10-07-2025, 10:27 PM
משהו חייב לשים את השלט מהקהל של אסקה שהיא צועקת קאירייייי חחחחחח שברו אותי מצחוק.
![[Image: Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-imprompt...Down-1.gif]](https://i.ibb.co/ZRYq1PFW/Oba-Femi-destroys-Kit-Wilson-in-impromptu-showdown-Smack-Down-1.gif)
|
תוצאות | WWE Monday Night RAW 6.10.2025
|
|
10-07-2025, 10:27 PM
משהו חייב לשים את השלט מהקהל של אסקה שהיא צועקת קאירייייי חחחחחח שברו אותי מצחוק.
![]()
10-08-2025, 12:25 AM
תוכנית לא רעה
בקי ומקסין קרב טוב ציפיתי לרומן נגד ברון קארי לא מאושרת ושמחה מאסקה
Sexy devil לשעבר
10-08-2025, 01:54 AM
(10-07-2025, 10:27 PM)Jon_M0xley כתב: משהו חייב לשים את השלט מהקהל של אסקה שהיא צועקת קאירייייי חחחחחח שברו אותי מצחוק. ![]() תבכו
10-08-2025, 02:08 AM
(10-07-2025, 03:35 PM)lidoradir כתב: - מצטרף לגילאם לגבי הדרמה היפנית, גם אני מת על זה. זה פשוט עובד. ואשכרה קיירי סיין עושה עבודה מצוינת בכל הסיפור הזה. בבקשה אל תחשוב שקאירי סיין עשתה בוץ' בקרב נגד איו, אל תהיה כזה.
10-08-2025, 07:27 AM
בגדול אחלה תוכנית, אבל די נמאס לי שכבר חודשיים אנחנו מקבלים בME קרב זוגות. חייב קצת גיוון עם זה.
10-08-2025, 08:56 AM
זה רק אני ? או נראה שאנחנו בדרך להיל טרן של אחד מהאוסו או של נייט ? מישהו מהם לדעתי יעשה היל טרן בקרוב
10-08-2025, 10:33 AM
שמח בשביל ריד שהוא מקבל סוף סוף קרב במדינה שלו. לא אכפת לי שיש ריד ריינס 2, לפי העלילה זה מסתדר. היימן שם את ריד אובר כשמסביר שהוא היחיד שהוציא את ריינס על אלונקה אי פעם וזה היה אחלה של טאצ. ריד בסוף עוקץ את ריינס כשהוא מדבר על אבא שלו ודוד שלו. ריינס צוחק על היימן ואומר שהוא יודע מה הוא לוחש לריד ולכן רק שיגידו "מה הזמן שלהם" והוא סבבה עם זה... וזה עובד. קרב רחוב ריינס מסכים ואז עוקץ את ריד שגורם לו לבוא לזירה ויש ברול נחמד שמופרד.
אסקה קצת דרמטית אבל זה מתאים לה עם כל התגובות שלה ביפנית זה הורג אותי. קאירי עושה עבודה טובה בלהיות באמצע ואז לעזור לאסקה אחרי שהיא צועקת עליה קאיירייייייי(ואי השלט שבר אותי מצחוק). מקסין ובקי כמובן שהרצתי חחחחח ממש אני אבזבז על זה זמן. חבל מקסין לא זכתה באליפות ברולאפ לפחות היה צחוקים. הסגמנט של ריינס עם האוסוס היה ענק. ריינס אומר שהוא לא צריך עזרה ובמיוחד לא מג'יי, שמיד מרים את הראש ולא מבין מה קורה. ריינס מדבר על מה שהם סיכמו ומכוון אותו לכיוון הפסגה שוב במקום לחזור חזרה למחלקת הזוגות. ג'יי יודע מה צריך לעשות והולך. ריינס דופק לג'ימי שהוא שומע ורואה הכל ומה הבעיה שג'יי יקשיב לו. ההבעת פנים של גימי הייתה זהב. הסגמנט של פאנק נייט וג'יי היה בשבילי ממש כיף לצפייה. פאנק מתחיל אותו כפרומו פייסי רגיל ואז עובר למטרה שלו שזה האליפות ואומר שהוא פתח את השנה בניצחון על רולינס והוא יסגור את השנה עם ניצחון וישיג חזרה את האליפות. נייט יוצא, דווקא אני אוהב את נייט לא יודע מה כל האנטי נגדו, הוא אומר לפאנק שהוא הפסיד לרולינס פעמיים אבל נייט ניצח את רולינס פעמיים ולכן הוא זה