הרסלינג.
והפייאוף של ההיל טרן של סינה זה מיין איוונט מזעזע ברסלמניה ושעמום, עכשיו אחלה שזה הסיפור שהוא מנסה לספר (רעיון מעניין וייחודי ללא ספק) אבל תנחש מה, שאתה מנסה לשעמם את הצופים, הם משתעממים, ולשעמם את הצופים זה לא קשה אז אני לא הולך לתת לו קרדיט על זה.
אם היו מתבלים את הסיפור הזה גם ברגעים יותר מעניינים וטובים בין לבין הייתי נהנה, אבל הם לא, אתה טוען שזה המטרה, סבבה אם המטרה זה לשעמם את הצופים הם הצליחו Big win

ממה שאני מבין זאת לגמרי המטרה, להמאיס אותו על כולם בזה שהוא לא יעשה כלום ויהיה הכי משעמם שזה ההפך ממה שהוא היה 25 שנים ואז כנראה יעשו לו פייס טרן מטורף דקה לפני הפרישה. זה לפחות מה שאני חושב שיקרה, אולי בפועל יש תכנית אחרת.

כל קרב שלו לדעתי יהיה משעמם, גם כשהוא היה בשיאו לא נהנתי כי הוא לא באמת יודע להתאבק (ר.ע הוגן) אז זה לא משהו שציפיתי אליו, כן מעניין אותי לאן הסיפור הזה מושך ואני בטוח שיש נקודה כלשהי שעוד לא נחשפנו אליה
הגב

•
חפש
הגב
Jon_M0xley מנותק
He is Him
תגובות: 11,257
אשכולות: 119
Likes Given: 1,037
הצטרף בתאריך: Jan 2021
04-26-2025, 02:11 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-26-2025, 02:13 PM על ידי Jon_M0xley.)
הולי פאקינג שיטטטטטט הקרב זוגות במאיין איבנט היה פאקינג מטורף. פאקקקקק כל ספוט בצבע אמלה לא רציתי שזה יגמר, וגם כזה נגמר רציתי כל טאג חוץ מSP. תוצאה מבאסת לקרב משוגע, אולי הקרב סולם הכי טוב שראיתי בחודשים האחרונים פאק.
גרגאנו וצ'אמפה אכלו שם את הספוטים הכי כואבים, פחדתי אחרי שראיתי איך צ'אמפה נחת על השולחן אחרי הספיר מהסולם ואני מקווה שהוא בסדר.
כולם הביאו את ההופעה הכי טובה שלהם ואני מקווה שDIY יקבלו את הספוטלייט בעתיד כי הם פאקינג זהב, המבט של גרגאנו בסוף הקרב שבר לי את הלב.
MCMG לרגע הרגישו כמו הילים במהלך הקרב, מעניין לראות איך המלקה הזאת תמשיך עכשיו כשהם קיבלו את פראקסיום. הייפפפפ.

בושה וחרפה שאת הקרב הזה לא קיבלנו במניה, העיקר ניו דיי קיבלנו קרב שיכל להיות בראו אחרי מניה ובמקום זה היינו מקבלים את הבאנגר המטורף הזה.

הפרומו של סינה ואורטון היה זהב. בהתחלה הוא התחיל מוזר שהם דיברו שסינה צריך ילדים אבל סינה שחט את הקהל שוב כמו שצריך ואז זה התחיל להיות מעניין. מוזר לראות פיוד שאורטון הפייס סינה ההיל. הסגמנט היה מעולה, הסוף היה קטלני שסינה אומר שאורטון ישאר עם ה14 אליפויות לנצח ואז אחרי שימציאו אליפות חדשה הוא יתחיל מ1 שוב ואז אורטון אומר שאצל קודי בשיר כניסה הוא אומר שלרסךינג יש יותר ממשפחת מלוכה אחת והוא אחד מהשפחות האלה. סינה אומר שהוא יקח את האליפות וככה יהרוס את כל הוששלת של אורטון. סינה אומר שזה הכי קרוב שאורטון יתקרב לאליפות ואז זורק אותה עליו ותקוף אותו היה זהב. סינה מנסה את האליפות לראש אבל חוטף RKO. סגמנט ענק.

פראקסיום עם דיביוט טוב, השאירו טעם של עוד. חבל על לוס גארזה עד שהם היו במומנטום טוב הם מתחילים שוב להפסיד.

הסגמנט של טיפי היה אחלה, היא מרגישה בנוח ואני שמח לראות שיש לה ביטחון עצמי ככה כשהיא רק בהתחלה ובריין הראשון שלה. ג'ייד יוצאת ואז מקבלים קרב, וואלה לא ציפיתי לזה בכלל אבל ידעתי שזה יגמר ככה. הקרב עצמו היה מצויין, לפעמים ג'ייד טיפה הרסה את הקצב אבל לא משהו שבלט. הכח של גייד זה משהו מדהים איך היא תפסה את טיפי ואז נתנה לה פאוורבומב, וואלה טיפי אחלה פייסית ועם הביטחון שלה אחרי שארלוט שהיא פשוט אמרה לג'ייד יאאלה תביאי שופט ונתחיל היה מפתיע.
נעומי וג'ייד ממשיך, טיפאני וג'א'ס ממשיך גם... למה? לא יודע.

סולו מעצבן את פאטוף פאטו חוטף לו את המיק ונותן פרומו טוב יראמיייייןןןן. נייט יוצא ואז מקנטייר יוצא, וואלה לא ציפיתי למקנטייר פה שיכנס לתמונה של אליפות ארה"ב אבל זאת האליפות היחידה שחסרה לו להשלים גראנד סלאם.
הרג אותי נייט ששכב שם על הטופ רופ ועקץ את מקנטייר.
הקרב היה אחלה, הקטע שמקנטייר קולט שסיקואה תקף את נייט ואת מתלבט מה לעשות כי מצד אחד הוא לא רוצה את העזרה של הבלאדליין ומצד שני הוא רוצה להלחם נגד פאטו. פריסט מגיע ותוקף את מקנטייר ושובר את השולחן של השדרנים עם SOH(פעם ראשונה שהשולחן נשבר מאז העיצוב החדש וקהל נתן פופ שדרש את זה כי הרבה פעמים חשבנו שהוא ישבר אבל הוא לא נשבר). דווקא אני בעד קרב מרובע בין מקנטייר - פריסט - נייט - פאטו זה יכול להיות קרב מעולה.

מזל טוב לווגה.

באלייר התאבקה עם אצבעות שבורות במניה, וואלה לא ראו עליה בכלל שהיא סובלת והיא נתנה הופעה מצויין +++, שאפו באלייר.

בהתחלה חשבתי שסלאק יתערב בקרב של מקנטייר ונייט אבל איך שראו את מיז לבוש ככה בלבן ידעתי שבלאק יבוא עליו. השרשרת שהוא הביא להייז אחת המכוערות חחחחחחחח איכ.
מיז נותן פרומו ואז כשהו מדבר על הנדרי כל הקהל קם ואני האמת גם רציתי שהוא יגיע אבל האורות כבו ואמרתי הלוואי השיר הישן של בלאק הלוואי השיר הישן של בלאק ואזזזז השיר מתנגן ואני עם חיוך על הפנים. הכניסה שלו מNXT זהב, השיר זהב. בלאק מקבל פופ יפה מהקהל וצאנט של ברוך הבא בחזרה. ואז בום בלאקמאס למיז. הקרב האמיתי פה יהיה בין בלאק להייז וזה יהיה חתיכת באנגר.

חייב לציין שוב שהקרב סולם היה הולייי פאקינג שיטטטטטטטטטטטטטט.
[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]
הגב

•
חפש
הגב
xXRed4EverXx מנותק
Joober
**
תגובות: 572
אשכולות: 1
Likes Given: 21
הצטרף בתאריך: Jul 2021
04-26-2025, 02:13 PM
סינה הנוכחי נכנס עבורי לאחד ההילים הכי טובים בכל הזמנים.
איזו שליטה על המיק, יודע לקרוא מצבים, לענות, לשנות תסריט בהתאם לסיטואציה.. רמת משחק מושלמת
ציפיתי שהתקופה שלו כהיל תהיה טובה אבל לא חשבתי שזה יהיה עד כדיי כך טוב, כמה חבל שוינס לא הסכים להיל טרן של סינה בPRIME שלו
אתם יודעים איפה זה היה הכי מתאים לו לעשות היל טרן?
SS 11 מול פאנק כשהאנטר שופט מיוחד.