שיהיה אלוף עולם(מתחיל פה סיפור דומה כמו עם זיין ואליפות העולם עם נייט לדעתי) ואז ג'יי אוסו. ג'יי אומר שהוא לא קיבל קרב חוזר ולכן הוא הבא בתור אבל אז נייט עקץ אותו יפה יפה על המיק. נייט אמר שהוא היה והפסיד והזמן שלו עבר, ואז הדובדבן זה שהוא הפסיד כי הוא היה רומן מספיק אבל זה דבר טוב כי הוא צריך להיות ג'יי ועדיף לו להשאר במחלקת הזוגות אבל לפי מה שרע הוא גרוע גם בזה חחחחחחחח burnnnnn. ג'ימי יוצא, נייט מנסה להסביר אבל חוטף סופרקיק מג'יי. פאנק עוקץ את ג'יי גם קורא לו ליטל רומן ואז גם אומר שישאר במחלקת הזוגות וג'יי בא לתת לו ספורקיק אבל ג'ימי מפריד. אחרי זה גימי מפריד בניהם עד שפאנק זורק את גימי לצד ותוקף את ג'יי רק כדי לקום ולקבל סופרקיק מג'ימי שמעצבן. אהבתי שאחרי הסגמנט ריינס אומר לגימי מאחורי הקלעים שהוא יודע שגימי חושב שהוא עוזר לג'יי אבל כדי לעזור לג'יי אז ג'ימי צריך לתת לו להתמודד לבד. והקינוח זה כשגימי אומר לריינס שהם בכלל לא דומים לו ושיעזוב אותם אז ריינס אומר ברגע שג'יי זכה באליפות העולם הוא נהיה יותר דומה לריינס מגימי היה משפט כואב לגימי כאח תאום. כל הסגמנטים שלהם פשוט זהב. הוידאו חלק 2 של קודי ורולינס פשוט סינמה. אמלה. איזה פיוד ענק, לא ציפיתי שזה יהיה כזה מהנה וחבל שזה מבוזבז על אירוע פילר כזה. אחרי זה הסגמנט עם רולינס והיימן היה ענק. רולינס מתחיל לפחד להפסיד ורוצה לדעת מה יהיו ההשלכות ואז היימן נותן לו את האמת בפנים ואומר שהוא יצטרך לחשוב למה הוא בחר ברולינס במקום בריינס וכל מה שהם בנו בסכנה. הולי פאק. הקרב זוגות היה אחלה, קצר ולעניין. האוסוס כרגיל כיף לראות והכימיה בין פאנק לנייט הייתה מעניינת עם כל הצ'ופים כטאג זה הוסיף חחחח. בסוף נייט גונב את הניצחון לפאנק היה אחלה לדעתי. ![]()
10-08-2025, 10:34 AM
![]()
10-08-2025, 05:18 PM
נראה שכל הלכלוכים פה על ה-WWE עשו את שלהם, קיבלנו סגמנטים מעניינים שעיקר הכוח שלהם זה הציפייה למה שיקרה בעתיד. כתבתי כבר על רולינס-קודי שאני אשכרה בהייפ אליו, עכשיו אני אכתוב קצת על ג'יי אוסו. שמתם לב שהוא לא עשה YEET בכניסה? מסוג הדברים הקטנים שאומרים הרבה. ג'יי מבין מה מקומו בשולחן, וג'ימי וריינס משחקים את המלאך הטוב והשטן בתוך הראש של ג'יי. השורה על "רומן הקטן" הייתה מעולה, בול במקום. ככל שזה נבנה, לג'יי יש קייס חזק נגד ג'ימי. הוא יוכל לטעון שריינס מנסה לסחוט ממנו את מלוא הפוטנציאל, וג'ימי רק תוקע אותו עם קרבות זוגות וניסיון להתנהל כמו פייס. אנחנו עדיין לא שם, ג'ימי עדיין בגב של ג'יי, אבל נראה שהם ילכו לפיצוץ (או שיחליטו ללכת על OG B בלאדליין כשג'יי ראש השבט וריינס הוא מעין היד ימין שלו, וג'ימי סתם שם. גם אפשרות).
אגב, שימו לב כמה הניצחון של נייט על רולינס היה חכם. תאהבו את נייט או לא אבל בעלילה המקום שלו הוא מעולה כדי לקדם את ג'יי, ועצם הקיום שלו בעלילה הוא בזכות הניצחון על סת' שכולנו חשבנו שהיה מאולץ. מצחיק להגיד, אבל בסגמנט הזה פאנק היה כינור שני לג'יי. אולי זה בגלל שקצת נמאס מרולינס-פאנק. תודה על התוצאות.
|
|
« האשכול הקודם | האשכול הבא »
|