בכל מקרה, אורטון גם היה כרגיל זהב, הייתי רוצה ששניהם ינצחו אבל אני לא רואה את סינה מפיל לאורטון בבקלאש.
הגב

•
חפש
הגב
Yosihait מנותק
Low-Card
תגובות: 608
אשכולות: 2
Likes Given: 2
הצטרף בתאריך: May 2021
04-26-2025, 02:40 PM
אני לגמרי בצד של אלו שאומרים שסינה היל מצוין. פרומו מעולה, כזה הוא תמיד היה אבל כן, פרומו נהדר.

רק הערה: ברור לי שזה בדמות, אבל הוא לא יכול לקחת את האליפות ו"לאפס" לכולם. גם אם הוא לוקח את החגורה, הזכות לאליפות היא של WWE, ואם הם מכתירים אלוף חדש אז הם פשוט יכולים לטעון שזאת אותה האליפות. או שכשריק פלייר עזב את WCW עם התואר כולם התחילו מההתחלה...?

סתם הצחיק אותי, אבל פרומו מעולה שלו. גם מיז אגב נתן אחלה פרומו.
הגב

•
חפש
הגב
Sexy devil מחובר
Main-Event
תגובות: 5,836
אשכולות: 4
Likes Given: 28
הצטרף בתאריך: Nov 2023
04-26-2025, 03:05 PM
(04-26-2025, 01:47 PM)Tzahi כתב:  ממה שאני מבין זאת לגמרי המטרה, להמאיס אותו על כולם בזה שהוא לא יעשה כלום ויהיה הכי משעמם שזה ההפך ממה שהוא היה 25 שנים ואז כנראה יעשו לו פייס טרן מטורף דקה לפני הפרישה. זה לפחות מה שאני חושב שיקרה, אולי בפועל יש תכנית אחרת.

כל קרב שלו לדעתי יהיה משעמם, גם כשהוא היה בשיאו לא נהנתי כי הוא לא באמת יודע להתאבק (ר.ע הוגן) אז זה לא משהו שציפיתי אליו, כן מעניין אותי לאן הסיפור הזה מושך ואני בטוח שיש נקודה כלשהי שעוד לא נחשפנו אליה

גם אם סינה יעשה פייס טרן הקהל ברובו לא יסלח לו על מה שעשה.
הרסו לו את הרגע עד עכשיו אין הרגשה ואווירה של שבירת שיא.
[Image: 88a72b94252f4706a43937c9921a5292.gif]
הגב

•
חפש
הגב
Liorton מחובר
עובדות
תגובות: 1,819
Likes Given: 1,309
04-26-2025, 03:07 PM
פרק נהדר של סמאק השבוע
סינה - רנדי. אימאלה ואבאלה. לא מספיק הפיוד הזה מרגש כל פעם מחדש, הפעם, לראשונה, התפקידים התהפכו. בפעם האחרונה אי פעם (שמעתם WWE? הפעם באמת). הייפ רציני.

פארקסיום כצפוי בסמאק. עקבתי אחרים בקטנה בNXT. מעולים. מצרפים למחלקה רותחת.

טיפאני על הגל. נעמי נראית רע. זה נראה כאילו אי אפילו לא התכוונה שהאגרופים יראו טוב. לא הבנתי למה צריך המשך לפיוד הזה. חשבתי רוצים לעשות עם ג'ייד משהו רציני. כל עוד לא מערבים היל טרן של ביאנקה על ג'ייד - מיותר לגמרי.

המתח בין סולו לפאטו ממשיך. נראה שהולכים למשוך את הקרב ביניהם עד סמארסלאם.

דרו פריסט ממשיך. גם לדעתי מיותר. אני אמשיך לרשום את זה עד שזה יקרה - דרו חייב להחזיק באליפות עולם עד פריז.

על הקרב המרכזי היה רשום MOTN עוד לפני שהתחיל. קרב מעולה. היו לכולם ציפיות גבוהות מהקרב הזה, והתחושה, שלי לפחות, שאף אחד לא אכזב. כולם הפגיזו שם. תענוג.
[Image: 20251226_SD_FC.jpg]
הגב

•
חפש
הגב
Bam Bam Bigelow מנותק
Bam Bam Caribbean Cool
תגובות: 2,667
אשכולות: 26
Likes Given: 4,212
הצטרף בתאריך: Nov 2021
04-26-2025, 03:18 PM
וואי וואי, כמה רסלינג באם באם ראה השבוע… בלי ציניות בלי מרמור, איזה כיף זה רסלינג.
באם באם נשמע כמו פאפא ביגלו שגילה את הפלאפון (״באם באם אתה לא מאמין, זה בלי חוט״), או כמו גרנפא ביגלו שגילה את הברז (״באם באם, אתה לא מאמין, זה בלי חוט״) או כמו ג׳ייד כרגיל שגילתה את הסטרפלס (״באם באם תפסיק, אתה מגעיל״) (״סליחה, לא במקום״), אבל תשמעו, איזה כיף זה רסלינג בנטפליקס.

הילדים אצל הסבים, ג׳וליה בשנ״ץ, ובאם באם הולך לצפות. באם באם בוחר בטקטיקת הרצה הפוכה משל נועם - מריץ את הסגמנטים וצופה בקרבות.

פרקסיום בסמאק זאת החלטה קצת מוזרה, כאילו באם באם רק חושב מה היה קורה אם הם היו מצטרפים למיין אבנט, אבל המחלקה כאן רותחת והמחלקה בראו שווה לת (״באם באם מה יש לך? אתה יותר אינפנטיל מבדרך כלל״) (״סליחה, בוא נמשיך״).

באם באם אוהב את טיפאני ומריץ קרבות של ג׳ייד עוד מימי הTNT, ונכנס כאן לדיסוננס קוגנטיבי, להריץ או לא? יאללה מה יכול להיות רע? (שאלה שאסור לשאול). ובכן, ג׳ייד נראית כמו מליון ומתאבקת כמו דולר. משווים אותה לביאנקה בלייר צעירה? יותר כמו נייה ג׳קס שרירית. צריך לדבר על זה - הגברת מפה לדם 3 שנים על הבמות הגדולות והיא לא משתפרת. הכל איטי ומגושם, ובאם באם לא הצליח לזהות שיפור. בשביל קרב טוב היא צריכה או שותפה שתחפה עליה, או יריבה שתחפה עליה. טיפי לא הצליחה.
בכל אופן הקרב הזה היה בסימן ״הפטריה שלך חזרה״. לא סיכמנו שרסלמניה זה סוף עונה? למה אני צריך עדיין לקבל את נעמי? ובטח את ניה. די, אל תהפכו את טיפי לקודי רודס בנקבה, הדמות שלה שווה יותר, מגיע לה יותר.
טוב, נקווה שטיפאני תצליח לסחוב את ג׳ייד בקרב זוגות מול ניה ונעמי. איך אמר פעם מגיב חכם? ״מגיע לה יותר״

הפטריה שלך חזרה עומד בסימן הפרק מסתבר. די היה רסלמניה, אפשר להפסיק אם דרו פריסט בבקשה?

צ׳לסי גרין היא הגרסה הנשית של צ׳אד גייבל. מתאבקת נהדרת שלא לוחצים איתה על ההדק. לבאם באם לא באמת אכפת שהיא הפסידה את האליפות, כי האליפות הזאת שווה קצת יותר מהנייר שבאם באם כותב עליו את התגובות.
באם באם האופטימי יקווה שהורדת האליפות תהיה בשביל לעלות אותה במעלה הקארד,
באם באם הריאלי לא רואה את זה קורה.

המיין אבנט היה נהדר. מסמג נהדרים גם היום, צ׳אמפה נראה כמו כריס דניאלס וכאשר האינטרנט יורד גראגנו יכול להראות כמו סטייס. וויבים של TNA וזה בצד הכי מחמיא שזה יכול להיות.

הקרב הזה הוא קרב לרסלמניה. אומר הרבה על הקרב ואומר הרבה על האירוע. באם באם אהב שלא ניסו לעשות פה משהו מפציץ שלא ראינו אף פעם, אלא פשוט אקשן לכל אורך הקרב. תענוג.
[Image: giphy.gif]
הגב
The following 3 users Like Bam Bam Bigelow's post:
  • Hard2Reach, KB24, NoamRR
חפש
הגב
SwitchBlade מנותק
הכי טוב בכל הזמנים
תגובות: 9,823
אשכולות: 59
Likes Given: 4,466
04-26-2025, 03:35 PM
אליסטר בלאק כל כך חד-מימדי.
הוא בקושי קיבל תגובה, והוא עדיין ממשיך להיות המתאבק האפל ביותר והמשעמם ביותר בתעשייה.
אני לא מצפה לשום דבר ממנו שעוד לא ראינו - הוא ימשיך להיות אפל, הוא ימשיך להיות מסתורי, הוא ימשיך להיות מסוכן, הוא ימשיך עם כל זה ועדיין יהיה משעמם עד מוות (כיאה לתמה האפלה שהוא כל כך אוהב).

מסכים עם אור, אין בוקינג עצלני יותר מפשוט לתת לו לחסל את השטיח הנצחי של פרו-רסלינג מודרני, המיז. 
דרך מדויקת לומר לי "אל תתעניין יותר מידי באליסטר בלאק", ותאמין לי טריפל אייץ', מראש לא התעניינתי. 

אחלה שיר כניסה. 
[Image: images?q=tbn:ANd9GcRFUvQlGIwtNKipG04HwD5...p;amp;s=10]
הגב
The following 5 users Like SwitchBlade's post:
  • Asaf, Breakker, KB24, matan55, NoamRR
חפש
הגב
GuyN98 מנותק
Day One Ish
תגובות: 202
Likes Given: 87
04-26-2025, 03:41 PM
הקרב סולם לא היה מקבל את הזמן והפוקוס שהוא קיבל בפרק הזה אם היה מתקיים ברסלמניה. ואם זה מה שקיבלנו, אז אני מוכן לסלוח על ההחלטה לבחור בניו דיי על פני הקרב של סמאקדאון
הגב
The following 2 users Like GuyN98's post:
  • Asaf, NoamRR
חפש
הגב
Tzahi מנותק
Rookie
*
תגובות: 82
אשכולות: 0
Likes Given: 13
הצטרף בתאריך: Feb 2022
04-26-2025, 03:45 PM
(04-26-2025, 03:05 PM)Sexy devil כתב:  גם אם סינה יעשה פייס טרן הקהל ברובו לא יסלח לו על מה שעשה.
הרסו לו את הרגע עד עכשיו אין הרגשה ואווירה של שבירת שיא.

חשוב שתציין שזאת דעתך, כי להגיד אין אווירה והרגשה של שבירת שיא זה סובייקטיבי מאוד.
אני דווקא מאוד מרגיש שבירת שיא וכבנאדם בוגר מודה שכמעט בכיתי שסינה לקח כי זה מאוד משמעותי עבור כל מי שצופה שנים ובמיוחד עבור סינה שכבר הייתי בטוח שישאירו אותו תיקו עם פלייר.

אם כבר לשבור את השיא, אז לעשות את זה כמו פלייר בצורה מלוכלכת שבה לא בוחלים באמצעים העיקר להשיג את המטרה, אליפות פאקינג 17!
לדעתי האישית יש תחושה של שבירת שיא וזווית חדשה לדמות ההיל שאני בטוח עוד הרבה אחריו יחקו אותו בעסק הזה.
הגב

•
חפש
הגב
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
עמודים (5): « הקודם 1 2 3 4 5 הבא »

• צפה בגרסה מותאמת להדפסה
  • הירשם לאשכול
קפיצה לפורום:

משתמשים אשר צופים באשכול: 1 אורחים
  • צור קשר
  • קהילת ההיאבקות של ישראל
  • חזרה לראש העמוד
  • גרסה קלה (ארכיון)
  • סנדיקציית RSS
זמן נוכחי: 08-02-2026, 07:23 PM תורגם לעברית על ידי MyHeBB.org | מופעל באמצעות MyBB, © 2002-2026 MyBB Group.
מצב לינארי
מצב משורשר